amin inşallahTesekkur Ederim Allah tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin
evet ama bu topik nedense terkedilmiş gibi eski canlılığını yitirmişAslinda daha once giden arkadaslar bize orasi hakkinda bilgi verse
NE zaman gidiyorsun cnmbende aranıza yeni katıldım bnm de yumurta donasyonu olacak inşallah HİT de inşallah hepimiz bebeklerimiz kucağımıza alırız
ben tahminen aralık başı kıbrısta olacağım cmt günü ilaçla tedavim başlayacak siz?NE zaman gidiyorsun cnm
Adet oldunmu cnm ve adet in kacinci gunu gidiyorsun kibrisaben tahminen aralık başı kıbrısta olacağım cmt günü ilaçla tedavim başlayacak siz?
ben ilaçla adet oluyorum cuma günü adet olacağım ve 2. günü ilaca başlayacağım siz ne durumdasınız?Adet oldunmu cnm ve adet in kacinci gunu gidiyorsun kibrisa
Bende 12 si gibi olurum heralde adet gunu arayin dediler hangi ilaci kullanacagimi flan daha bilmiyorumben ilaçla adet oluyorum cuma günü adet olacağım ve 2. günü ilaca başlayacağım siz ne durumdasınız?
hımmmm aşağı yukarı aynı zamanda adet olacağız demekki sizde sıkıntı ne?B
Bende 12 si gibi olurum heralde adet gunu arayin dediler hangi ilaci kullanacagimi flan daha bilmiyorum
Polikistik over cnmhımmmm aşağı yukarı aynı zamanda adet olacağız demekki sizde sıkıntı ne?
Size tedavi icin ne verdilerPolikistik over cnmevet sanirim ayni zamanda kibrista olucaz Allah hayirli evlatlar nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?