- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
kizlar sonucum yarin cikcakmis hastanede yogunluk varmis sans ya
Arkadaslar ben de yumurta donasyonu tedavisine başladım şimdi kıbrısın çağırmasını bekliyorum
Sizin transferiniz adetin kaçıncı günü oldu?
Benmiyim o arkadasin kizceee:))))Ay yok sus allah korusun o bulantilardan. Bi arkadaşa bende öyle diyordum. Keşke okadar içten dilemeseymisim bunu :) Insallah gebesindirde o bulantilari hiç yaşamadan kolayca gecirirsin arkadaşım.
ayyy hadi pozitif olsunda yarın olsun canım allah yardımcın olsunkizlar sonucum yarin cikcakmis hastanede yogunluk varmis sans ya
Oyyy masallah buyusunler annesi bizim sevgi pitirciklarmiz : ) benimde kahve rengi lekem hala biraz biraz geliyor sinir bozucu bi durum.yarin kontrolumuz var bebisimizi gorcezYok cnm ya sabah akşam kusmalara devam 10.haftamdayim, biran önce geçer inşallah, serumlar ile idare ediyorum gece gündüz. Dün Dr a gittim. Kocaman olmuş benim minnak kuzularim :)
Evde test yaptinmi canim.dene istersen belki cikarYa ariyom ariyom hastane acmadi dedim bi saat aradim dedi yarin yuh dedim bi kagidima yazaydin kagitta bugun diyo vallah bi gun daha atikin beklicem yarinda normal sartlarda adet gunum hayirlisi telim hic susmadi sozde kimse bilmiyodu
Canim neden hastanenin acilinde yaptirmiyorsun tahlili en gec bir saatte ogrenirsin ben de oyle ogrendimYa ariyom ariyom hastane acmadi dedim bi saat aradim dedi yarin yuh dedim bi kagidima yazaydin kagitta bugun diyo vallah bi gun daha atikin beklicem yarinda normal sartlarda adet gunum hayirlisi telim hic susmadi sozde kimse bilmiyodu
Kizlar hadi az buyutun bebelerin fotolarinida koyun yahuOyyy masallah buyusunler annesi bizim sevgi pitirciklarmiz : ) benimde kahve rengi lekem hala biraz biraz geliyor sinir bozucu bi durum.yarin kontrolumuz var bebisimizi gorcez
Aaa oluyomu ole ne dicem pekiCanim neden hastanenin acilinde yaptirmiyorsun tahlili en gec bir saatte ogrenirsin ben de oyle ogrendim
Hamilelik testi istiyorum dersin.hayran kaldim sana valla nasil bekledin bu saate kadar.insallah guzel haberlerini alicaz.Aaa oluyomu ole ne dicem peki
Supersin esim cok dedide dedim ha bekliyek ama suan baya karnim adet olcam gibi olmadi gidicemEger test yapmiyoruz derslerse de basim agriyo ilac alamiyorum hamilelik suphem var dersen mecbur yaparlar.
canın sağolsun tatlım sağlık olsun üzülme demek çok anlamsız olur ama kendini bırakma bu yıkıntıları çok yaşadık bir gün elbet bebişlerimize kavuşacaz allahın izniyleSo uc negatif kizlar tutmamis bi husran son daha oldu esim haber verdi
canın sağolsun tatlım sağlık olsun üzülme demek çok anlamsız olur ama kendini bırakma bu yıkıntıları çok yaşadık bir gün elbet bebişlerimize kavuşacaz allahın izniyle[/QUOTE inan su 12 gun esimin tutcak diye agzi kulaklarinda gezdikten sonra negatifi gormek daha zormus.ki yumurtalarim saglikliydi asilama oldum demekki spermler kalitesizdi yada bilmiyom noldu ben. Bundan oncekini bu tedaviye baslarken atlattik bunu nasil atlatiriz bilmiyom.hamislere saglikli gebelik ins.
sakin ol Sabırlı ol ve bır daha dene arkadaşSo uc negatif kizlar tutmamis bi husran son daha oldu esim haber verdi
So uc negatif kizlar tutmamis bi husran son daha oldu esim haber verdi
Benmiyim o arkadasin kizceee:))))
So uc negatif kizlar tutmamis bi husran son daha oldu esim haber verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?