Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Haklisin aslinda.ama artik korkuyorum.bende rezerv azligi var.en iyi kalite embriyo hemde 3 tane tutunamayinca hepten psikolojim bozuldu.ben galiba hic anne olamayacgim dedim.yeni toparlaniyorum bu depremden.allah isteyen herkese nasip etsin.insallah meleklerin kalp atisinida duyarsin kucaginada alirsin

Arus84 tesekkur ederim.ama herseyi detayiyla bekliyorum senden.hadi hayirlisi bakalim.ikizlerin olur insallah..
Bide ilaclara basladinmi estrofem kac tane aliyosun.ya bana gunde uc tane baslattilar ve oyle devam ettirdiler.anlamadim sanirim zaman gectikce arttiriyolar fikri olan varsa lutfen paylasin

Hitle ilk görüşmeye gittiğinizde adetlikmiş olmak gerekiyor,ilk görüşmeden ücret alınıyormu,İst.da görüşmeye giden varmı,yiğit 26 arkadaşımız senin donasyonmuydu

Nasip degilmis.merkezle ilgili bi sikinti yasamadim aslinda.sadece ilac alimlari dikkatimi cekti.estrofem gunde uc tane bide coraspirin filan kullandirmadilar.sadece estrofem,vitamin ve progesteron kullandim.ama hitte estrofem doz artarak kullandiriyormus.takip ediyorum arus 84u hangi ilaclari kullandigini yazacak.

Arkadaşlar hit estrofemi önce 2 sonra 3 sonra 4 ve transfer sonrası 5 e çıkarıyor.progestronu 8 saat ara ile transfer öncesi 100 MG günde 3 transfer sonrası ise 8 saat ara işe günde 9 ( her sekiz satte 3)tane olmak üzere kullandırıyorlar .vitamin olarak elevit imom tedavi başından sonuna kadar . Cleksan transfer sonrası kan sulandırıcı .kor aspirin 100 MG transfer öncesi başlayıp devam ediyosun başka bi ilaç yok.ytansferin 5. Günü e2 be progestron testi yaptırıp ona göre doz ayarlamadı Yapılıyor. Ama tabi kişiye göre ilaç Kullanım oranlarında fark olabilir.çünkü e2 ve progestron takipte bir değer oluyor .hit ön görüşmede Ücret almıyor be Kıbrıs'ta Ne istanbulda .zaten görüş o görüş oluyor Bide transfer ederken Görüyorsunuz okadar .aman işler yolunda gitsinde Onu görmesek de olur bence..

Canim cok tesekkur ederim.benim merkez hic e2 ve progesteron testi yapmadi.ne transfer oncesi ne sonrasi.simdi daha cok uzuldum.sanirim yanlis merkeze para yedirdim.sen hitten memnun kaldinmi peki testlerde titiz davrandilarmi.bide ucret ne odedin.

Selamlar. Bende tüp bebek tedavisi istiyorum. Ama şöyle bi durum var bnm 2 kızım var. eşim ve ailesinin baskısı yüzünden cinsiyet seçimi için bu yöntemi denemek istiyorum doktor halil bey bununla ilgileniyomu acaba. Araştırdığım kadarıyla cinsiyet seçimi yasal olarak bana en yakın kıbrıs yapıyor. Fiyat ve gerekli diğer bilgileri alabilirmiyimmdoktor beyden yada çalıştığı kurumdan.

Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin
inşallah canım bebeyini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın trasferden sonra kaç gün kaldınız orda bide test tarihine kadar kaç gün yattın neler yaptın lütfen payllaşırmısın

Selam arkadaşlar
Öncelikle sorularınızı cevaplamak isterim
-transferden 1 gün önce gittim ve toplamda 5 gece kaldım ve 5000 euro ödedim .
-cinsiyet seçimi istiyorsanız kesinlikle Kıbrıs çünkü bu seçim için gerekli olan pgt işlemi Türkiye'de çok becerilemiyor ve kararsız kaldık sonucuna ulaşılabiliyor
-e2 ve progestron testi yapılması gerekiyor çünkü bir kadının vücüdü transferden önce 7 günden fazla progestrona mağruz kalırsa embriyo tutmaz . Toplama günü yapılan progestron değerinin 1 in Altın'da olması gerekiyor . Hit progestron cut of değerinin 1. 85 olması gerektiğini savunuyor sanırım. Kendisinin konu işe ilgili Yazısı var.
-transferden sonra neler yaptım salamis de kaldım ve restauranta inip yemeklerimi orda yedim. Merdivensiz bir oteldi bu iyi oldu asansör restaurantın karşısında bırakıyordu
Transferden sonraki 1. Günden itibaren otel çevrEsinde 1 tur attım
Giderken kuru Kayısı ve incir görürdüm sabahları Aç karnına onları yedim su içtim
Ilk 3 gün Çay içmedim sonra günde 1-2 bardak içtim kahve hiç içmedim
Yatarken hep dizlerim kırık yattım hep sırt üstü yattım yada yarı yan yattım ve ayaklarımın altına yada diz kapağımın altına yastık koydum be alaka bende bilmiyorum Ama dümdüz uzanınca vücüdümda bir gerilme oluyordu böyle bir Yöntem Buldum
Çorabıma kadar eşin giydirdi ilaçlarımı da o yaptı eğilmedim
4.gün normal yaşantıma yavaş yavaş geri döndüm
Eve Döndüğümde yemeğimi falan yaptım Yanımda hiç kimse kalmadı
Kendi kendime takıldım
Memnun kaldım mı test sonucum şimdilik pozitif ama
Kese ve kalbi görmeden bişey diyemiyorum

Bu arada transferden sonra 5. Gün değerim e2:250 progestron 11 di

Transferden önce toplamadan yani eşim örnek vermeden 1 gü önce progestron değerim ise 1 in Altın'daydı

Tedaviye başladığım ay adetin 2. Günü e2 değer 30 dü bu değerinde bu civarlarda olması gerekiyormuş

E2 ve progesteron testleri surekli yapildimi dr istedimi sizden.hangi araliklarla ve hangi gunlerde yapmanizi istedi merkezin.ya ben ne diyeyim ya benim merkez bir kere bile test yaptirmadi bana.nasil bi tedavi uygulandi bana anlamiyorum.kafayi yicem.sinirlerim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…