Emin ol hepimiz ayni heyecani,korkulari ve endiseleri yasadik.bu sureci oyle yada boyle geciriyoruz.bol sans diliyorum sanaÂmin Can'ım âmin ben aralıkta yapacamda heyecanlıyım ..
Dualarını esirgeme bizden ..içime su serptin ..Emin ol hepimiz ayni heyecani,korkulari ve endiseleri yasadik.bu sureci oyle yada boyle geciriyoruz.bol sans diliyorum sana
merhaba ben de dusunuyorum fıyatlar nasıl acaba yumurta donasyonu ıcın bılgı alabılır mıyım sızdenÂmin Can'ım âmin ben aralıkta yapacamda heyecanlıyım ..
Ben yumurta donosyonu yaptırmayacam Can'ım normal tup Bebek yapacam fiyatı 2500 Euro donosyonu bilemiyorum ..merhaba ben de dusunuyorum fıyatlar nasıl acaba yumurta donasyonu ıcın bılgı alabılır mıyım sızden
Evet Hit de yumurta donasyonu yaptim ve kendisindeki ilk denememde tuttu.daha once baska merkezde iki negatif denemem olmustu.Allah gonlundekini tez zamanda versin canim.
Rezerv azligi.erken menepoz maalesefRahatsizliginiz nedir
Takip edicem seni tedavin nasil gidecek hangi asamalardasin ve sonucun ne olacak yazarmisin.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.bide memnun kalacakmisin ordan butun detaylarini anlatman mumkunmuKibris a gidiyorum tedavi icin
canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebişlerinle dönersin canım sen dktr un istediği testleri nerde yaptırdın sanırım bazıları özelde yapılıyorKibris a gidiyorum tedavi icin
Bende ozelde yaptim canim devlet hastanesinde gec cikiyorcanım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebişlerinle dönersin canım sen dktr un istediği testleri nerde yaptırdın sanırım bazıları özelde yapılıyor
canım ne yaptın gittin mi kıbrısaKibris a gidiyorum tedavi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?