Dr Hit in başarısı tartışmasız. Zaten yorumları okuyunca bu açık ara anlaşılıyor.
EvetttttSizler hamile kaldınızmı hitte donasyon yapanlar?
Kızlar transferimin 5.günü e2 119 p4 13.3 degerlerim az çıktı ne olacak benim halim
Benim asilama olcakti iki aydir ikisindede streden yumurta cogalmadi doktor sonunda tup bebek dedi ama benim o ycreti karsilicak durumum yok bebek isi yalan oldu ins tum isteyenlere nasip olurCnm sen naptin ne durumdasin?
Merhaba canım,Burdakilerin hepsi hittemi yaptı,kaçıncı denemeleriniz bunları yazarmısısnız.
Hitin yeri Nişantaşı'nda muayine ler ve görüşme ücretsizHit in ist. Daki yeri nerede hemen randevu alabiliyomusun peki, görüşme için ücret alıyormu.?
Kızlar transferimin 5.günü e2 119 p4 13.3 degerlerim az çıktı ne olacak benim halim
Burdakilerin hepsi hittemi yaptı,kaçıncı denemeleriniz bunları yazarmısısnız.
2. De donmuşlarımı kullandın can hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşım. Once hakkında hayırlısı olsun. Benim iki denemem oldu. Ilki negatif ti ikincide ucuzlere gebe kaldım. Hiç uğraşma derim orda burda surunup eziyet çekme. Hite güvenebilirsiniz.sansin bol olsun ...
2. De donmuşlarımı kullandın can hayırlı olsun inşallah
Maşallah hamd olsun şükür allahaEvet ikinci de kalan dört donmusum vardı cozunce üç tane kaldı Ucude transfer oldu Ucude tuttu :)
Negatif ten sonra donmuşlar için transfere ne kadar ara verdinEvet ikinci de kalan dört donmusum vardı cozunce üç tane kaldı Ucude transfer oldu Ucude tuttu :)
Negatif ten sonra donmuşlar için transfere ne kadar ara
Aslında hemen bi sonraki ay başlayabilirdim ama eşimin isi sebebiyle ev ve semt değiştirdik ben onu atlatmak için ara verdim. Negatif i aralık ayında aldım. Mart ayında taşındık duzenimi kurdum vs derken nisanın başında tedaviye başladık. Fakat benim transfere yakın yapılan progesteron çok yüksek çıktığı için üç kere transfere bi hafta kala iptal edip sıfırdan başladık. Yani nisanda başladığımız tedavinin transferi ancak haziranın ortasında oldu. :) hersey yolunda giderken olmuyordu olmamasına cevapta veremiyorlardi artık. Son tedavide iptal ettiğim ucak biletleriyle iki defa daha giderdim kibrisa bi aksilik bi terslik. Beş yıldır normal çıkan hormonlar birden abuklasti :) buda olmayacak derken hoooop transferin 7. Günü Miniklerim tutunduklarini belli ettiler :) çok şükür Rabbime allah sağ sağlık eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin herkese. Ben yaklaşık 4 5 aydır sürekli kusuyorum. Çok ağır geçiriyorum gebeligimi . Kusarken o kadar zorlanıyorum ki ter içinde kalıyorum gözümden yaş geliyor. O anda içimden geçiriyorum rabbim bana nasip etti isteyen sizleride nasip etsin diye. Belki o sıkıntı da dua kapılarım açıktır diye. Çok çok içten diliyorum arkadaşım rabbim kucaginizi boş birakmasin en güzelini en iyisini versin rabbim yardımcınız olsun. ..
Benim asilama olcakti iki aydir ikisindede streden yumurta cogalmadi doktor sonunda tup bebek dedi ama benim o ycreti karsilicak durumum yok bebek isi yalan oldu ins tum isteyenlere nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?