Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1.Ayseldemir/34/erkenmenapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/22 Haziran/HAMILE

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/25Haziran/HAMILE

3.Olckinslh/29/sebepsizinfertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/27 Haziran/HAMILE

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT'te tedavide/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu(kıbrıs)
/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

6. tomris1/33/sperm sorunu/2olumsuz
spermdonasyonu/HİT'tetedavide/Temmuz/.....

7.efenaz/36.5/rezervazligi/ilkyum.donasyonu/HİT'te tedavide/18 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)/ embriyo donasyonu/HİT'te tedavide/........

9. almira32/26/rezerv azligi/ilk yumurta donasyonu /HİT/17Haziran/
HAMILE

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/ilk cinsiyet seçimi /HİT/17Haziran/HAMILE

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu(kıbrıs)/ HİT/11 Haziran/HAMILE

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT'te tedavide/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum.olumsuz 3 tüpbebekdenemesi/ HİT'te tedavide/Haziran/....

14.Sedabalim/28/sperm sorunu/olumsuz 1 tüpbebek(izmir)/
HİT'te tedavide/Temmuz/PES ETMEDI DEVAM!!!

15. Polly55/39/yum.rezerv azlığı/olumsuz 1 tup bebek 1donasyon/
HİT'te tedavide/haziran/....

16. zlatayasmin/32/sperm sorunu/ilk donasyon/HİT'te tedavide/Temmuz/.......

17.ensu/37/yum.rezerv azligi/olumsuz 10tüp bebek /ilk donasyon/HİT'te tedavide/yaz sonu/....

18. Oliviera/35/yum.rezerv azligi/tüp bebek tedavisi yok/HİT/normal yolla olmasi için beklemede/.......

Kızlar transferimin 5.günü e2 119 p4 13.3 degerlerim az çıktı ne olacak benim halim

Merhaba arkadaşlar..erken menopazdayim dönüşün olacak. bu cmtsi kıbrıs gidiyorum. Ayın 24 ünde transfer olacak. Çok heyecanlıyim ilk olacak. Deneyimi olan arkadaşlardan biraz bilgi isterim. Örneğin fiyat. Bize Kıbrıs'ta ödeme olacak dediler. Kaç lira? Nasıl oluyor? Cevaplarınizi beklerim.

Oncelikle hayırlı olsun canım fiyat kişinin tedavisine göre değişir euro ile Türk liresi kursu ödeme imkanı var 4.500- 8.000 arası değişir. Tedavide aynı herkes aynı rutin tedaviyi değil kişinin sorunları dahil özel tedaviye tabi tutuluyor menapoz sonrası tedavisi tüp bebek tedavisi yapılacak sana kısa yani 15 günlük bir tedavi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Çok teşekkür ederim canım. Bu rakamlar tl mi... Bir yerde euro duymustum. Yani transfer toplam ne kdr oluyor acaba tl olarak.? Bir de şunu merak ediyorum ikiz istesem yapar mı o zmn 2 ile mi carpacak toplamı?

Çok teşekkür ederim canım. Bu rakamlar tl mi... Bir yerde euro duymustum. Yani transfer toplam ne kdr oluyor acaba tl olarak.? Bir de şunu merak ediyorum ikiz istesem yapar mı o zmn 2 ile mi carpacak toplamı?
Euro kursu ile tl ödeye bilirsin tahmini 14 milyar üstü yani tabiki 2 embriyo transfer edilecek kalanı bedava donduruluyor 2 yıl. Senin yasa bağlı olarak 3 embriyo da transfer edile bilir yani isteğe bağlı olarak olsada sağlık on planda ileri yaşta çoğul gebelik önerilmiyor can bende 42 yaşındayım 2 bebek kondu artık ikiz mi tek mi verir allah

Allahın izniyle bebisine ( lerine) kavuşursun cnm. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Cevapların de içinde çok teşekkürler. Hayırlı haberlerini bekliyorum

1 yıldır donasyona karar verdim ama bir türlü merkeze karar veremiyorum,yazılanları okuyorum hem firdevs hanımın sayfasında hemde doktor hitin sayfasında aynı insanlarbkonuşuyo herkes için değil bazıları,belki isism benzerliği o yüzden kafam çok karışık,biraz yardımcı olabilirmisisniz tecrübeli arkadaşlar,en azında ikinci üçüncü denemsi olanlar hangi merkezler içinize sindi kimin başarı oranı daha fazla,gididp görmenolanagım çok yok,yumurta donasyonu için,yarın bi hsg filmi çekicem her ne olursa onu kesin onu istiyorlar çünkü,yardımcı olursanız sevinirinm

Her iki merkezede mail atın telofonla arayın. Firdevs hanımın merkezindekiler çok ilgili bir kez mail attım hemen aradılar defalarca yazıştık.Gidip görmedim ama öngörüşmeye gelmenize bile gerek yok dediler. Hit in merkezi de size yardımcı olmak için elinden geleni yapıyo tabi siz arayıp derdinizi anlatacaksınız onlar da gayet güzel yönlendiriyo yapılması gerekenleri size tek tek anlatıyolar bence iki merkezle de iletişime geçin

Bu iki merkez var bide bahçeci var ,zehra hanım çok kararsızım çok birtürlü karar veremiyorum,sizlerden somut bişeyler bekliyorum yardım edin

Bu iki merkez var bide bahçeci var ,zehra hanım çok kararsızım çok birtürlü karar veremiyorum,sizlerden somut bişeyler bekliyorum yardım edin
Arkadaşım telefon görüşmesi doktor ilgisi kordinator hemşire si şu bu boş şeyler hemen arayip seni çağırıp tedavi yapan çok olur bunlara kanma önce tavsiyem merkezin ve doktorun embrioloji Labaratuar ın başarı şansını araştır sonra verdiğin parayla negatif sonucu alınca o güler yüzler kayb olur parada buhar. Ben 6 tüp bebek yapan biri olarak genellikle halil ibrahim tekin beyden çok memnunum başarısı çok onun bundan öncede Bülent Traş ankarada 2 tüp bebek yaptı oda çok başarılı doktor antalyada ali fuat bey oda çok başarılı kaldı diğer yerler hakında bilgim yok can umarım Rabbim seni tez bir zamanda sevindirir temuzda donasyonu mu firdevs hanım yaptı negatif sonuç yani herkes seni çağırır ama iş sonuç can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…