Ya cok tesekkur ederim.merak ediyordum degeri.15 tatil iznimizde gidicez esimle.yarenfiliz sen tedavidemisin.evet adetin 2. günü. değer 50 nin altında olması bekleniyor.
Saol canim benim Allah hepimize nasip etsin selamet. ...Ayy hersey belli yani.canim hadi hayirlisi.ya sanki anne olacakmissin gibi hissediyorum.bebekle geleceksin ordan ole geliyo bana.hislerim normalde kuvvetlidir ama insallah buda dogru cikar.
bende gorustum bu pazar 22sınde burda olacagını soyledı randevu verdı ucret olayına da yanlıs bılgı dedı gorusme ve muayene her zaman ucretlıydı dedı bende ınternetten ucretsız oldugunu bılıyordum ama oyle degılmıs bakalım pazar gunu unlu hıt.ı gorecegızzzz heyecanlıyımmKızlar ben bugünde İst.kliniği aradım ücretliymiş artık ön görüşme,günü birlik gidip dönmem gerek,haftanın hangi günü İstanbul'da olacagıda önceden belli değilmişki biletimi falan önceden ayarlıyım bakalım haftaya giderim büyük ihtimal artık.
Merhaba bu hafta tek kese gördük inşallah haftaya kalp Atışı için gideceğiz ve inşallah duyacağız ..Kiremitsis nerdesin.bebis kalp atislarini ne zaman duyucaz.hersey yolundami
HAYIRLI olsun insallahMerhaba bu hafta tek kese gördük inşallah haftaya kalp Atışı için gideceğiz ve inşallah duyacağız ..
onceden belı olmuyor ben p.tesı aramıstım carsamba yada persembe arayın demıstı bellı olur gelecegı gun dedı sonra persembe onlar aradı pazar burda 11 de musaıt dedı bakalım yarın gıdecegız yarın sorarım yıne haftaya hangı gun burda dıye ben ıstanbulda oturuyorummAaa sizinle haberleşelim o Zaman neler istiyo falan,hatta pazar günü gittiğinizde haftaya hangi gün İst.da sorarmışsınız,siz İst.damı oturuyorsunuz?
Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun suan hangi doktor yapiyor tedaviniMerhaba , ben haziran ayında merkez için karar vermeye çalışıyordum aklımda iki isim vardı biri Dr.halil bey di. Sonra 7senedir gittiğim İstanbul'daki doktorum bana diğer ismi önerdi. Bu yüzden bu konuşmada temmuzda tedavide yazıyor bilgisi yanlış oldu. Neyse sonuç olarak şuanda Kıbrıs dayım cuma günü yumurta toplandı ve şimdi transfer için bekliyorum. Her ne olursa olsun çok dua ya ihtiyacım var, Allah hepimizin kucaklarına minnak meleklerini versin inşallah.
Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun suan hangi doktor yapiyor tedavini
Amin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.sonuçta a yada b doktor önemli değil, önemli olan meleklerimizi kucaklamak. Ben sperm donasyonu için tedaviye başvurdum.ilk tüp bebek denemem,32 yaşındayım.Anladim cnm hayirlisi olur insallah hayirli Haber lerle dönersin ..bende pazartesi orda yim hayirlisi.ya cok dua edelim sen donermi aliyorsun
Insallah neticeye ulasirsin senin icinde dua edicem...Amin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.sonuçta a yada b doktor önemli değil, önemli olan meleklerimizi kucaklamak. Ben sperm donasyonu için tedaviye başvurdum.ilk tüp bebek denemem,32 yaşındayım.
Sağol arkadaşım,bende sana dua edicem. Benim yumurtalarım toplandıktan sonra bir bayan vardı yalnız başına, laf attı yanına gittim,transferi yapılmış, elini tutabilirmiyim lütfen dedi ağladı. Dua et ne olur dedi, gözümden yaşlar boşandı bir fena oldum. Birilerinin dua ettiğini ve enerji yolladığını bilmek çok önemli kızlar.Insallah neticeye ulasirsin senin icinde dua edicem...
Allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin Allah bize hayirli evlatlar nasip etsinSağol arkadaşım,bende sana dua edicem. Benim yumurtalarım toplandıktan sonra bir bayan vardı yalnız başına, laf attı yanına gittim,transferi yapılmış, elini tutabilirmiyim lütfen dedi ağladı. Dua et ne olur dedi, gözümden yaşlar boşandı bir fena oldum. Birilerinin dua ettiğini ve enerji yolladığını bilmek çok önemli kızlar.
Amin amin amin sende pazartesi gidiyorsun dimi çatlatma iğneni yaptırdınmıAllah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin Allah bize hayirli evlatlar nasip etsin
Cnm obur pazartesi yani 1 hafta sonraAmin amin amin sende pazartesi gidiyorsun dimi çatlatma iğneni yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?