Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

ayyy hayırlı olsun canım inşallah çok sağlıklı ikizin olur tatlım bol şans diliyorum canım bende adet olmayı bekliyorum hangi ilaçlarla başladın
bana adetin 2. günü imom elevit dhea coraspirn estrofem başlattılar ama ben elevit ve imom u adet olmadan 10 gün önce kullanmaya başladım cnm biri vitamin diğeri balık yağı zaten balık yağını herkesin alması gerekiyormuş vitamin içinde normalde gebelik planlandığından 3 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar o yüzden ikisine 10 gün erken başladım ben

mantıklı bende normal tüp bebek tedavisinde çok kullanmıştım balık yağı tabletleri şimdide bir kaç gün önce folbiol folik asit kullanmaya başladım buda hamilelik için çok önemli

arkadaşlar kıbrıstayken telefon meselesini ne yapacaz bizi arayan herkes kıbrısta olduğumuzu bilmesini istemiyoruz bunu nasıl çözecez bileniniz varsa lütfen paylaşsın

arkadaşlar kıbrıstayken telefon meselesini ne yapacaz bizi arayan herkes kıbrısta olduğumuzu bilmesini istemiyoruz bunu nasıl çözecez bileniniz varsa lütfen paylaşsın
Ben yeni bi hat aldım yurtdışına actirdim eşim beni aradığında direkt düşmüş telefon hiç KKTC yi ariosunuz diye bi uyarı olmamış

Ben yeni bi hat aldım yurtdışına actirdim eşim beni aradığında direkt düşmüş telefon hiç KKTC yi ariosunuz diye bi uyarı olmamış
Yeni Hattı sadece eşimle ve annemle konuşmak için aldım kendi hattimdan arayan olursa da tlf serviste derim ay napim yani 5 gün de arayan ulasamasin ya da siz gitmeden arama potansiyeli olan herkesi arayın

canım hayırlısı olsun inşallah bu sayfalara güzel sonuçlarını yazarsın sağlıklı bebişlerini kucaklarsın bol şans canım bende çok heyecanlıyım adet olmayı bekliyorum
Kizlar hayirli olsun tedaviniz.insallah bebislerle geirsiniz.su an hangi ilaclari kullaniyosunuz.hangi tahlili yapmanizi istedi dr.normal deger ac olmaliymis.cevaplarinizi bekliyorum.hitle konustum.benim dondurulmus 3 yumurtam vardi diger merkezde hitin merkezine tasiycaz veeee subatta bende gidicem

teşekkür ederiz seninde tedavin hayırlı olsun inşallah canım ben daha başlamadım adet olmayı bekliyorum ama ilaçlarımı yazdırdılar IMOM-elevit-corospin estrofem ve dhea tabiki hastanın durumuna görede ilaçlar değişiyor yüce rabbim emeklerimizin karşığını güzel nasip etsin inşallah

Yeni Hattı sadece eşimle ve annemle konuşmak için aldım kendi hattimdan arayan olursa da tlf serviste derim ay napim yani 5 gün de arayan ulasamasin ya da siz gitmeden arama potansiyeli olan herkesi arayın
evet bende eşime demiştim yeni hat alalım diye aslında dediğin gibi 5 günde kimse ulaşmasada olur da içim rahat olmuyor nedense dünya hali ya acil bir durum olursa biz ordayken

teşekkürler canım corasprin,estrofem,imom,elevit,dhea ile başladık adetin 2. günü e2 yaptırdım ama değer kaç olmalı bilmioruım

evet bende eşime demiştim yeni hat alalım diye aslında dediğin gibi 5 günde kimse ulaşmasada olur da içim rahat olmuyor nedense dünya hali ya acil bir durum olursa biz ordayken
Allah korusun onda yapabilecek bişe yok ben tedaviye tek gideceğim eşim sadece sperm vermek için bir gün gelecek dediğim gibi beni ararlarsa da tlf serviste derim annemle eşim ulaşsın bana yeter

Allah korusun onda yapabilecek bişe yok ben tedaviye tek gideceğim eşim sadece sperm vermek için bir gün gelecek dediğim gibi beni ararlarsa da tlf serviste derim annemle eşim ulaşsın bana yeter
canım senin de transferden önce gitmene gerek varmıki transfer için gidip transferden sonra 1-2 kalırsak yeterli sanıyorum biz git gel yapmamak için eşim sperm vereceği zaman beraber gidip transfere kadar beraber kalmayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…