Canim gittin mi islemlerin tamamlandimi ins iyisindir Allaha emanet ol.merhaba nakil için kıbrıs mağusaya gidicem önereceginiz otel pansiyon vs varmı hastaneye yakın.
Merhabalar ben de yumurta donasyonu için Hit e gidicem. 38 yaşındayım ve menopozda olduğum için başka şansım yok. Bütün yorumları tek tek okuduk inşallah herşey olumlu sonuçlanır allah herkesin yardımcısı olsun
Hayirli olsun canim rabbim gonlumuzun muradini verecek insallahMerhabalar ben de yumurta donasyonu için Hit e gidicem. 38 yaşındayım ve menopozda olduğum için başka şansım yok. Bütün yorumları tek tek okuduk inşallah herşey olumlu sonuçlanır allah herkesin yardımcısı olsun
Merhabaaa şuan hastanedeyim birazdan alıcaklar hayırlısı olur inşallah.çok iyiyim ve pozitifimm:)))))[/QUO maşallah Rabbim yardım etsin sana inşallah hayırlı ugurlu olur
Tedavi asamasindaki kizceler ins guzelliklerle dolunİnşallah arkadaşlar.. İlk adımı attım hsg mi çektirdim ve pazartesi randevu almak için arıycam
İnşallah hayırlısıyla:))Canım inşallah güzel haberlerle döneceksin..
Teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzü gülsün.Gule gule git canim ins hayirli haberlerle gel Allaha emanet ins.
Benim tedavide yeni başladı daha ne olacak bilmiyorumValla benim tedavi devamda biraz iletisim eksikliginden istekli gitmiyom giremiyomda bloga cunku ne nedir bilmiyom yazayim buraya :-(
Ne oldu can geçmiş olsunSonuç hüsran.
kısmet degilmiş sonuç negatif,oysaki çok ümitliydim.Ne oldu can geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?