Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Oyyy masallah buyusunler annesi bizim sevgi pitirciklarmiz : ) benimde kahve rengi lekem hala biraz biraz geliyor sinir bozucu bi durum.yarin kontrolumuz var bebisimizi gorcez

O sevgi pitirciklari varyaaaaaaa öldürdü beni öldürdü. ..Icim dışıma çıktı. Geçen kusarken o kadar zorlanmisimki bi kalktım altim ıslak. Diyorum herhalde terledim.sonra esim dedi cok zorlandin farkinda olmadan kacirmis olabilirsin diye...Nasıl utandım kocamdan :) rezil rusva ettiler daha doğmadan veletler :)

Dogru diyon canim bisey sorcam caylatma ignem aksam 9.30 daydi benim asilama 9.30 da olcakdi ama benim ucak rotar yapti s9nrada doktor baska hastanedeydi 14.30 da yapildi bu saat onemlimi canim ogunden beri aklimda .inan haberi ogrendim kayinvalidemlerde kahvaltiya geldi kafam bulanik ins sabrimin sonu selamettir evet yaziyi hatirliyorum canim valla Allah sendende razi olsun

So uc negatif kizlar tutmamis bi husran son daha oldu esim haber verdi
. Cok gecmis olsun canim.asilamada zaten ucuncu denemede cogunun tutuyor.benim dr asilama icin oyle demisti.sıkma canini zamani gelecek ve sende anne olacaksin butun kalbimle inaniyorum.moral bozup pes etmek yok tam gaz ileri

Kiyamam sana umarim en kisa zamanfa gecer bulantilarin.bende hamile olayimda gerekirse 9 ay yatarim demistim : ) umarim o kadar uzun yatmam gerekmez.Allah yardimcimiz olsun

Kizlar asilamamin tutunmasini ogrendigimin ertesi gunu adet oldum doktor adet olunca ara demissi yeni seruven basliyo

Aaaa bence asilama sperm kalitesiyle alakali biraz sonucta biz bu ise emek ve para harciyoz maddi ve manevi acep 3 denemelik para icin calisak ole mi girisek bu ise

seni çok iyi anlıyorum inan aynısını bizde
canım ben defalarca 1. kalite embriyolarla transfer oldum ama tutmadı dediğin gibi o kadar çok inanmıştık ki olacağına ama olmayınca olmuyor işte sağlık olsun, canım sen aşılama için neden kıbrısa gittin ki burada denedinizmi keşke hazır gitmişken tüp yaptırsaydınız belki şansınız daha yüksek olurdu sağlık olsun inşallah bir dahaki sefere bebişine kavuşursun tatlım hiç canını sıkma

Elbette sperm kalitesi onemli onlarda sperm yikama islemi yapip kaliteli olanlari seciyorlar.burdakilerin cogu asilama,defalarca tup bebek denedikten sonra son olarak donasyona bas vutuyorlar.ustelik donasyonda bile ilkinde tutmiyabiliyor.ben ucuncu donasyonda tutturabildim ancak.bizler maddi manevi cok yipraniyoruz yasadiklarimiz kolay seyler degi ama anne olma isyegi bizi guclu kiliyor ve zorluklarla mucadele etme gucunu buluyoruz.diliyorumki annelik yapabilecek her kadin kadin birgun anne olsun.sende umidini guclu tut canim

Aynen sagol gulum benim.benimde sperm donasyonla asilama oldum.valla insallah rabbim saglikli olsun evlatlarimiz ve biz onlari kaliteli insan olarak egitelim.

Doktor dedi senin yumurtalar guzel sperm donasyonuyla yapildi asilamam

Kizlar size bisey danisicam.halil beye ilk gorusmeye gittim dedi aailama tup bebege gerek yok.yaptik tutmadi biliyosunuzda adet olunca aricaktim aradim dediler yarin bilgi vercez halil bey yokmus bugun bekledim dediler yarin asistanida yazmis tup bebekmi asilamami dusunuyonuz dedim asilama olsun diyen halil beydi ve bize demisdi tup bebege bosuna para verme gerek yok ve biz ona gore maddiyatimizi ayarladik bende dedimhalil bey dosyama baksin bilgi versin bunun ustune konusalim yoksa istege bagli olsa ozamanda ben tup bebek istiyodum garanti olsun dedim halil bey gerek yok dedi.simdi ben napmaliyim cikmazdayim ve acaip moralim bozuldu lutfen fikir verin

Anlamadımkı tekrar aşılamamı yapalım dedı Halil bey.sen de tup bebek ıstıyosan söyle arkadasım artısını eksısını konuşup karar Verín dr la beraber.sımdı bız ne desek boş.sen ve dr karar verecek.

Yok asilama yapalim demedi sen ne istiyon dedi asistani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…