Ben istanbulda gorustum ucretsizdiBende iki gün önce aradım 200 tl dediler,İst.da görüşmeye gidenler kıbrıstanmı randevu aldılar yoksa direk İst.daki kliniğimi aradılar
ben 2 ay önce gitmiştim ücretsizdi canım selda hanımı arayıp randevu alıyorsun haftada bir gün halil bey orda hastalarla ücretsiz görüşüyordu değiştimi bilemiyorum kiBende iki gün önce aradım 200 tl dediler,İst.da görüşmeye gidenler kıbrıstanmı randevu aldılar yoksa direk İst.daki kliniğimi aradılar
Şöyle adetin ikinci günü verdiğin e2 testi normal değerdeyse tedaviye başlarsın. Opu dan 1 gün önce yapılan progestron değerin 1 in altındaysa tedavi olumlu devam eder.E2 ve progesteron test sonuclarina goremi transfer tarihi belli oldu.kiremitsis lutfen cevaplarmisin
halil İbrahim tekin in çok iyi makaleleri var ordan okuyabilirsin Kafan daha rahat eder.Şöyle adetin ikinci günü verdiğin e2 testi normal değerdeyse tedaviye başlarsın. Opu dan 1 gün önce yapılan progestron değerin 1 in altındaysa tedavi olumlu devam eder.
Transfer tarihi adetin 17-23 ü arası olur. Herşey normalse rahim kalınlığı vs transfer adetin 17 ve 23 . Günü Arasında yapılır.
canım beniki donasyon olacak muayene ve görüşme ücretsizdi ya canım senin tedavin ne aşamada kusurabakma takip edememişim senle aynı ilaçları vermişler banada merak ettim tedaviye başladınmı sen
canım ilaçların arasında dhea varmıydı kullandınmıArkadaşlar hit estrofemi önce 2 sonra 3 sonra 4 ve transfer sonrası 5 e çıkarıyor.progestronu 8 saat ara ile transfer öncesi 100 MG günde 3 transfer sonrası ise 8 saat ara işe günde 9 ( her sekiz satte 3)tane olmak üzere kullandırıyorlar .vitamin olarak elevit imom tedavi başından sonuna kadar . Cleksan transfer sonrası kan sulandırıcı .kor aspirin 100 MG transfer öncesi başlayıp devam ediyosun başka bi ilaç yok.ytansferin 5. Günü e2 be progestron testi yaptırıp ona göre doz ayarlamadı Yapılıyor. Ama tabi kişiye göre ilaç Kullanım oranlarında fark olabilir.çünkü e2 ve progestron takipte bir değer oluyor .hit ön görüşmede Ücret almıyor be Kıbrıs'ta Ne istanbulda .zaten görüş o görüş oluyor Bide transfer ederken Görüyorsunuz okadar .aman işler yolunda gitsinde Onu görmesek de olur bence..
ben cuma günü adet oldum hemişeryi aradım cmt günü e2 tahlili yaptırdım değerim normal çıkınca da cmt tedaviye başladım cnmcanım beniki donasyon olacak muayene ve görüşme ücretsizdi ya canım senin tedavin ne aşamada kusurabakma takip edememişim senle aynı ilaçları vermişler banada merak ettim tedaviye başladınmı sen
makalelere nerden ulaştınız bi link falan varsa gönderebilir misinizH
halil İbrahim tekin in çok iyi makaleleri var ordan okuyabilirsin Kafan daha rahat eder.
transfer sırasında uyutuluyor musunuz?Arkadaşlar hit estrofemi önce 2 sonra 3 sonra 4 ve transfer sonrası 5 e çıkarıyor.progestronu 8 saat ara ile transfer öncesi 100 MG günde 3 transfer sonrası ise 8 saat ara işe günde 9 ( her sekiz satte 3)tane olmak üzere kullandırıyorlar .vitamin olarak elevit imom tedavi başından sonuna kadar . Cleksan transfer sonrası kan sulandırıcı .kor aspirin 100 MG transfer öncesi başlayıp devam ediyosun başka bi ilaç yok.ytansferin 5. Günü e2 be progestron testi yaptırıp ona göre doz ayarlamadı Yapılıyor. Ama tabi kişiye göre ilaç Kullanım oranlarında fark olabilir.çünkü e2 ve progestron takipte bir değer oluyor .hit ön görüşmede Ücret almıyor be Kıbrıs'ta Ne istanbulda .zaten görüş o görüş oluyor Bide transfer ederken Görüyorsunuz okadar .aman işler yolunda gitsinde Onu görmesek de olur bence..
Transfer sırasında uyutmuyor 3 dklık bir işlem zatentransfer sırasında uyutuluyor musunuz?
Acılı bi işlem değil mi ???Transfer sırasında uyutmuyor 3 dklık bir işlem zaten
Progestron değeri hit yazarsanız zaten doktorun yazısına ulaşırsınız Kıbrıs tüp bebek yumurta donasyonu içinde geçiyor progestron cut of değeri 1. 85 falan diyor
Ben dhea kullanmadım yaşa hormona ve rahim kalınlığına göre Değişiyor ilaçlar
Güvenmekten başka çareniz yok arkadaşlar ne diyorlarsa aynen uygulamak zorundayız ama hit in merkezi bu konularda iyi
canım hayırlı olsun aramızda tam 1 hafta olacak sanırımArkadaslar bende cumartesi tedaviye basliyorum hayirlisiyla
Ewet cnm ben adet oldum ama burdan doktorum ilaç tedavi sine cumartesi baslatiyo bugun ignem varcanım hayırlı olsun aramızda tam 1 hafta olacak sanırım
Sen ne durumdasın cnm ne zaman gidiyordunEwet cnm ben adet oldum ama burdan doktorum ilaç tedavi sine cumartesi baslatiyo bugun ignem var
ayyy hayırlı olsun canım inşallah çok sağlıklı ikizin olur tatlım bol şans diliyorum canım bende adet olmayı bekliyorum hangi ilaçlarla başladınben cuma günü adet oldum hemişeryi aradım cmt günü e2 tahlili yaptırdım değerim normal çıkınca da cmt tedaviye başladım cnm
canım hayırlısı olsun inşallah bu sayfalara güzel sonuçlarını yazarsın sağlıklı bebişlerini kucaklarsın bol şans canım bende çok heyecanlıyım adet olmayı bekliyorumArkadaslar bende cumartesi tedaviye basliyorum hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?