- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
hıııı bi de tedavi protokolü veriyorlar sonra tedaviye başlamak istiyorum diyorsan da adetin ilk günü arayıp istedikleri tahlili yaptırıp uygunsan tedaviye başla diyorlardoktor sizin ne şikayetle geldiğinizi soruyor rahme bakıyor uygun mu diye ona göre ilaç tedavisine başlatıyor canan hanım da sizin ve eşinizin fiziki özelliklerini alıyor kangrubu yaş vs şikayetleriniz hepsini sizin için açılan dosyaya ekliyorlar en son da donorlerle ilgilienen Sinem hanımla görüşüyorsunuz o da resminizi çekiyor ve donorde özellikle olması istenen özellikleri not alıyor bu kadar
canım kalacak yer araştırdınızmı sizmi ayarlayacaksınız biz sorduk merkez ayarlarsa 5-6 gün konaklama gidiş geliş ordaki taksi herşey dahil 1,500 tl dediler bizde oraya hiç gitmediğimiz için merkezle mi anlaşsak diye düşünüyoruzCnm sanirim ay basi
canım tedaviye başladıktan sonra kaç günde bir dr a kontrole gidiyorsun sanırım rahim kalınlığını ölçtürüyorlarhıııı bi de tedavi protokolü veriyorlar sonra tedaviye başlamak istiyorum diyorsan da adetin ilk günü arayıp istedikleri tahlili yaptırıp uygunsan tedaviye başla diyorlar
1500 fazla değil mi sizin tüm tedavi boyunca eşinizde Kıbrıs ta olacak mı? ben merkezle ilk görüştüğümde hemşireye oraya nasıl gelebilirim dedim isterseniz 250 tl biz taxi ayarlarız dedi ama ben 13 tl ye KIBHAS la gittim hastaneye kalacak yer için sema otel ile görüştüm normalde kişi başı 55 Euro dedi ama hastaneye geldiyseniz 45 Euro olur dedi sabah kahvaltısı dahil buna ben hastaneye 15 dk uzaklıkta bi otel buldum orası da tek kişi için 90 tl iki kişi için 100 tl dedi yemek dahil değilcanım kalacak yer araştırdınızmı sizmi ayarlayacaksınız biz sorduk merkez ayarlarsa 5-6 gün konaklama gidiş geliş ordaki taksi herşey dahil 1,500 tl dediler bizde oraya hiç gitmediğimiz için merkezle mi anlaşsak diye düşünüyoruz
bana sadeece estrofemde 3. haftaya girdiğinizde ölçtürün dedilercanım tedaviye başladıktan sonra kaç günde bir dr a kontrole gidiyorsun sanırım rahim kalınlığını ölçtürüyorlar
bana sadeece estrofemde 3. haftaya girdiğinizde ölçtürün dediler
ya aslında araştırıp uygun yer bulunabilir belki ama bide uçak biletleride var 2 kişi gidiş geliş oda 1,500 e ait sanki mantıklı geliyor bana1500 fazla değil mi sizin tüm tedavi boyunca eşinizde Kıbrıs ta olacak mı? ben merkezle ilk görüştüğümde hemşireye oraya nasıl gelebilirim dedim isterseniz 250 tl biz taxi ayarlarız dedi ama ben 13 tl ye KIBHAS la gittim hastaneye kalacak yer için sema otel ile görüştüm normalde kişi başı 55 Euro dedi ama hastaneye geldiyseniz 45 Euro olur dedi sabah kahvaltısı dahil buna ben hastaneye 15 dk uzaklıkta bi otel buldum orası da tek kişi için 90 tl iki kişi için 100 tl dedi yemek dahil değil
öğlemi yani ikide bir doktor muayenesi olmuyormu burda o zaman herhangi bir kadın doğumcu doktora gidebilirizbana sadeece estrofemde 3. haftaya girdiğinizde ölçtürün dediler
aynen canım ilk muayene sonucunu bildirirsin sonra bi daaha ne zamana derlerse artık ama zaten eğer rahmin istedikleri gibiyse direkt kıbrısa çağırıyorlaröğlemi yani ikide bir doktor muayenesi olmuyormu burda o zaman herhangi bir kadın doğumcu doktora gidebiliriz
iyi güzel bende tüp bebek hazırlığı yapan dktr araştırıyordum gerek yokmuş :)aynen canım ilk muayene sonucunu bildirirsin sonra bi daaha ne zamana derlerse artık ama zaten eğer rahmin istedikleri gibiyse direkt kıbrısa çağırıyorlar
ayyy hayırlı olsun inşallah canım pozitif haberler yazarsın ama şimdiden nasıl belli oluyorki transfer günü erken değilmi yaKizlar 30 Kasim da kibrisa gidiyorum nasipse
heryerbebek in tedavisi senden önce başlamamışmıydı bir hafta önde diye biliyordumKizlar 30 Kasim da kibrisa gidiyorum nasipse
benim tedavim henüz başlamadı ama siz gidiyorum değince çok heyecanlanıyorum biran önce başlamak istiyorum ama önemli olan yüce rabbim bu çabalarımızın karşılığını güzel bir sonuçla nasip etsin inşallahSaol canim Allah hepimize hayirli Haber ler nasip etsin az once gorustum 30 Kasim diye planladik dediler
Amin canimm valla bende çok heyecanlıyım nasil olacak ne yapacaz olurmu olmazmi bir suru sey dolaniyor kafamda ama inaniyorum ya ve tarifsiz bir mutluluk icerisindeyimbenim tedavim henüz başlamadı ama siz gidiyorum değince çok heyecanlanıyorum biran önce başlamak istiyorum ama önemli olan yüce rabbim bu çabalarımızın karşılığını güzel bir sonuçla nasip etsin inşallah
evet adetin 2. günü. değer 50 nin altında olması bekleniyor.Bide su e2 adetin ikinci gunumu istedi hit.olmasi istenen deger kacmis bilen varsa yazabilirmi.benden istenmedi bu degerler.anlamiyorum ayni tedavi uygulanmasi gerekmiyomu ya
Ayy hersey belli yani.canim hadi hayirlisi.ya sanki anne olacakmissin gibi hissediyorum.bebekle geleceksin ordan ole geliyo bana.hislerim normalde kuvvetlidir ama insallah buda dogru cikar.Kizlar 30 Kasim da kibrisa gidiyorum nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?