Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar merhaba araniza yeni katildim ben de maalesef donasyon işini dysunuyorum ama eşime kabul ettiremiyorum

Tabiki zor bir karar canim hemen yapalim diyemiyoruz benim esimde kabul etmiyordu türkiyedeki doktorum acikladi vede biraz azarladi esimi simdi kalben evet demiyor ama yok ta demiyor hayirlisi yavas yavas aciklayarak kabul etirmeye calis herseyin hayirlisi

Sağol canım bizim doktorumuz başta söylemişti ama ikna olmadı tese yaptırdık malum sonuç olumsuz olunca geriye pek bi seçenek kalmihor

Canim ben cok arastirdim ilk donayson hep basarisiz oluyormuş gerci senin asilama %100 tudar sanmistir doktorun bence yumurtalari dolendirip transfer yaptir cok zor bir sürec Allah yardimcin olsun
Doktor tekrar asilama deniyelim bugun gene ilaca baslayalim dedi ama niye tutmadi hic bisey demedi tup bebek mi yapmak istiyom desem ki bilmiyom

Yok asilama yapalim demedi sen ne istiyon dedi asistani

merhaba canım ikisinin arasında fiyat olarak çok fazla fark varmı..
aşılama değilde, imsi yolu ile döllendirme yapıp transfer ettirsen daha iyi olur gibi..
sonuçta kıbrısa kadar gidip tonla zahmet ve masraf yapıyorsun..

Imsi yoluyla nasil oluyo bilgim yok ondan

Arkadaslar bişey öğrenmek istiyorum bende. Kıbrıs a gidip cinsiyet belirleme yapan ve pozitif sonuç alan arkadaslara ne kadar bir masraf çıktı acaba? Ayrıca süreci anlatabilir mi?

Arkadaşlar bu gün histereskopi oldum ve meryem süresi okuyorum benim yerime musayit olan arkadaş varsa gün okuya bilirmi çok rica ediyorum kimsem yok okuyacak

Dün Halil beyle ilk görüşmeyi ve muayeneyi yaptık 6. Denemeye başlamak için gün sayıyor oldum inşallah doktorun sihirli elleri banada şifa olur

Dün Halil beyle ilk görüşmeyi ve muayeneyi yaptık 6. Denemeye başlamak için gün sayıyor oldum inşallah doktorun sihirli elleri banada şifa olur
canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinle bebeğini kucağına alırsın kusurabakmazsan donasyonda mı 6. tedavi olacak bende donasyon düşünüyorumda

YokDonasyonda 2 olacak 4 klasik IVF yapmıştım 1donsyinda firdevs hanım yaptı malesef negatif oldu daha doğrusu kimyasal gebelik boş yani ilaçların etkisinden hcg yükseldi ve düştü şimdi 6. Denemeye halil beyle başlıcam yaş 42 + haşimoto diyabet hastasıyım
canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinle bebeğini kucağına alırsın kusurabakmazsan donasyonda mı 6. tedavi olacak bende donasyon düşünüyorumda

yüce rabbim sağsalım bebeğine kavuşmanı nasip etsin bende 3 tüp denemem var olmadı malesef artık son çare donasyn olacak onun bile tutacağına inanamıyorum artık meddi manevi çok yıprandık

yüce rabbim sağsalım bebeğine kavuşmanı nasip etsin bende 3 tüp denemem var olmadı malesef artık son çare donasyn olacak onun bile tutacağına inanamıyorum artık meddi manevi çok yıprandık
Hayır öyle düşünme arkadaşım 40 yaşında 3 denmede tuttu donasyon oda hemde hiç umudumuz yokken bu defa olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…