Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaslar ben de yumurta donasyonu tedavisine başladım şimdi kıbrısın çağırmasını bekliyorum
Sizin transferiniz adetin kaçıncı günü oldu?

Hayırlı olsun canım tedavin inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alirsin. Seni de listemize ekleyelim canım..bilgilerini yaz bize..

Ay yok sus allah korusun o bulantilardan. Bi arkadaşa bende öyle diyordum. Keşke okadar içten dilemeseymisim bunu :) Insallah gebesindirde o bulantilari hiç yaşamadan kolayca gecirirsin arkadaşım.
Benmiyim o arkadasin kizceee:))))

Ya ariyom ariyom hastane acmadi dedim bi saat aradim dedi yarin yuh dedim bi kagidima yazaydin kagitta bugun diyo vallah bi gun daha atikin beklicem yarinda normal sartlarda adet gunum hayirlisi telim hic susmadi sozde kimse bilmiyodu

Yok cnm ya sabah akşam kusmalara devam 10.haftamdayim, biran önce geçer inşallah, serumlar ile idare ediyorum gece gündüz. Dün Dr a gittim. Kocaman olmuş benim minnak kuzularim :)
Oyyy masallah buyusunler annesi bizim sevgi pitirciklarmiz : ) benimde kahve rengi lekem hala biraz biraz geliyor sinir bozucu bi durum.yarin kontrolumuz var bebisimizi gorcez

Ya ariyom ariyom hastane acmadi dedim bi saat aradim dedi yarin yuh dedim bi kagidima yazaydin kagitta bugun diyo vallah bi gun daha atikin beklicem yarinda normal sartlarda adet gunum hayirlisi telim hic susmadi sozde kimse bilmiyodu
Evde test yaptinmi canim.dene istersen belki cikar

Canim neden hastanenin acilinde yaptirmiyorsun tahlili en gec bir saatte ogrenirsin ben de oyle ogrendim

I

So uc negatif kizlar tutmamis bi husran son daha oldu esim haber verdi

Bilmem okudunmu yada hatirlarmisin bişey yazmıştım ben geçmiş zamanda. .. Henüz rabbim ol emrini vermemiş demekki. Onun "kûn feyekûn" demesiyle ne olmamış ki şimdiye kadar. Olsun de şükret, rabbim eninde sonunda sevindirecektir. Ama vererek istediğimizi ama vermeyerek. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... çoğumuzun ikinci denemesinde oldu. .üzülme. ..dua et hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…