- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
Yok gel me Ile ilgili bise demediler bende onumerak ediyorum. .yasim 31bu arada yaşınız kaç ??
selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebişlerle sonuçlanır sanırım bende aralığın başında giderimbende aranıza yeni katıldım bnm de yumurta donasyonu olacak inşallah HİT de inşallah hepimiz bebeklerimiz kucağımıza alırız
merhaba sevgili S sevincimfhd inşallah güzel haberlerle döneriz ilk deneme mi olacak?selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebişlerle sonuçlanır sanırım bende aralığın başında giderim
inşallah canım evet ilk deneme olacak ve çok tedirginim tutacakmı tutmayacakmı tutsa bile sağlıklımı oluyor bebekler binbir kuruntu işte allah yardımcımız olsun doğum yapan arkadaşlar yazsa memnun kaldılarmı acabamerhaba sevgili S sevincimfhd inşallah güzel haberlerle döneriz ilk deneme mi olacak?
hayır canım donasyon bnmki neden verdiler bende bilmiyorum olmazsa ben adetin 2. günü aricam canan hanımı o zaman sorarım ama şöyle bir şey var ben kendi dr ile halil beyi de görüştürdüm telefonda ben kendi şehrimdeki doktoruma reçeteyi gösterdiğimde "bu ilaçlar çok iyi kullan " dedi bi yanlışlık olsa söylerdi sanırım öğrenince size söylerimcanım dhea yı biz normal tüp bebekte hazırlık olarak kullandık şimdi neden veriyorlarki bildiğim yumurta kalitesi içindi yoksa seninki normal tüp bebekmi olacak
bu arada stres yapmamaya çalışın ne kadar stresli olursanız vücut o yönde etkileniyor biliyorum söylemesi kolay aynı durumdayız da ama işte bende o kadar stres yok sadece bir an önce kıbrısa gitmek için sabırsızlanıyorum olursa da Allahtan olmazsa Dahayır canım donasyon bnmki neden verdiler bende bilmiyorum olmazsa ben adetin 2. günü aricam canan hanımı o zaman sorarım ama şöyle bir şey var ben kendi dr ile halil beyi de görüştürdüm telefonda ben kendi şehrimdeki doktoruma reçeteyi gösterdiğimde "bu ilaçlar çok iyi kullan " dedi bi yanlışlık olsa söylerdi sanırım öğrenince size söylerim
Hayirli ugurlu olsun insallah adetinizin kacinci gunu kibrisa gittiniz orda kaç gun kaldinizhayır canım donasyon bnmki neden verdiler bende bilmiyorum olmazsa ben adetin 2. günü aricam canan hanımı o zaman sorarım ama şöyle bir şey var ben kendi dr ile halil beyi de görüştürdüm telefonda ben kendi şehrimdeki doktoruma reçeteyi gösterdiğimde "bu ilaçlar çok iyi kullan " dedi bi yanlışlık olsa söylerdi sanırım öğrenince size söylerim
haklısın aslında mutlaka bir bildikleri var boşuna vermezler hadi hayırlısı inşallah tedavin pozitif sonuçlanır bizede umut olursunhayır canım donasyon bnmki neden verdiler bende bilmiyorum olmazsa ben adetin 2. günü aricam canan hanımı o zaman sorarım ama şöyle bir şey var ben kendi dr ile halil beyi de görüştürdüm telefonda ben kendi şehrimdeki doktoruma reçeteyi gösterdiğimde "bu ilaçlar çok iyi kullan " dedi bi yanlışlık olsa söylerdi sanırım öğrenince size söylerim
allah bebişlerini bağışlasın canım analı babalı sağlıklı ömürleri olsun inşallah canım sen gittiğinde transferden hemensonra mı döndün trasfer günü çıkıp gelmek endişelendiriyor beni bide evde kaç gün yattın lütfen biraz yardımcı olurmusun çok soruyorum ama kusurabakmaSelam arkadaslar, uzun zamandir foruma giremiyorum ama yazilarinizi okuyunca yazmak istedim. Cogunuzun heyecanini bende yasadim. Biz gecen sene hit'e yumurta donasyonu icin gittik ve ilk denemede ikizlerime hamile kaldim. Suan ikizlerim 7 aylik oldular. Hit gercekten dogru adres ve bu konuda cok ama cok basarili. Sayesinda anneligi dolu dolu yasiyorum. Tedavisi suren tum arkadaslarima bol sans diliyorum. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insAllah. Darisi hepinizin basina!
inşallah S sevincimfhdhaklısın aslında mutlaka bir bildikleri var boşuna vermezler hadi hayırlısı inşallah tedavin pozitif sonuçlanır bizede umut olursun
allah bebişlerini bağışlasın canım analı babalı sağlıklı ömürleri olsun inşallah canım sen gittiğinde transferden hemensonra mı döndün trasfer günü çıkıp gelmek endişelendiriyor beni bide evde kaç gün yattın lütfen biraz yardımcı olurmusun çok soruyorum ama kusurabakma
Selam arkadaslar, uzun zamandir foruma giremiyorum ama yazilarinizi okuyunca yazmak istedim. Cogunuzun heyecanini bende yasadim. Biz gecen sene hit'e yumurta donasyonu icin gittik ve ilk denemede ikizlerime hamile kaldim. Suan ikizlerim 7 aylik oldular. Hit gercekten dogru adres ve bu konuda cok ama cok basarili. Sayesinda anneligi dolu dolu yasiyorum. Tedavisi suren tum arkadaslarima bol sans diliyorum. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insAllah. Darisi hepinizin basina!
rezerv azlığı yaş 44Sevgimsin sizin sıkıntınız neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?