Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Burdakilerin hepsi hittemi yaptı,kaçıncı denemeleriniz bunları yazarmısısnız.
Merhaba canım,
Ben ilk tedavimi Firdevs hanımda yaptırmıştım ve ilk transferde hamile kalmıştım. Lakin düşükle sonuçlandı. Daha sonra 2 defa transferim oldu Firdevs hanımda ama olmadı. 4. Transferimi Halil bey yaptı. Gebelik oluştu fakat yine kaybettim bebeğimi. En son transferimde sıkıntı belli idi. Rahim zarı inceliğim var.

Firdevs Hanım'ın çok az personeli var. Telefon ve mail ile bilgi vermeye çalışıyorlar. Ön muayeneleri ve tedavi aşamasında rahim kalınlığını herhangi bir doktora yaptırıp bilgiyi Firdevs Hanım'a veriyorsun. Seni hiç görmeden tedaviye alıyor.

Halil bey ise tedaviye başlamadan önce muayene yapıyor İstanbul'daki yerinde. Ön hazırlığa gerek duyulur ise tedaviye ona göre başlatıyor. Her hafta bunun için İstanbul'a gidiyor. Kıbrıs'taki merkezinde ise kalabalık bir ekip Çalışıyor.

Her iki tüp bebek merkezi yaklaşık aynı ücrette. Firdevs Hanım'ın az sayıda çalışanı olduğu için bence çok daha iyi kazanıyor. Halil beyin kalabalık ekibi de aynı ücreti alıyor. Dondurulmuş embriyolara ek Ücret istemiyor Halil bey. Firdevs hanım ise ek ücret alıyor. Ayrıca her tedavide indirim yapsada yüklü bir ödeme yapıyorsun. Halil bey ise dondurulmuş embriyoların var ise ek Ücret almıyor. Yeni donör kullanacak ise o zaman onun ücretini alıyor sadece.

Burada yazamayacağım başka detaylarda var. Her iki doktorunda gebe kalmış mutlu hastalarıda var memnun olmayanlarda. Sana tavsiyem öncelikle kendi vücudunu çok iyi değerlendirmen. Kıbrıs'a gitmeden önce tek sorunun yumurta rezervi mi yoksa başka sıkıntıların da var mı var ise tedaviye başlamadan Kıbrıs'a gitmenin hiç bir anlamı yok.

Kıbrısa 2 tip hasta gidiyor:
- 1. Tip hastalar yumurta, sperm rezerv azlığı veya cinsiyet seçimi için
-2. Tip hastalar ise yumurta, sperm,rahim veya diğer (hormonal, Tiroid, diyabet vs gibi) rahatsızlıklardan.

Sonuçta hem manevi hem maddi sıkıntı yaşamasın kimse.

Çok tşk.ederim.cevap verdiğin için.önce donasyonu kabul etmemedi şimdide merkez araştırması ne zormuş.sadece yumurta rezervim az benim başka problemim yok çok şükür,firdevs hanımı eledim,hit le bahçeci aklımda ona karar veremiyorum bir türlü bi karar versem bayramda kıbrısa gitmeyi düşünüyorum tatail için gidip başlıycam ama merkezler hakkında bilgili gitmek istiyorum.

merhaba bayanlar,ben de cinsiyet belirleme yaptırmak istiyorum.2 kızım varr 34 yaşındayım.kızlarım doğal yolla oldu fakat 2.kızım hiçbisorun olmamasına rağmen çok geç oldu.rahmimde eğrilik var.şimdi 3. bebeği istiyoruz ama 2-3 denememizde olmadı.sanırım yine geç olucak.yaşım geçmeden hemen hamile kalmak istiyorum ve erkek bebek istiyoruz.hatta ikiz olsun istiyoruz :) bu konuda araştırmalara yeni başladım.benim gibi bu şekide olan bayanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen.

Son düzenleme:
merhabalar,benim de 2 kızım var ve erkek bebeğimiz de olsun istiyoruz.ama hemen hamile kalamıyorum.yaşım da 34 oldu zman kaybetmeden hamile kalmak isiyorum.senin yazın bana umut oldu.tedavisiz hemen tüp bebek yapıldı sanırım.biraz daha bilgi verirsen sevinirim.

Kızlar transferimin 5.günü e2 119 p4 13.3 degerlerim az çıktı ne olacak benim halim

Korkma bu değerlerle bişey belli olmuyor. Benim ilkinde e 2 155 çıkmıştı p 16 negatif ti. Ikinci de e2 11 küsür p 170 çıktı kan testimde 1200 ile ucuzlere gebe kaldım. Stres yapma ben hiç olmaz dediğim anda nasip etti rabbim. Dua Et bolbol. .

Burdakilerin hepsi hittemi yaptı,kaçıncı denemeleriniz bunları yazarmısısnız.

Merhaba arkadaşım. Once hakkında hayırlısı olsun. Benim iki denemem oldu. Ilki negatif ti ikincide ucuzlere gebe kaldım. Hiç uğraşma derim orda burda surunup eziyet çekme. Hite güvenebilirsiniz.sansin bol olsun ...

2. De donmuşlarımı kullandın can hayırlı olsun inşallah

Benim asilama olcakti iki aydir ikisindede streden yumurta cogalmadi doktor sonunda tup bebek dedi ama benim o ycreti karsilicak durumum yok bebek isi yalan oldu ins tum isteyenlere nasip olur

Deme öyle uxulme niye yalan olsun.rabbim hiç ummadığin bir anda öyle bir fırsat verirki bilemeyiz. Allah kucagini boş birakmasin arkadaşım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…