Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cok tesekkur ederim canim. Allah sizlerede nasip eder insAllah. Biz transferden sonra bir gun kaldik. Transferden hemen sonra yola cikmak istemedik cunku biz avrupada kaliyoruz. Ertesi gun donduk ve ondan sonra iki hafta evde kaldim ise gitmedim. Aklina takilanlar varsa herzaman sorabilirsin.

Bende başlıysam tedaviye,bu ara gidenler ön görüşme için ist.amı gittiniz yoksa Kıbrısamı,donasyon için gidicem,ben 2 yıldır araştırıyorum,başlıysalar bi başlama süresini detaylı anlayabilirmişsiniz lütfen

ben ilk önce kıbrısa gittim sonuçta orda tedavi göreceğim için hem önceden sağa sola da bakınmak istedim nerde kalabilirim diye ben sadece HİT ile görüştüm okuduğum kadarıyla bu işin en iyisi o zamanım olduğu halde başka kimseyle görüşmedim aklım karışmasın diye

evde kaldığın süre test gününe kadar yattınmı yoksa normal hayatına mı devam ettin

bende aynı durumdan muzdaribim sizde peki o kadar yılda rahim küçülmesi olmadı mı 7 yıl az değil çünkü@sevgimsin
Hayir oyle bir sorun yasamadim. Teshis kondugu an itibariyle cyclo progynova kullandim. Yani onun sayesinde adet gormeye devam ettim. Tedaviye basladigimda rahim kalinligim cok guzel gelisti. Sadece iki tane transfer istedim ve ikiside tutundu cok sukur. Hit 3 tane onermisti fakat ben risk almak istemedim.

Off nolacak bu rezerv azligi bilmiyorum.bende de ayni problem var.bende naska bi merkeze gitti kibrista hersey cok guzel gelisti uc yavru transferi oldu ama tutunamadi bebislerim.hite gidicem bende arus84 takip ediyorum seni.gelismelerini paylas lutfen.hayirlisi hakkimizda.

Insallah hayirlisi olur canim ben nasipse seni bilgilendiririm

selam millet
hit de tedavi olmadan önce bu foruma girip çok okudum araştırdım ..tedaviye başladım ön yargılarla doluydum tabi , çünkü takiibi hemşireler yapıyor..acaba olcakmı sanal transfer yaparlar mı verdilekleri ilaç dozu yeterli mi..neyse oosit donasyonuna karar verdik eşim spermle birlikte önden 4000 euro transferdede 1000 euro verdik ..transferden sonra herşey dahil uygun magosa otellerinde kaldık tur şirketinden taksitle aldık, transfer için özel taksi kullandık çünkü merkezde ayarlasa aynı paraydı..sonra mememlekete döndük ve sonuç pozitif şimdilik..
regl ile birlikte estrofeme başlıyorsunuz ve yavaş yavaş artırıyorlar , toplama ile birlikte de progestrona başlıyorsunuz..transferden sonra dozlar artıyor bide kan sulandırıcı iğne ekleniyor ..hemşireler ilgili ama doktoru bi transferde gördüm ..tavsiyem ilaçlarınızı gitmeden alın orda biraz daha pahalı ..

valla başkada önerebileceğim bişey yok en azından sanal transfer yapmıyorlarmış.. ilginç bi durum inşallah kese ve kalple sonuç kesinleşir ... herkese bol şanş diliyorum

Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin

S
Merhaba sizin sıkıntı neydi

Bilgiler için rica ederim çünkü gitmeden önce bende çok araştırıyordum ama konu dışında bir Sürü şey yazılmıştı ...transferden sonra tavsiyem minimum 3 gece kalın malum eğer herşey dahil bir otelde kalıyorsunuz eliniz sıcak sudan soğuk suya değmiyor. Ayrıca bu aylarda fiyatlarda uygun .. Bide embriyo bu Günler'de iyice yerleşiyormuş.Riske atmaya gerek yok deniz kum ılık hava Kıbrıs ve Bebeğin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…