Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Mrb canım hoşgeldin aramıza! Bence dogru bir karar vermissin hayirli olsun canim simdiden. Insallah sende mutlu sona ulasirsin. Bana bilgilerini yazarsan listemize eklerim. Bu arada ben magosa tip merkezine gittim.
Merhaba tekrar, iş yoğunluğundan ancak dönebildim :)
33 yaşındayım pko/yumurta kalitesizliği mevcut, 3 tüp bebek denemem var. Eylül-Ekim gibi de tedaviye gideceğim.

Valla insss olsun tutsunda bende bu gunleri gorem

Bende aynen öyle diyordum. Tutsun da gece gündüz kovaya gezeyim diye. Nasıl içten dilediysem gece gündüz uykusuz midem ağzımda sürekli kusuyorum. Iyi oldum derken yine. ..o yüzden tutsun arkadaşım inşallah ta tutar ama inşallah miden hiç bulanmaz, ağır gecirmezsin insallah. ..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/25Haziran/HAMILE

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuz
spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'te tedavide/Temmuz/....

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'te tedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT'te tedavide/yazsonu/....

18. Oliviera/35/yum.rezerv azligi/tüp bebek tedavisi yok/HİT/normal yolla olmasi için beklemede/.......

19. sevincimfhd/45/yum.rezerv azlığı/
olumsuz 3 tüp bebek/ilk donasyon/HİT'tetedavide/...../......

20. masalbebek/33/pko ve yum. rezerv azlığı/olumsuz 3 tüp bebek/HİT'te tedavide/eylül,ekim/.......

Kizlar benim bebe tutmadi sanirim hic bir fark yok bi gogsum agriyo oda sanirim adet olcam diye bir hazin son daha yasicam sanirim.

canım eline sağlık biz donasyona karar verdik ama henüz başlamadık sanırım ancak yıl sonu başlayacaz

Kizlar benim bebe tutmadi sanirim hic bir fark yok bi gogsum agriyo oda sanirim adet olcam diye bir hazin son daha yasicam sanirim.
canım inşallah güzel haberlerini alırız bu arada bekleme sürecinde ne yapıyorsun yatıyormusun ben başlarsam ne yapacam diye düşünüyorum işyerinden bu kadar izin almak kolay olmayacak

Y
canım inşallah güzel haberlerini alırız bu arada bekleme sürecinde ne yapıyorsun yatıyormusun ben başlarsam ne yapacam diye düşünüyorum işyerinden bu kadar izin almak kolay olmayacak
o Agir is yapmiyom vs yemek yapiyom dolasiyom evde disari cok cikmiyom yatmak yok doktorda vermiyo ole bisey zaten sadece agir kaldirmican okadar canim sicak dus yasak normal hayata devam

anladım canım evet işim masabaşı peki orda tarnsferden sonra yattınmı hiç, kaç gün kaldınız, fazla soruyorum kusurabakma ama çok endişseliğim
Tabiki sorucan canim bende senin gibiydim rahat ol ben cok gergindim inan ama hersey sipsak oluyo ki ben transfere bile gec kalmisdim ucaktan.yarim saat yat diyo kalk hayatina devam et zaten eline kagit veriyo yapcaklarin yaziyo ilaclarina devam et diyo islem 10 dk zaten biseyde duymuyon ki idrarin sikisik gel dedi o halde bile bisey duymadim.ben orda islem bitince oh dedim o kadar gergindim ki nolcak vs dedim buyutulcek bisey yokmus bende durmadan burda sorular sorardim ins saglikli sonuc alirsin sende cigerim

Doktor yola izin verdi ogun ucags bindim antalyada indik ordan arabamizla izmire donduk dusun izin var bunlara sikinti olmuyo cunku o yerlestiriyo

Kizlar benim bebe tutmadi sanirim hic bir fark yok bi gogsumgogusle oda sanirim adet olcam diye bir hazin son daha yasicam sanirim.
Canim kendini bosuna strese sokma hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyo zaten en erken belirtiyi gogusler veriyor bir de her insanda ayni olmuyor bosuna stres yapma insallah pozitifi goreceksin

arkadaslar merhaba. icimizde kimler fizyoterapi aldi ve hamile kaldi acaba. benim rahim kalinligi 6 cikti. cok uzgunum son 5 gun fizyoterepi dedi hit.

bir sorum daha olucak. transfer oncesindeki 5 gun icin progestan 100 mg 1 tane sabah 1 tane oglen 1 tanede aksam olmak uzere gunde 3 tane mi kullandiniz ??? bu miktar cook az degil mi .

Kızlar tahlilde iki gün kaldı küt küt atıyorum kalbim Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…