bir sorum daha olucak. transfer oncesindeki 5 gun icin progestan 100 mg 1 tane sabah 1 tane oglen 1 tanede aksam olmak uzere gunde 3 tane mi kullandiniz ??? bu miktar cook az degil mi .
yani sizde progesteronu ilk 5 gun 100 mg gunde 3 defa kullandiniz ? peki progesteronu vajinal koyduktan sonra ne kadar yattiniz ? yada erimesi icin yurudunyz mu ? nasil kullandiniz progesteronu ? bu arada cvp icin tsk ederim arjadasimÇoğu kişiye yaptırıyor Fizyoterapi bben de aldım 8 idi ama düzensiz dedi mecburen her dediklerini yapıyoruz faydası var mı yok mu bilemiyoruz cnm ama hamile yim şu an elimden geleni yapmış olmak maksat
progesteron i sonra arttırıyor dozunu
Canım test yaptırmıştır sanada progeston transferden önce.ben 3 defa 3 er kullanmıştım.belkı kısıyor göre degıyodur.benım olmadı zaten ıkıncıye ıns.hayırlısı olsunyani sizde progesteronu ilk 5 gun 100 mg gunde 3 defa kullandiniz ? peki progesteronu vajinal koyduktan sonra ne kadar yattiniz ? yada erimesi icin yurudunyz mu ? nasil kullandiniz progesteronu ? bu arada cvp icin tsk ederim arjadasim
Az kaldı.sakın ol.umarım pozıtıffffff görürsünInsallah canim hepimizde pozitifle sonuclanir.cunku bi belirti yok ve test gunu yaklastikca stresim artiyor
Ben stresden valla hamislerde bulantilarla cebellesiyo sanirim.ins canimKızlar neredesiniz herkes kayboldu
canım test günün değilmiydi bugün seni çok merak ediyorumBen stresden valla hamislerde bulantilarla cebellesiyo sanirim.ins canim
Yarin canim benim valla bu gece sabahi ederim ins hamisimdircanım test günün değilmiydi bugün seni çok merak ediyorum
ay inşallah canım yarın senin için çoook mutlu bir gün olur evde test yaptınmı hiçYarin canim benim valla bu gece sabahi ederim ins hamisimdir
Yarin mutlu haberi alirsin insallah canimYarin canim benim valla bu gece sabahi ederim ins hamisimdir
Canim sen ne yaptin tedavin basladimiKızlar neredesiniz herkes kayboldu
Canim benimde 6.2 idi rahim kalinligim Halil bey olctu kibris da.ust uste uc seans fizyo terapi aldim.benimle beraber bildigim iki arkadas daha aldi.ucumuzde hamile kaldik.keske dememek icin yaptir derim.rahimdeki kan akisini ordaki hucreleri canlandiriyormus.ben uc yane embriyo istedim sende uc embriyo transfer edilmesini iste.rahim kalinligi az oldigu icin kendimi riske atmak istemedim.su bir bebisim benimle darisi senin basinaarkadaslar merhaba. icimizde kimler fizyoterapi aldi ve hamile kaldi acaba. benim rahim kalinligi 6 cikti. cok uzgunumson 5 gun fizyoterepi dedi hit.
Cok gecmıs olsun canım umarım sağsalim kucağına alırsınKizlar kanamam oldugu icin uzun zamandir giremiyorum.bir hafta kanamam surdu iki kez acile gittim.burda hamileligin ilk aylarinda mudahale edemiyorlar.cok kotu bir durum bebegimi kaybetcem diye cok korktum.hala tedirginligim devam ediyor surekli uzanmam gerekiyor bebegime bir sey olmasin uzanmaya raziyim.Allah kucagima almayi nasip eder insallah.sizleri unutmadim inanin hep aklimdasiniz.
Yok adetı beklıyorum benım e 2 yüksek çıkıyordu hep ıns bu sefer düşük çıkarda baslarımCanim sen ne yaptin tedavin basladimi
Cok mutlu haberlerle gelırsın yarın ınsallahYarin canim benim valla bu gece sabahi ederim ins hamisimdir
Nerelerdeydin arkıdıs tatlımı yapıyorsun tedavı ne zaman ben bu ay başlamayı düşünüyorum kısmetsearkadaşım hite gitmeyelim, kime gidelim onu da söylermisin?? %100 başarı sağlayan bildiğin bir yer varsa lütfen bize söyle :)
benim hit de ilk denemem negatif oldu, evet sonrasında pek ilgili değillerdi ama tedavi sürecinde herşey planlı ve kontrollü devam etti. Şifanın nerden geleceği belli olmazmış inşallah sen yeni başlayacağın yerde başarılı olursun,hamile kalırsın. Allah hepimize en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin
Insallah canim yaCok mutlu haberlerle gelırsın yarın ınsallah
Insallah cigerim benim.insallah cigerimCok mutlu haberlerle gelırsın yarın ınsallah
Insallah su sikintili zamani tez atlatirsin oo artik tutundu once Allaha sonra sana emanet dinlen kalkma canim yarin birgun rahat ediceksin insallah cok gecmis olsun.Rabbim hepimize bu zor sinavlarimizda yardim etsin.Kizlar kanamam oldugu icin uzun zamandir giremiyorum.bir hafta kanamam surdu iki kez acile gittim.burda hamileligin ilk aylarinda mudahale edemiyorlar.cok kotu bir durum bebegimi kaybetcem diye cok korktum.hala tedirginligim devam ediyor surekli uzanmam gerekiyor bebegime bir sey olmasin uzanmaya raziyim.Allah kucagima almayi nasip eder insallah.sizleri unutmadim inanin hep aklimdasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?