Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

hıııı bi de tedavi protokolü veriyorlar sonra tedaviye başlamak istiyorum diyorsan da adetin ilk günü arayıp istedikleri tahlili yaptırıp uygunsan tedaviye başla diyorlar

hıııı bi de tedavi protokolü veriyorlar sonra tedaviye başlamak istiyorum diyorsan da adetin ilk günü arayıp istedikleri tahlili yaptırıp uygunsan tedaviye başla diyorlar
canım tedaviye başladıktan sonra kaç günde bir dr a kontrole gidiyorsun sanırım rahim kalınlığını ölçtürüyorlar

1500 fazla değil mi sizin tüm tedavi boyunca eşinizde Kıbrıs ta olacak mı? ben merkezle ilk görüştüğümde hemşireye oraya nasıl gelebilirim dedim isterseniz 250 tl biz taxi ayarlarız dedi ama ben 13 tl ye KIBHAS la gittim hastaneye kalacak yer için sema otel ile görüştüm normalde kişi başı 55 Euro dedi ama hastaneye geldiyseniz 45 Euro olur dedi sabah kahvaltısı dahil buna ben hastaneye 15 dk uzaklıkta bi otel buldum orası da tek kişi için 90 tl iki kişi için 100 tl dedi yemek dahil değil

ya aslında araştırıp uygun yer bulunabilir belki ama bide uçak biletleride var 2 kişi gidiş geliş oda 1,500 e ait sanki mantıklı geliyor bana

Saol canim Allah hepimize hayirli Haber ler nasip etsin az once gorustum 30 Kasim diye planladik dediler
benim tedavim henüz başlamadı ama siz gidiyorum değince çok heyecanlanıyorum biran önce başlamak istiyorum ama önemli olan yüce rabbim bu çabalarımızın karşılığını güzel bir sonuçla nasip etsin inşallah

Amin canimm valla bende çok heyecanlıyım nasil olacak ne yapacaz olurmu olmazmi bir suru sey dolaniyor kafamda ama inaniyorum ya ve tarifsiz bir mutluluk icerisindeyim

canım hiç içinde kuşku olmasın sadece dua et inşallah her şey yolunda gidecek ve bebişlerini alıp geleceksin bol şans diliyorum bütün kalbimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…