- 2 Mayıs 2015
- 156
- 35
- 18
yalnışmı cevapladım :)rezerv azlığı yaş 44
Cok tesekkur ederim canim. Allah sizlerede nasip eder insAllah. Biz transferden sonra bir gun kaldik. Transferden hemen sonra yola cikmak istemedik cunku biz avrupada kaliyoruz. Ertesi gun donduk ve ondan sonra iki hafta evde kaldim ise gitmedim. Aklina takilanlar varsa herzaman sorabilirsin.allah bebişlerini bağışlasın canım analı babalı sağlıklı ömürleri olsun inşallah canım sen gittiğinde transferden hemensonra mı döndün trasfer günü çıkıp gelmek endişelendiriyor beni bide evde kaç gün yattın lütfen biraz yardımcı olurmusun çok soruyorum ama kusurabakma
Erken menopoz canim. 24 yasinda bu teshis kondu bana. Suan 31 yasindayim.Sevgimsin sizin sıkıntınız neydi
Ilk etapta elevit, coraspirin ve estrofem. Sonra bunlara progestan eklendi.Sevgimsin size ilk etapta hangi ilaçları verdiler ?
bende aynı durumdan muzdaribim sizde peki o kadar yılda rahim küçülmesi olmadı mı 7 yıl az değil çünkü@sevgimsinErken menopoz canim. 24 yasinda bu teshis kondu bana. Suan 31 yasindayim.
ben ilk önce kıbrısa gittim sonuçta orda tedavi göreceğim için hem önceden sağa sola da bakınmak istedim nerde kalabilirim diye ben sadece HİT ile görüştüm okuduğum kadarıyla bu işin en iyisi o zamanım olduğu halde başka kimseyle görüşmedim aklım karışmasın diyeBende başlıysam tedaviye,bu ara gidenler ön görüşme için ist.amı gittiniz yoksa Kıbrısamı,donasyon için gidicem,ben 2 yıldır araştırıyorum,başlıysalar bi başlama süresini detaylı anlayabilirmişsiniz lütfen
ben ilk önce kıbrısa gittim sonuçta orda tedavi göreceğim için hem önceden sağa sola da bakınmak istedim nerde kalabilirim diye ben sadece HİT ile görüştüm okuduğum kadarıyla bu işin en iyisi o zamanım olduğu halde başka kimseyle görüşmedim aklım karışmasın diye[/QUOTE kibrista nerde kaldiniz acaba
evde kaldığın süre test gününe kadar yattınmı yoksa normal hayatına mı devam ettinCok tesekkur ederim canim. Allah sizlerede nasip eder insAllah. Biz transferden sonra bir gun kaldik. Transferden hemen sonra yola cikmak istemedik cunku biz avrupada kaliyoruz. Ertesi gun donduk ve ondan sonra iki hafta evde kaldim ise gitmedim. Aklina takilanlar varsa herzaman sorabilirsin.
Hayir oyle bir sorun yasamadim. Teshis kondugu an itibariyle cyclo progynova kullandim. Yani onun sayesinde adet gormeye devam ettim. Tedaviye basladigimda rahim kalinligim cok guzel gelisti. Sadece iki tane transfer istedim ve ikiside tutundu cok sukur. Hit 3 tane onermisti fakat ben risk almak istemedim.bende aynı durumdan muzdaribim sizde peki o kadar yılda rahim küçülmesi olmadı mı 7 yıl az değil çünkü@sevgimsin
Tum gun yatmadim fakat normal hayatimi surdurdumde denemez. Ev islerinden uzak durdum.evde kaldığın süre test gününe kadar yattınmı yoksa normal hayatına mı devam ettin
Insallah hayirlisi olur canim ben nasipse seni bilgilendiririmOff nolacak bu rezerv azligi bilmiyorum.bende de ayni problem var.bende naska bi merkeze gitti kibrista hersey cok guzel gelisti uc yavru transferi oldu ama tutunamadi bebislerim.hite gidicem bende arus84 takip ediyorum seni.gelismelerini paylas lutfen.hayirlisi hakkimizda.
Cok tesekkur ederim bilgileriniz icinselam millet
hit de tedavi olmadan önce bu foruma girip çok okudum araştırdım ..tedaviye başladım ön yargılarla doluydum tabi , çünkü takiibi hemşireler yapıyor..acaba olcakmı sanal transfer yaparlar mı verdilekleri ilaç dozu yeterli mi..neyse oosit donasyonuna karar verdik eşim spermle birlikte önden 4000 euro transferdede 1000 euro verdik ..transferden sonra herşey dahil uygun magosa otellerinde kaldık tur şirketinden taksitle aldık, transfer için özel taksi kullandık çünkü merkezde ayarlasa aynı paraydı..sonra mememlekete döndük ve sonuç pozitif şimdilik..
regl ile birlikte estrofeme başlıyorsunuz ve yavaş yavaş artırıyorlar , toplama ile birlikte de progestrona başlıyorsunuz..transferden sonra dozlar artıyor bide kan sulandırıcı iğne ekleniyor ..hemşireler ilgili ama doktoru bi transferde gördüm ..tavsiyem ilaçlarınızı gitmeden alın orda biraz daha pahalı ..
valla başkada önerebileceğim bişey yok en azından sanal transfer yapmıyorlarmış.. ilginç bi durum inşallah kese ve kalple sonuç kesinleşir ... herkese bol şanş diliyorum
Merhaba sizin sıkıntı neydiselam millet
hit de tedavi olmadan önce bu foruma girip çok okudum araştırdım ..tedaviye başladım ön yargılarla doluydum tabi , çünkü takiibi hemşireler yapıyor..acaba olcakmı sanal transfer yaparlar mı verdilekleri ilaç dozu yeterli mi..neyse oosit donasyonuna karar verdik eşim spermle birlikte önden 4000 euro transferdede 1000 euro verdik ..transferden sonra herşey dahil uygun magosa otellerinde kaldık tur şirketinden taksitle aldık, transfer için özel taksi kullandık çünkü merkezde ayarlasa aynı paraydı..sonra mememlekete döndük ve sonuç pozitif şimdilik..
regl ile birlikte estrofeme başlıyorsunuz ve yavaş yavaş artırıyorlar , toplama ile birlikte de progestrona başlıyorsunuz..transferden sonra dozlar artıyor bide kan sulandırıcı iğne ekleniyor ..hemşireler ilgili ama doktoru bi transferde gördüm ..tavsiyem ilaçlarınızı gitmeden alın orda biraz daha pahalı ..
valla başkada önerebileceğim bişey yok en azından sanal transfer yapmıyorlarmış.. ilginç bi durum inşallah kese ve kalple sonuç kesinleşir ... herkese bol şanş diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?