- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
tabiki embriyonun tutunması için ilk 3 gün çok önemli ama doktor kalmanıza gerek yok diyor bizde ne yapacağımızı şaşırdıkKizlar en AZ 3 gun kalmak lazimmis
Cnm orgalitre 0.25 die bir igne kendi doktorum Verdi burada beni hazirlicak hitle paslasiolar[/QUOarus84 estrofeme basladinmi.e2 degerin kac cikti.kac gun estrofem kullanmani soyledi.ne asamadasin.bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum sonucu
Cnm isini saglam yap 3 gun Kal bence ben 4 veya 5 gun kalmayi planliyorumtabiki embriyonun tutunması için ilk 3 gün çok önemli ama doktor kalmanıza gerek yok diyor bizde ne yapacağımızı şaşırdık
Ne zaman gidiyosunuz tarih belli oldumuC
Cnm isini saglam yap 3 gun Kal bence ben 4 veya 5 gun kalmayi planliyorum
Allah yayirlisiyla bize guzel evlatlar nasip Eder insallahKizlar size sadece icinizi rahat tutun gercekten.ben transfer sonrasi kaldim uc gun ama olmayinca olmuyo,orda tanistigim bayan arkadas ayni gun aksamina yola cikti ama gebe kaldi.olacagi varsa oluyo yani.bitakim seyler biz naparsak yapalim olmuyo yani hersey olacagina variyo onu demek istiyorum
Cnm sanirim ay basiNe zaman gidiyosunuz tarih belli oldumu
Ayyyy cok az kalmis heyecanlandim simdiCnm sanirim ay basi
Aynen yaaAyyyy cok az kalmis heyecanlandim simdi
Igne Verdi doktorum cumartesi basliyorum exrofemeAllah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.estrofemmi aliyosun suan gunde kac tane aliyosun.
Cok tesekkur ederim Allah bu yolda ki herkese sabir ve selamet nasip etsin tabiki sana bilgi veririm cnmHayirlisi olsun insallah.allah yardimcin olsun.isteyen herkese nasip olsun insallah ikiz bebekler.senin dr surecini takip ediyorum.bende hite gitmeyi dusumuyorum ama senin tedavi surecin ve merkez hakkindaki yorumunuda bekliyorum.hayirli olsun tedavinde.
doktor sizin ne şikayetle geldiğinizi soruyor rahme bakıyor uygun mu diye ona göre ilaç tedavisine başlatıyor canan hanım da sizin ve eşinizin fiziki özelliklerini alıyor kangrubu yaş vs şikayetleriniz hepsini sizin için açılan dosyaya ekliyorlar en son da donorlerle ilgilienen Sinem hanımla görüşüyorsunuz o da resminizi çekiyor ve donorde özellikle olması istenen özellikleri not alıyor bu kadarÖn görüşmede ne oluyo yazarmısınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?