Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin can inşallah herşey Rabbimin istediği gibi olur
bahceci zehra hanımı düşmanıma bile önermem... orda negatif sonucum var. ama negatif sonuç aldığım için önermemezlik yapmıyorum. detay bende kalsın.. ama tabi seçim sizin.. benim ki sadece tecrübe..Bu iki merkez var bide bahçeci var ,zehra hanım çok kararsızım çok birtürlü karar veremiyorum,sizlerden somut bişeyler bekliyorum yardım edin
Merhaba Bella,Meraba chinerose.. Ben de doktor Hit le ağustos ayında ön görüşmemi İstanbulda yaptım ve önümüzdeki ay donasyon için gitcem. Sizin ilk denemeniz miydi onu merak ettim
Ondami tup bebek yaptin canim hamilesin yaa o yuzden sordum..Aynen öyle Dr hit her halukarda çok başarılıdır çooook
Canim sen onda mi hamile kaldin hitte mi yaniKizlar neredesiniz?kimsecikler ugramiyor artik sayfaya.hamisler nasilsiniz bebisler nasil?hadi gelinde sayfaya canlilik gelsin biraz: ) tedavideki arkadaslara bol sans diliyorum allah yardimciniz olsun tez zamanda bebislerinize kavusursunuz insallah.
Evet Hit de yumurta donasyonu yaptim ve kendisindeki ilk denememde tuttu.daha once baska merkezde iki negatif denemem olmustu.Allah gonlundekini tez zamanda versin canim.Canim sen onda mi hamile kaldin hitte mi yani
Âmin Can'ım âmin ben aralıkta yapacamda heyecanlıyım ..Evet Hit de yumurta donasyonu yaptim ve kendisindeki ilk denememde tuttu.daha once baska merkezde iki negatif denemem olmustu.Allah gonlundekini tez zamanda versin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?