Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bizden istedikleri tahlillerinde götürüyormuşuz bide ne istiyorlar yazarmısınız eksik gitmiştim birde orda uğraşıyım İst.a günü birlik gidip gelicem çünkü

bende gorustum bu pazar 22sınde burda olacagını soyledı randevu verdı ucret olayına da yanlıs bılgı dedı gorusme ve muayene her zaman ucretlıydı dedı bende ınternetten ucretsız oldugunu bılıyordum ama oyle degılmıs bakalım pazar gunu unlu hıt.ı gorecegızzzz heyecanlıyımm

Aaa sizinle haberleşelim o Zaman neler istiyo falan,hatta pazar günü gittiğinizde haftaya hangi gün İst.da sorarmışsınız,siz İst.damı oturuyorsunuz?

Aaa sizinle haberleşelim o Zaman neler istiyo falan,hatta pazar günü gittiğinizde haftaya hangi gün İst.da sorarmışsınız,siz İst.damı oturuyorsunuz?
onceden belı olmuyor ben p.tesı aramıstım carsamba yada persembe arayın demıstı bellı olur gelecegı gun dedı sonra persembe onlar aradı pazar burda 11 de musaıt dedı bakalım yarın gıdecegız yarın sorarım yıne haftaya hangı gun burda dıye ben ıstanbulda oturuyorumm

Kizlar cok zor ve mekasatli bir is ve cok maliyetli malesef doktor lar bu zafimizi iyi biliyor ve bizi somuruyorlar Allah muhtac etmesin kimseyi bunlarin eline bir an once insallah selamet e kavusuruz hepimiz

Merhaba , ben haziran ayında merkez için karar vermeye çalışıyordum aklımda iki isim vardı biri Dr.halil bey di. Sonra 7senedir gittiğim İstanbul'daki doktorum bana diğer ismi önerdi. Bu yüzden bu konuşmada temmuzda tedavide yazıyor bilgisi yanlış oldu. Neyse sonuç olarak şuanda Kıbrıs dayım cuma günü yumurta toplandı ve şimdi transfer için bekliyorum. Her ne olursa olsun çok dua ya ihtiyacım var, Allah hepimizin kucaklarına minnak meleklerini versin inşallah.

Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun suan hangi doktor yapiyor tedavini

Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun suan hangi doktor yapiyor tedavini

Şimdi bloğun ismi Dr.halil bey olunca buraya başka isim yazmak etik olmaz belkide yöneticiler yanlış anlar? Kimseyi etki altında bırakmak istemem, Burada amaç iyi kötü sonuçları paylaşmak, sonuç olsun belki sonra söylemek daha iyi olur,bilemedimki

Anladim cnm hayirlisi olur insallah hayirli Haber lerle dönersin ..bende pazartesi orda yim hayirlisi.ya cok dua edelim sen donermi aliyorsun

Anladim cnm hayirlisi olur insallah hayirli Haber lerle dönersin ..bende pazartesi orda yim hayirlisi.ya cok dua edelim sen donermi aliyorsun
Amin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.sonuçta a yada b doktor önemli değil, önemli olan meleklerimizi kucaklamak. Ben sperm donasyonu için tedaviye başvurdum.ilk tüp bebek denemem,32 yaşındayım.

Insallah neticeye ulasirsin senin icinde dua edicem...
Sağol arkadaşım,bende sana dua edicem. Benim yumurtalarım toplandıktan sonra bir bayan vardı yalnız başına, laf attı yanına gittim,transferi yapılmış, elini tutabilirmiyim lütfen dedi ağladı. Dua et ne olur dedi, gözümden yaşlar boşandı bir fena oldum. Birilerinin dua ettiğini ve enerji yolladığını bilmek çok önemli kızlar.

Allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin Allah bize hayirli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…