Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

transfer öncesi bana ihtiyaç duymazlar sanırım bana da 5 veya 6 gün kalmanız gerekebilir denildi. ayrıntıları transfer zamanı gelince sorarım transfer sonrası daha önemli aslında burda bi bayan embriyonun tutunması için ilk üç gün çok önemli demişti

Kizlar cevaplariniz icin cook tesekkur ederim.tip fakultesinde embriyolog olarak calisan bi arkadasim var ben ona sormustum transfer gunu dahil ilk uc gun kesinlikle istirahat sadece tuvalet ihtiyaci ve ufak adim yuruyusler demisti.bende ole yapmistim.ama kismet isi gercekten siz icinizi rahat tutun.rabbim ol desin oluverir.cani verecek olan o.herkesin emegi bosa cikmasin.insallah bizimde kucaklarimiz dolsun hemde ikizlerle

Bide su e2 adetin ikinci gunumu istedi hit.olmasi istenen deger kacmis bilen varsa yazabilirmi.benden istenmedi bu degerler.anlamiyorum ayni tedavi uygulanmasi gerekmiyomu ya

Kızlar ben bugünde İst.kliniği aradım ücretliymiş artık ön görüşme,günü birlik gidip dönmem gerek,haftanın hangi günü İstanbul'da olacagıda önceden belli değilmişki biletimi falan önceden ayarlıyım bakalım haftaya giderim büyük ihtimal artık.

Kizlar size sadece icinizi rahat tutun gercekten.ben transfer sonrasi kaldim uc gun ama olmayinca olmuyo,orda tanistigim bayan arkadas ayni gun aksamina yola cikti ama gebe kaldi.olacagi varsa oluyo yani.bitakim seyler biz naparsak yapalim olmuyo yani hersey olacagina variyo onu demek istiyorum

Allah yayirlisiyla bize guzel evlatlar nasip Eder insallah

Hayirlisi olsun insallah.allah yardimcin olsun.isteyen herkese nasip olsun insallah ikiz bebekler.senin dr surecini takip ediyorum.bende hite gitmeyi dusumuyorum ama senin tedavi surecin ve merkez hakkindaki yorumunuda bekliyorum.hayirli olsun tedavinde.

Cok tesekkur ederim Allah bu yolda ki herkese sabir ve selamet nasip etsin tabiki sana bilgi veririm cnm

Ön görüşmede ne oluyo yazarmısınız kızlar
doktor sizin ne şikayetle geldiğinizi soruyor rahme bakıyor uygun mu diye ona göre ilaç tedavisine başlatıyor canan hanım da sizin ve eşinizin fiziki özelliklerini alıyor kangrubu yaş vs şikayetleriniz hepsini sizin için açılan dosyaya ekliyorlar en son da donorlerle ilgilienen Sinem hanımla görüşüyorsunuz o da resminizi çekiyor ve donorde özellikle olması istenen özellikleri not alıyor bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…