Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canım dhea yı biz normal tüp bebekte hazırlık olarak kullandık şimdi neden veriyorlarki bildiğim yumurta kalitesi içindi yoksa seninki normal tüp bebekmi olacak
hayır canım donasyon bnmki neden verdiler bende bilmiyorum olmazsa ben adetin 2. günü aricam canan hanımı o zaman sorarım ama şöyle bir şey var ben kendi dr ile halil beyi de görüştürdüm telefonda ben kendi şehrimdeki doktoruma reçeteyi gösterdiğimde "bu ilaçlar çok iyi kullan " dedi bi yanlışlık olsa söylerdi sanırım öğrenince size söylerim

bu arada stres yapmamaya çalışın ne kadar stresli olursanız vücut o yönde etkileniyor biliyorum söylemesi kolay aynı durumdayız da ama işte bende o kadar stres yok sadece bir an önce kıbrısa gitmek için sabırsızlanıyorum olursa da Allahtan olmazsa Da

Selam arkadaslar, uzun zamandir foruma giremiyorum ama yazilarinizi okuyunca yazmak istedim. Cogunuzun heyecanini bende yasadim. Biz gecen sene hit'e yumurta donasyonu icin gittik ve ilk denemede ikizlerime hamile kaldim. Suan ikizlerim 7 aylik oldular. Hit gercekten dogru adres ve bu konuda cok ama cok basarili. Sayesinda anneligi dolu dolu yasiyorum. Tedavisi suren tum arkadaslarima bol sans diliyorum. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insAllah. Darisi hepinizin basina!

Hayirli ugurlu olsun insallah adetinizin kacinci gunu kibrisa gittiniz orda kaç gun kaldiniz

haklısın aslında mutlaka bir bildikleri var boşuna vermezler hadi hayırlısı inşallah tedavin pozitif sonuçlanır bizede umut olursun

allah bebişlerini bağışlasın canım analı babalı sağlıklı ömürleri olsun inşallah canım sen gittiğinde transferden hemensonra mı döndün trasfer günü çıkıp gelmek endişelendiriyor beni bide evde kaç gün yattın lütfen biraz yardımcı olurmusun çok soruyorum ama kusurabakma

Sevgimsin sizin sıkıntınız neydi

Sevgimsin size ilk etapta hangi ilaçları verdiler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…