Kan tahlilini verdim bakam ne cikicak dun hepiminize cok dua ettim ins hepinizin saglikli bebeleri olur hamislerde insallah bu donemi dikintisiz atlatir
Hayirli haberler alirsin insallah canim Allah gönlüne göre hayirli saglikli evlat nasip etsin bende sana ve senin gibi hayirli haberler bekleyenler dua etim Amin kabul olur insallahKan tahlilini verdim bakam ne cikicak dun hepiminize cok dua ettim ins hepinizin saglikli bebeleri olur hamislerde insallah bu donemi dikintisiz atlatir
Umarım sevınc çığlıkları atmaktan bızde haber vermeyı unutmuşsunuzdur arkıdısKan tahlilini verdim bakam ne cikicak dun hepiminize cok dua ettim ins hepinizin saglikli bebeleri olur hamislerde insallah bu donemi dikintisiz atlatir
Bizler hep bi aksilik cikacak korkusunda oldugumuz icin olumsuzu cekiyoruz bu kez hersey yolunda gitcek diye dusun canim.ben inaniyorum bu kez olacak canim.Allah yardimcin olsunYok adetı beklıyorum benım e 2 yüksek çıkıyordu hep ıns bu sefer düşük çıkarda baslarım
Amin canim,Allah sanada nasip etsinInsallah su sikintili zamani tez atlatirsin oo artik tutundu once Allaha sonra sana emanet dinlen kalkma canim yarin birgun rahat ediceksin insallah cok gecmis olsun.Rabbim hepimize bu zor sinavlarimizda yardim etsin.
Hadi canim guzel haberini bekliyoruzKan tahlilini verdim bakam ne cikicak dun hepiminize cok dua ettim ins hepinizin saglikli bebeleri olur hamislerde insallah bu donemi dikintisiz atlatir
Birceden nasil oldun canim bulantilarin gectimiSonuç cikmadimi daha kızce. ..
Yok cikmadi ya catlicam esim okadar olcana inaniyo olmasa ne dicem bilmiyomSonuç cikmadimi daha kızce. ..
Insallah ya bircedana demisdim olsun bende senin gibi midem bulansin raziyim bakam gorecem mi o gunleriHadi canim guzel haberini bekliyoruz
Umarım sevınc çığlıkları atmaktan bızde haber vermeyı unutmuşsunuzdur arkıdıs[/QUOinsallah ole olur belli olsun en buyuk gebe elvisesinden alip giycem
Amin canim benimHayirli haberler alirsin insallah canim Allah gönlüne göre hayirli saglikli evlat nasip etsin bende sana ve senin gibi hayirli haberler bekleyenler dua etim Amin kabul olur insallah
tatlım güzel haberini bekliyoruzAmin canim benim
Birceden nasil oldun canim bulantilarin gectimi
Insallah ya bircedana demisdim olsun bende senin gibi midem bulansin raziyim bakam gorecem mi o gunleri
Birceden mrh.bende ikinci tedaviye baslicamda.senin ikinci tedavinde darkli bir sey yaptilarmi onu sorcaktim.tsk lerYok cnm ya sabah akşam kusmalara devam 10.haftamdayim, biran önce geçer inşallah, serumlar ile idare ediyorum gece gündüz. Dün Dr a gittim. Kocaman olmuş benim minnak kuzularim :)
kizlar sonucum yarin cikcakmis hastanede yogunluk varmis sans yatatlım güzel haberini bekliyoruz[/QUO
kizlar sonucum yarin cikcakmis hastanede yogunluk varmis sans ya
Birceden mrh.bende ikinci tedaviye baslicamda.senin ikinci tedavinde darkli bir sey yaptilarmi onu sorcaktim.tsk ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?