canım ruh halinin karışık olması inan bana çok normal... zaten hangimizin psikolojisi düzgün ki.... Sen hele o bebişi kucağına al Allahın izniyle gör bak bütün endişelerin için kendine kızacaksın :)) yolun açık olsun arkadaşım...
kendısıyle henüz tanışmadım ama ınsallah unutamayacağımız bır doktor olur bızım ıcın
Amin canım amin inşallahh... sende durumlar nedir?
31 yasına gırdım , 9 yıllık evlıyım ve yaklaşık 2 senedır bebek ıstıyorduk.1 yıl boyunca hıcbı sorun olmadığını soyledı doktorlar. ardından prof.engın oral ıle tanıştım ve erken menopoz teshısı koydu bana. 2 defa tupbebek denedik ılkı negatıf ıkıncısı pozıtıf ancak bebegımın 2. ayda kalbı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. doktorum erken dıyo suan donasyon ıcın fakat cok yıprandım bennn. 2 yada 3 yumurtam oluyo en fazla sansımda cokk dusuk.amh sonucum 0.3 bu sebepten doktorumun arkadaşı olan halıl beyle hazıran ayında kısmetse eger donasyon yapacağız
31 yasına gırdım , 9 yıllık evlıyım ve yaklaşık 2 senedır bebek ıstıyorduk.1 yıl boyunca hıcbı sorun olmadığını soyledı doktorlar. ardından prof.engın oral ıle tanıştım ve erken menopoz teshısı koydu bana. 2 defa tupbebek denedik ılkı negatıf ıkıncısı pozıtıf ancak bebegımın 2. ayda kalbı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. doktorum erken dıyo suan donasyon ıcın fakat cok yıprandım bennn. 2 yada 3 yumurtam oluyo en fazla sansımda cokk dusuk.amh sonucum 0.3 bu sebepten doktorumun arkadaşı olan halıl beyle hazıran ayında kısmetse eger donasyon yapacağız
Günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkese içinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin ve bu mübarek günde edilen duaları boş çevirmesin inşallah.
Bana ve bebeklerime de uzun ömürler nasip etsin :)))))))))
Günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkese içinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin ve bu mübarek günde edilen duaları boş çevirmesin inşallah.
yaaaaaaaaaa ben biliyordum vallahi biliyordum senin hamile olacağını hissettim bana inan Gerdog :)))))
Allahım bu mübarek günde seni böylesine bir mutlulukta mükafatlandırdı darısı bizlere inşallah :)) Canım arkadaşım kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.. çok sevindim gerçekten çok mutluyum sen nasılsın peki ne hissediyosun =)))
süperrrr..... çok sevindim.... Hayırlı olsun inşallah bu mübarek günde ne güzel bir müjde....İnanın çok ama çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah....
yaa dün akşam çok ağladım çünkü hala inanamıyorum ben :)) Hatta test değerim 302 çıktı bebişler ikiz olabilir :))
Arkadaşlar çok çok sağolun.. sizler yani bu forumdaki herkes gizli bi kuvvet var.. insanları okuyarak bu yola çıktım ben onların mutluluğuyla mutlu oldum Allah sizlerden razı olsun Rabbim tez zamandan bu mutluluğu sizlerede yaşatsın...
Kızlar bişey sorcam. Biz haftaya falan görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz havaalanından bizi alan olurmu yada ne bileyim rahat bulabilir miyiz acaba merkezi? bide aranızda mayıs yolcusu olan varmı
Canım ben mayıs yolcusuyum :)) yani 27 mayıs sabahı inşallah bi aksilik olmazsa.. canım sen kimle görüştün? Gitmeden önce Gökhan Beyle iletişime geç derim o ilgileniyor ulaşımla karşılayacaktır yani yada yardımcı olur bi şekilde. Ama biz ilk görüşmeye gittiğimizde taksiyle geçmiştik merkeze rahat bulmuştuk zaten ordakiler biliyor tüm olayı :))))
selam arkadaşlar konu halil ibrahim tekin olunca bende bişeyler yazmak istedim uzun araştırmalarımdan sonra ona karar verdik klinik gayet düzenli temiz herkez işini çok iyi yapıyor gayet seviyeli halil bey ne sıcak ne soğuk gayet seviyeli iyiki orayı seçmişim geçen sene nisan ayında gittim çok şükür oğlum sağlıkla doğdu şimdi 5buçuk aylık çok zor bi süreç allah yardımcınız olsun 5.gün embriyosu transfer edildi 3tane oğluşum tutundu bırakmadı annesini stres sakın yapmayın herşey olacağına varıyor geriye dönük çok okuyamadım haişlere hayırlı doğumlar tedavide olanlarada pozitif sonuçlar diliyorum bu mübarek aylarda rabbim kimseyi mahrum etmesin halil bey doğru adres sakın değiştirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?