Bilgiler için rica ederim çünkü gitmeden önce bende çok araştırıyordum ama konu dışında bir Sürü şey yazılmıştı ...transferden sonra tavsiyem minimum 3 gece kalın malum eğer herşey dahil bir otelde kalıyorsunuz eliniz sıcak sudan soğuk suya değmiyor. Ayrıca bu aylarda fiyatlarda uygun .. Bide embriyo bu Günler'de iyice yerleşiyormuş.Riske atmaya gerek yok deniz kum ılık hava Kıbrıs ve Bebeğin tadını çıkarın
Arus84 tesekkur ederim.ama herseyi detayiyla bekliyorum senden.hadi hayirlisi bakalim.ikizlerin olur insallah..Insallah hayirlisi olur canim ben nasipse seni bilgilendiririm
Bide ilaclara basladinmi estrofem kac tane aliyosun.ya bana gunde uc tane baslattilar ve oyle devam ettirdiler.anlamadim sanirim zaman gectikce arttiriyolar fikri olan varsa lutfen paylasinArus84 tesekkur ederim.ama herseyi detayiyla bekliyorum senden.hadi hayirlisi bakalim.ikizlerin olur insallah..
Evet donasyondu.ben dunya tup bebege gitmistimHitle ilk görüşmeye gittiğinizde adetlikmiş olmak gerekiyor,ilk görüşmeden ücret alınıyormu,İst.da görüşmeye giden varmı,yiğit 26 arkadaşımız senin donasyonmuydu
NE zaman aradiniz ben gecen ay gittim ucretsizdiİst.kliniği aradım 200 tl dediler bana görüşme için
Canim cok tesekkur ederim.benim merkez hic e2 ve progesteron testi yapmadi.ne transfer oncesi ne sonrasi.simdi daha cok uzuldum.sanirim yanlis merkeze para yedirdim.sen hitten memnun kaldinmi peki testlerde titiz davrandilarmi.bide ucret ne odedin.Arkadaşlar hit estrofemi önce 2 sonra 3 sonra 4 ve transfer sonrası 5 e çıkarıyor.progestronu 8 saat ara ile transfer öncesi 100 MG günde 3 transfer sonrası ise 8 saat ara işe günde 9 ( her sekiz satte 3)tane olmak üzere kullandırıyorlar .vitamin olarak elevit imom tedavi başından sonuna kadar . Cleksan transfer sonrası kan sulandırıcı .kor aspirin 100 MG transfer öncesi başlayıp devam ediyosun başka bi ilaç yok.ytansferin 5. Günü e2 be progestron testi yaptırıp ona göre doz ayarlamadı Yapılıyor. Ama tabi kişiye göre ilaç Kullanım oranlarında fark olabilir.çünkü e2 ve progestron takipte bir değer oluyor .hit ön görüşmede Ücret almıyor be Kıbrıs'ta Ne istanbulda .zaten görüş o görüş oluyor Bide transfer ederken Görüyorsunuz okadar .aman işler yolunda gitsinde Onu görmesek de olur bence..
Arus84 tedavide hangi asamadasin.ilac hangilerine basladin.ne zaman gudiyosun kibrisaNE zaman aradiniz ben gecen ay gittim ucretsizdi
Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin
inşallah canım bebeyini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın trasferden sonra kaç gün kaldınız orda bide test tarihine kadar kaç gün yattın neler yaptın lütfen payllaşırmısınselam millet
hit de tedavi olmadan önce bu foruma girip çok okudum araştırdım ..tedaviye başladım ön yargılarla doluydum tabi , çünkü takiibi hemşireler yapıyor..acaba olcakmı sanal transfer yaparlar mı verdilekleri ilaç dozu yeterli mi..neyse oosit donasyonuna karar verdik eşim spermle birlikte önden 4000 euro transferdede 1000 euro verdik ..transferden sonra herşey dahil uygun magosa otellerinde kaldık tur şirketinden taksitle aldık, transfer için özel taksi kullandık çünkü merkezde ayarlasa aynı paraydı..sonra mememlekete döndük ve sonuç pozitif şimdilik..
regl ile birlikte estrofeme başlıyorsunuz ve yavaş yavaş artırıyorlar , toplama ile birlikte de progestrona başlıyorsunuz..transferden sonra dozlar artıyor bide kan sulandırıcı iğne ekleniyor ..hemşireler ilgili ama doktoru bi transferde gördüm ..tavsiyem ilaçlarınızı gitmeden alın orda biraz daha pahalı ..
valla başkada önerebileceğim bişey yok en azından sanal transfer yapmıyorlarmış.. ilginç bi durum inşallah kese ve kalple sonuç kesinleşir ... herkese bol şanş diliyorum
bis istanbulda ki muayenede ücret ödemedikHitle ilk görüşmeye gittiğinizde adetlikmiş olmak gerekiyor,ilk görüşmeden ücret alınıyormu,İst.da görüşmeye giden varmı,yiğit 26 arkadaşımız senin donasyonmuydu
bende ekim sonu Kıbrıs da gittim ücret ödemedim bi yanlışlık olmasın???İst.kliniği aradım 200 tl dediler bana görüşme için
E2 ve progesteron testleri surekli yapildimi dr istedimi sizden.hangi araliklarla ve hangi gunlerde yapmanizi istedi merkezin.ya ben ne diyeyim ya benim merkez bir kere bile test yaptirmadi bana.nasil bi tedavi uygulandi bana anlamiyorum.kafayi yicem.sinirlerim bozuldu.Bu arada transferden sonra 5. Gün değerim e2:250 progestron 11 di
Transferden önce toplamadan yani eşim örnek vermeden 1 gü önce progestron değerim ise 1 in Altın'daydı
Tedaviye başladığım ay adetin 2. Günü e2 değer 30 dü bu değerinde bu civarlarda olması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?