- 14 Ekim 2010
- 2
- 3
- 36
Merhaba tekrar, iş yoğunluğundan ancak dönebildim :)Mrb canım hoşgeldin aramıza! Bence dogru bir karar vermissin hayirli olsun canim simdiden. Insallah sende mutlu sona ulasirsin. Bana bilgilerini yazarsan listemize eklerim. Bu arada ben magosa tip merkezine gittim.
Valla insss olsun tutsunda bende bu gunleri gorem
canım eline sağlık biz donasyona karar verdik ama henüz başlamadık sanırım ancak yıl sonu başlayacazAdı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE
2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/25Haziran/HAMILE
3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE
4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!
5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!
6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuz
spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....
7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!
8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........
9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE
10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE
11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE
12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......
13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....
14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'te tedavide/Temmuz/....
15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'te tedavide/haziran/....
16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......
17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT'te tedavide/yazsonu/....
18. Oliviera/35/yum.rezerv azligi/tüp bebek tedavisi yok/HİT/normal yolla olmasi için beklemede/.......
19. sevincimfhd/45/yum.rezerv azlığı/
olumsuz 3 tüp bebek/ilk donasyon/HİT'tetedavide/...../......
20. masalbebek/33/pko ve yum. rezerv azlığı/olumsuz 3 tüp bebek/HİT'te tedavide/eylül,ekim/.......
canım inşallah güzel haberlerini alırız bu arada bekleme sürecinde ne yapıyorsun yatıyormusun ben başlarsam ne yapacam diye düşünüyorum işyerinden bu kadar izin almak kolay olmayacakKizlar benim bebe tutmadi sanirim hic bir fark yok bi gogsum agriyo oda sanirim adet olcam diye bir hazin son daha yasicam sanirim.
o Agir is yapmiyom vs yemek yapiyom dolasiyom evde disari cok cikmiyom yatmak yok doktorda vermiyo ole bisey zaten sadece agir kaldirmican okadar canim sicak dus yasak normal hayata devamcanım inşallah güzel haberlerini alırız bu arada bekleme sürecinde ne yapıyorsun yatıyormusun ben başlarsam ne yapacam diye düşünüyorum işyerinden bu kadar izin almak kolay olmayacak
anladım canım evet işim masabaşı peki orda tarnsferden sonra yattınmı hiç, kaç gün kaldınız, fazla soruyorum kusurabakma ama çok endişeliğimIsinmasa basiysa sorun olmuyo canim doktor yat demiyo zaten
Tabiki sorucan canim bende senin gibiydim rahat ol ben cok gergindim inan ama hersey sipsak oluyo ki ben transfere bile gec kalmisdim ucaktan.yarim saat yat diyo kalk hayatina devam et zaten eline kagit veriyo yapcaklarin yaziyo ilaclarina devam et diyo islem 10 dk zaten biseyde duymuyon ki idrarin sikisik gel dedi o halde bile bisey duymadim.ben orda islem bitince oh dedim o kadar gergindim ki nolcak vs dedim buyutulcek bisey yokmus bende durmadan burda sorular sorardim ins saglikli sonuc alirsin sende cigerimanladım canım evet işim masabaşı peki orda tarnsferden sonra yattınmı hiç, kaç gün kaldınız, fazla soruyorum kusurabakma ama çok endişseliğim
hadi inşallah canım pozitif sonuç alırsın bütün kalbimle diliyorum tatlımDoktor yola izin verdi ogun ucags bindim antalyada indik ordan arabamizla izmire donduk dusun izin var bunlara sikinti olmuyo cunku o yerlestiriyo
Insallah canim hepimizde pozitifle sonuclanir.cunku bi belirti yok ve test gunu yaklastikca stresim artiyorhadi inşallah canım pozitif sonuç alırsın bütün kalbimle diliyorum tatlım
Canim kendini bosuna strese sokma hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyo zaten en erken belirtiyi gogusler veriyor bir de her insanda ayni olmuyor bosuna stres yapma insallah pozitifi goreceksinKizlar benim bebe tutmadi sanirim hic bir fark yok bi gogsumgogusle oda sanirim adet olcam diye bir hazin son daha yasicam sanirim.
Insallah cunku artik tutmucana okadar inandimki yemek bile yemek istegim yok.Canim kendini bosuna strese sokma hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyo zaten en erken belirtiyi gogusler veriyor bir de her insanda ayni olmuyor bosuna stres yapma insallah pozitifi goreceksin
arkadaslar merhaba. icimizde kimler fizyoterapi aldi ve hamile kaldi acaba. benim rahim kalinligi 6 cikti. cok uzgunumson 5 gun fizyoterepi dedi hit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?