- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
kısmet degilmiş sonuç negatif,oysaki çok ümitliydim.
kısmet degilmiş sonuç negatif,oysaki çok ümitliydim.
üzme kendini herseyde var bir hayır allah nasip etdiği gün olur geçmiş olsun canCokHayırlı geçmiş olsun
Tum bebek hasretlilerine hayirli bi sekilde bebeklerine kavusmasi dilegiyle.
Oncelikle hayırlı olsun canım fiyat kişinin tedavisine göre değişir euro ile Türk liresi kursu ödeme imkanı var 4.500- 8.000 arası değişir. Tedavide aynı herkes aynı rutin tedaviyi değil kişinin sorunları dahil özel tedaviye tabi tutuluyor menapoz sonrası tedavisi tüp bebek tedavisi yapılacak sana kısa yani 15 günlük bir tedavi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar..erken menopazdayim dönüşün olacak. bu cmtsi kıbrıs gidiyorum. Ayın 24 ünde transfer olacak. Çok heyecanlıyim ilk olacak. Deneyimi olan arkadaşlardan biraz bilgi isterim. Örneğin fiyat. Bize Kıbrıs'ta ödeme olacak dediler. Kaç lira? Nasıl oluyor? Cevaplarınizi beklerim.
Euro kursu ile tl ödeye bilirsin tahmini 14 milyar üstü yani tabiki 2 embriyo transfer edilecek kalanı bedava donduruluyor 2 yıl. Senin yasa bağlı olarak 3 embriyo da transfer edile bilir yani isteğe bağlı olarak olsada sağlık on planda ileri yaşta çoğul gebelik önerilmiyor can bende 42 yaşındayım 2 bebek kondu artık ikiz mi tek mi verir allahÇok teşekkür ederim canım. Bu rakamlar tl mi... Bir yerde euro duymustum. Yani transfer toplam ne kdr oluyor acaba tl olarak.? Bir de şunu merak ediyorum ikiz istesem yapar mı o zmn 2 ile mi carpacak toplamı?
Arkadaşım telefon görüşmesi doktor ilgisi kordinator hemşire si şu bu boş şeyler hemen arayip seni çağırıp tedavi yapan çok olur bunlara kanma önce tavsiyem merkezin ve doktorun embrioloji Labaratuar ın başarı şansını araştır sonra verdiğin parayla negatif sonucu alınca o güler yüzler kayb olur parada buhar. Ben 6 tüp bebek yapan biri olarak genellikle halil ibrahim tekin beyden çok memnunum başarısı çok onun bundan öncede Bülent Traş ankarada 2 tüp bebek yaptı oda çok başarılı doktor antalyada ali fuat bey oda çok başarılı kaldı diğer yerler hakında bilgim yok can umarım Rabbim seni tez bir zamanda sevindirir temuzda donasyonu mu firdevs hanım yaptı negatif sonuç yani herkes seni çağırır ama iş sonuç canBu iki merkez var bide bahçeci var ,zehra hanım çok kararsızım çok birtürlü karar veremiyorum,sizlerden somut bişeyler bekliyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?