Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

E2 ve progesteron test sonuclarina goremi transfer tarihi belli oldu.kiremitsis lutfen cevaplarmisin

Bende iki gün önce aradım 200 tl dediler,İst.da görüşmeye gidenler kıbrıstanmı randevu aldılar yoksa direk İst.daki kliniğimi aradılar

Bende iki gün önce aradım 200 tl dediler,İst.da görüşmeye gidenler kıbrıstanmı randevu aldılar yoksa direk İst.daki kliniğimi aradılar
ben 2 ay önce gitmiştim ücretsizdi canım selda hanımı arayıp randevu alıyorsun haftada bir gün halil bey orda hastalarla ücretsiz görüşüyordu değiştimi bilemiyorum ki

E2 ve progesteron test sonuclarina goremi transfer tarihi belli oldu.kiremitsis lutfen cevaplarmisin
Şöyle adetin ikinci günü verdiğin e2 testi normal değerdeyse tedaviye başlarsın. Opu dan 1 gün önce yapılan progestron değerin 1 in altındaysa tedavi olumlu devam eder.
Transfer tarihi adetin 17-23 ü arası olur. Herşey normalse rahim kalınlığı vs transfer adetin 17 ve 23 . Günü Arasında yapılır.

H
halil İbrahim tekin in çok iyi makaleleri var ordan okuyabilirsin Kafan daha rahat eder.

canım ilaçların arasında dhea varmıydı kullandınmı

canım beniki donasyon olacak muayene ve görüşme ücretsizdi ya canım senin tedavin ne aşamada kusurabakma takip edememişim senle aynı ilaçları vermişler banada merak ettim tedaviye başladınmı sen
ben cuma günü adet oldum hemişeryi aradım cmt günü e2 tahlili yaptırdım değerim normal çıkınca da cmt tedaviye başladım cnm

transfer sırasında uyutuluyor musunuz?

transfer sırasında uyutuluyor musunuz?
Transfer sırasında uyutmuyor 3 dklık bir işlem zaten
Progestron değeri hit yazarsanız zaten doktorun yazısına ulaşırsınız Kıbrıs tüp bebek yumurta donasyonu içinde geçiyor progestron cut of değeri 1. 85 falan diyor
Ben dhea kullanmadım yaşa hormona ve rahim kalınlığına göre Değişiyor ilaçlar
Güvenmekten başka çareniz yok arkadaşlar ne diyorlarsa aynen uygulamak zorundayız ama hit in merkezi bu konularda iyi

Acılı bi işlem değil mi ???

ben cuma günü adet oldum hemişeryi aradım cmt günü e2 tahlili yaptırdım değerim normal çıkınca da cmt tedaviye başladım cnm
ayyy hayırlı olsun canım inşallah çok sağlıklı ikizin olur tatlım bol şans diliyorum canım bende adet olmayı bekliyorum hangi ilaçlarla başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…