selam arkadaşlar konu halil ibrahim tekin olunca bende bişeyler yazmak istedim uzun araştırmalarımdan sonra ona karar verdik klinik gayet düzenli temiz herkez işini çok iyi yapıyor gayet seviyeli halil bey ne sıcak ne soğuk gayet seviyeli iyiki orayı seçmişim geçen sene nisan ayında gittim çok şükür oğlum sağlıkla doğdu şimdi 5buçuk aylık çok zor bi süreç allah yardımcınız olsun 5.gün embriyosu transfer edildi 3tane oğluşum tutundu bırakmadı annesini stres sakın yapmayın herşey olacağına varıyor geriye dönük çok okuyamadım haişlere hayırlı doğumlar tedavide olanlarada pozitif sonuçlar diliyorum bu mübarek aylarda rabbim kimseyi mahrum etmesin halil bey doğru adres sakın değiştirmeyin
kaç zamandır netim olmadığı için sizlerden uzak kaldım...yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım tabiki...GERDOG adına çok sevindim...bizlere umut oldun canım...inşallah o güzel heberleri bizlerde alırız....GERDOG transfer aşamanı anlatabilirmisin.....yada daha önce yaptıran arkadaşlarım varsa onlarda yardımcı olursa sevinirim....transfreden sonra orda kaldınızmı,yoksa hemen eve dönlüyormu???transferden bir gün önce oraya çağırıyorlarmış,birde nerde kaldınız ve nekadar ödediniz???
Kızlar selam,
Cuma günü Kıbrıs.a gidip geldik çok şükür yani sonunda :)) Halil ibrahim tekinle tanıştık maşallah o nasıl uzun bi boy öyle :)) gayet heybetli bi görünümü var insan tamam diyor bunun elinden kurtulmaz kimse :)))) çok güzel ilgilendi HSG ve hormon değerlerime baktı. Sonra muayene oldum. 4 negatifim var dedim herşeyi anlattım ee malum yaş 40. Donasyonla doğru karar vermişsiniz dedi yumurta rezervim kötüymüş. Donörler hakkında genel bilgiler aldık, biz onu görmüyoruz o da bizi tabi.. Allah izin verirse önümüzdeki ay transferim var kızlar. Donörün hazırlık durumuna göre bende burdan verilen ilaçlara başlıcam rahimi transfere hazırlıcaz hadi bakalım... Heyecan ve stresle bekliyorum artık sadece...
Kızlar selam,
Cuma günü Kıbrıs.a gidip geldik çok şükür yani sonunda :)) Halil ibrahim tekinle tanıştık maşallah o nasıl uzun bi boy öyle :)) gayet heybetli bi görünümü var insan tamam diyor bunun elinden kurtulmaz kimse :)))) çok güzel ilgilendi HSG ve hormon değerlerime baktı. Sonra muayene oldum. 4 negatifim var dedim herşeyi anlattım ee malum yaş 40. Donasyonla doğru karar vermişsiniz dedi yumurta rezervim kötüymüş. Donörler hakkında genel bilgiler aldık, biz onu görmüyoruz o da bizi tabi.. Allah izin verirse önümüzdeki ay transferim var kızlar. Donörün hazırlık durumuna göre bende burdan verilen ilaçlara başlıcam rahimi transfere hazırlıcaz hadi bakalım... Heyecan ve stresle bekliyorum artık sadece...
Kızlar selam,
Selam canım hadi gözünaydın tedavin hayırlı olsun inşallah :))
İnşallah herşey yolunda gider ve pozitifi görürsün :)) bende 22 mayıs yolcuyum bebişimi alıp gelcem inşallah çok heyecanlıyım yaaa
Kızlar selam,
selam kızlar nasılsınız
ben artık menepozdayım temmuzda giderim ya aklıma bişey takıldı bilen söylesin canlar
kızlar tüp bebek yapacam ya yaşım 26 sizce kaç tane embriyo transfer eder doktor birde 2 tane istesem olurmu
Kızlar nasılsınız? yarın ben yolcuyum hazırlık yapıyorum çok duygusal bi şekilde( ya olmazsa diye diye bitirdim kendimi. onca emek onca masraf tabiki evlat için değer ama negatif olursa bi daha denemeye maddi durum ne zamana elverir inanın bilmiyorum. çünkü ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor adam da mahvoldu Allahın izniyle hayırlı haberler veririm sizlere...
merhabalar şimdiden tedaviniz hayırlı olsun.. bizde Kıbrıstan dün döndük ve transferimin 3. günü bugün yatıyorum şuanda :)) Haziran 1.inde test günüm bakalım heyecanla bekliyoruz bizde :)) herkesin Allah yardımcısı olsun arkadaşlar. Ayrıca HİT çok iyi çok başarılı bi doktor o kadar çok kişi tavsiye ettiki soluğu artık Kıbrısta aldık :))
Canım onu doktorla konuşman gerek. belki 2 tane transfer eder. sende tek seferde kurtulayım diyosun herhalde))))
transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz.. sizin tüp müydü yoksa donasyon mu ? sorun neydi, yaş kaçtı acaba....
doktor ben istiyorum diye yaparmıı ki canımm,bi tane tutmazsa bari ikinciyide koysun belki ikisinden biri tutar ama ikizde olursa çok güzel olur
kızlar menepoza sokulmuştum güya bugün adet oldum
Kızlar nasılsınız? yarın ben yolcuyum hazırlık yapıyorum çok duygusal bi şekilde( ya olmazsa diye diye bitirdim kendimi. onca emek onca masraf tabiki evlat için değer ama negatif olursa bi daha denemeye maddi durum ne zamana elverir inanın bilmiyorum. çünkü ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor adam da mahvoldu Allahın izniyle hayırlı haberler veririm sizlere...
Canım ben 39 yaşındayım 2 embriyo konuldu ama sen gençsin galiba. dediğim gibi doktorunla konuş 2 embriyo koyma şansınız varmı de öğren. Ayrıca adet olman normalmi sordun mu arasana merkezi Kıbrısı bende merak ettim bak ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?