Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaslar ben de yumurta donasyonu tedavisine başladım şimdi kıbrısın çağırmasını bekliyorum
Sizin transferiniz adetin kaçıncı günü oldu?

Kan tahlilini verdim bakam ne cikicak dun hepiminize cok dua ettim ins hepinizin saglikli bebeleri olur hamislerde insallah bu donemi dikintisiz atlatir

Kan tahlilini verdim bakam ne cikicak dun hepiminize cok dua ettim ins hepinizin saglikli bebeleri olur hamislerde insallah bu donemi dikintisiz atlatir
Hayirli haberler alirsin insallah canim Allah gönlüne göre hayirli saglikli evlat nasip etsin bende sana ve senin gibi hayirli haberler bekleyenler dua etim Amin kabul olur insallah

Yok adetı beklıyorum benım e 2 yüksek çıkıyordu hep ıns bu sefer düşük çıkarda baslarım
Bizler hep bi aksilik cikacak korkusunda oldugumuz icin olumsuzu cekiyoruz bu kez hersey yolunda gitcek diye dusun canim.ben inaniyorum bu kez olacak canim.Allah yardimcin olsun

Insallah ya bircedana demisdim olsun bende senin gibi midem bulansin raziyim bakam gorecem mi o gunleri

Ay yok sus allah korusun o bulantilardan. Bi arkadaşa bende öyle diyordum. Keşke okadar içten dilemeseymisim bunu :) Insallah gebesindirde o bulantilari hiç yaşamadan kolayca gecirirsin arkadaşım.

Yok cnm ya sabah akşam kusmalara devam 10.haftamdayim, biran önce geçer inşallah, serumlar ile idare ediyorum gece gündüz. Dün Dr a gittim. Kocaman olmuş benim minnak kuzularim :)
Birceden mrh.bende ikinci tedaviye baslicamda.senin ikinci tedavinde darkli bir sey yaptilarmi onu sorcaktim.tsk ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…