Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin can inşallah herşey Rabbimin istediği gibi olur

Bu iki merkez var bide bahçeci var ,zehra hanım çok kararsızım çok birtürlü karar veremiyorum,sizlerden somut bişeyler bekliyorum yardım edin
bahceci zehra hanımı düşmanıma bile önermem... orda negatif sonucum var. ama negatif sonuç aldığım için önermemezlik yapmıyorum. detay bende kalsın.. ama tabi seçim sizin.. benim ki sadece tecrübe..

Merhaba front,
Ben Hit de 2014 Kasımda yumurta donasyonu tedavisi yaptırdım. ve suan 2aylik bebisime sahibim. Ben Hit den memnun kaldım, isinde gerçekten bilgili ve iyi.tedaviye karar vermeden önce bende çok araştırdım burdaki yorumları çok okudum ama yetmiyor.oyuzden hem kıbrıs gidip tüm Klinlerle on görüşme yaptım,aklımda ki tüm soruları yüzyüze sordum. HIT ile de Kıbrıs ve Istanbul da 2 kere on görüşme yaptım. Kısaca diyeceğim su;herkesin beklentisi farklı olabiliyor imkanın varsa yüzyüze görüş. Birde bence beklentini çok yüksek de tutma Hit isinde iyi bir Dr ancak çok yoğun dolayısıyla bazen ilgisiz gibi görünüyor. Ama ekibi ilgili ve alakali. Özellikle isyanbuldaki asistanı her soruna çözüm bulabiliyor hit ile hasta arasında iyi bir köprü görevinde.
buarada hit ile yapılan on görüşmeler ücretsiz. Istanbulda Nişantaşı'nda muayenesi var.
haftada bir gün istanbulda.
soruların olursa cevaplamaya çalışırım çok sık foruma bakamıyorum ama fırsat buldukça yazabilirim.
Inşallah sende kısa zamanda kucağına meleğini alırsın. Allah isteyen herkese ugrastirmadan çocuk sahibi yapsın en büyük duam bu.
"frdknt, post: 42615583, member: 547137"]Sizler hamile kaldınızmı hitte donasyon yapanlar?[/QUOTE]

Meraba chinerose.. Ben de doktor Hit le ağustos ayında ön görüşmemi İstanbulda yaptım ve önümüzdeki ay donasyon için gitcem. Sizin ilk denemeniz miydi onu merak ettim

Meraba chinerose.. Ben de doktor Hit le ağustos ayında ön görüşmemi İstanbulda yaptım ve önümüzdeki ay donasyon için gitcem. Sizin ilk denemeniz miydi onu merak ettim
Merhaba Bella,
Evet ilk denememdi. Hit ile gorusmende sonra iç gudulerineguven.bende çok okudum burdaki yorumları,korktumve nerdeyse 1 yıla yakın erteledim tedaviyi.simdi keşke daha önce gitseymisim diyorum. Bence sen kafandaki tüm soruların cevaplarını aldın mi,kendini hazır hissediyor musun?önemli olan bu 2 sorunun cevabı. Herkesin beklentisi,hikayesi farklı fikir almak için takip et forumu ama etkilenmemeye çalış. Inşallah sende en yakın zamanda kucagina meleğim alırsın.

Çok teşekkür ederim.. Doktor tercihinde sıkıntım yok zaten Hit de bende bir sıkıntı görmedi hatta kurban bayramına denk geliyodu biz bayram karışıklığı olmasın istedik. Ama evt yorumları okuyunca etkileniyorum bakalım allah büyük inşallah önümüzdeki ay için planlıyorum. Bebeğinizi allah analı babalı büyütsün, şansı talihi güzel olsun allah bağışlasın..

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Merhaba
Dermoid kisti ile gebe kalan var mı? Tüp bebek tedavisinden önce Dr ameliyat diyor ben de tedavi olumlu sonuçlanırsa sezeryan esnasında alınır mı diye merak ediyorum

Kizlar neredesiniz?kimsecikler ugramiyor artik sayfaya.hamisler nasilsiniz bebisler nasil?hadi gelinde sayfaya canlilik gelsin biraz: ) tedavideki arkadaslara bol sans diliyorum allah yardimciniz olsun tez zamanda bebislerinize kavusursunuz insallah.

Kizlar neredesiniz?kimsecikler ugramiyor artik sayfaya.hamisler nasilsiniz bebisler nasil?hadi gelinde sayfaya canlilik gelsin biraz: ) tedavideki arkadaslara bol sans diliyorum allah yardimciniz olsun tez zamanda bebislerinize kavusursunuz insallah.
Canim sen onda mi hamile kaldin hitte mi yani

Evet Hit de yumurta donasyonu yaptim ve kendisindeki ilk denememde tuttu.daha once baska merkezde iki negatif denemem olmustu.Allah gonlundekini tez zamanda versin canim.
Âmin Can'ım âmin ben aralıkta yapacamda heyecanlıyım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…