Kızlar merhaba araniza yeni katildim ben de maalesef donasyon işini dysunuyorum ama eşime kabul ettiremiyorum
Kızlar merhaba araniza yeni katildim ben de maalesef donasyon işini dysunuyorum ama eşime kabul ettiremiyorum[/QUOTE
Canim malesef hepimiz icin ayni sey gecerli kolay degil fakat zaman icerisinde kabullecektir benim ki de ilk once kabul etmedi fakat ben ona sunu soyledi genetik olarak zaten senin cocugun olacak ben baska bir kadindan yumurta alicam ben bunu kabulleniyorum sen niye kabullenmiyorsun anne olmak benim de hakkim dedigimde kabul etti fakat tabi hemen degil zamanla alistira alistira konus kabul edecektir yalnizca biraz sabirKızlar merhaba aAbla caniza yeni katildim ben de maalesef donasyon işini dysunuyorum ama eşime kabul ettiremiyorum
Doktor tekrar asilama deniyelim bugun gene ilaca baslayalim dedi ama niye tutmadi hic bisey demedi tup bebek mi yapmak istiyom desem ki bilmiyomCanim ben cok arastirdim ilk donayson hep basarisiz oluyormuş gerci senin asilama %100 tudar sanmistir doktorun bence yumurtalari dolendirip transfer yaptir cok zor bir sürec Allah yardimcin olsun
Yok asilama yapalim demedi sen ne istiyon dedi asistani
So uc negatif kizlar tutmamis bi husran son daha oldu esim haber verdi
merhaba nakil için kıbrıs mağusaya gidicem önereceginiz otel pansiyon vs varmı hastaneye yakın.
Imsi yoluyla nasil oluyo bilgim yok ondanmerhaba canım ikisinin arasında fiyat olarak çok fazla fark varmı..
aşılama değilde, imsi yolu ile döllendirme yapıp transfer ettirsen daha iyi olur gibi..
sonuçta kıbrısa kadar gidip tonla zahmet ve masraf yapıyorsun..
Bu pazar orda olucam kısmetse:))Ne yaptın canım gittin mi?
Gule gule git canim ins hayirli haberlerle gel Allaha emanet ins.Bu pazar orda olucam kısmetse:))
canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinle bebeğini kucağına alırsın kusurabakmazsan donasyonda mı 6. tedavi olacak bende donasyon düşünüyorumdaDün Halil beyle ilk görüşmeyi ve muayeneyi yaptık 6. Denemeye başlamak için gün sayıyor oldum inşallah doktorun sihirli elleri banada şifa olur
canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinle bebeğini kucağına alırsın kusurabakmazsan donasyonda mı 6. tedavi olacak bende donasyon düşünüyorumda
yüce rabbim sağsalım bebeğine kavuşmanı nasip etsin bende 3 tüp denemem var olmadı malesef artık son çare donasyn olacak onun bile tutacağına inanamıyorum artık meddi manevi çok yıprandıkYokDonasyonda 2 olacak 4 klasik IVF yapmıştım 1donsyinda firdevs hanım yaptı malesef negatif oldu daha doğrusu kimyasal gebelik boş yani ilaçların etkisinden hcg yükseldi ve düştü şimdi 6. Denemeye halil beyle başlıcam
Hayır öyle düşünme arkadaşım 40 yaşında 3 denmede tuttu donasyon oda hemde hiç umudumuz yokken bu defa olacak inşallahyüce rabbim sağsalım bebeğine kavuşmanı nasip etsin bende 3 tüp denemem var olmadı malesef artık son çare donasyn olacak onun bile tutacağına inanamıyorum artık meddi manevi çok yıprandık
inşallah amin diyeli :)Hayır öyle düşünme arkadaşım 40 yaşında 3 denmede tuttu donasyon oda hemde hiç umudumuz yokken bu defa olacak inşallah
Bu pazar orda olucam kısmetse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?