Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba bu hafta tek kese gördük inşallah haftaya kalp Atışı için gideceğiz ve inşallah duyacağız ..
Cok sevindim canim.hayirlisiyla hersey yolunda gitsin bebisini kucagina al insallah.ben napicam bilmiyorum ya dondurulmuslarimi hite tasimak icin hitle gorustum.tasiriz dedi.yumurtalar cozundukten sonra transfere uygunsa transferi yapariz degilse donor hazirlariz dedi.korkuyorum ya negatifi gormek cok uzucu tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.hit tedavi surecinde ilgilimiydi.tahliller surekli kontrol altindamiydi.transferden oncede test yaptimi sana

Kizlar cok zor ve mekasatli bir is ve cok maliyetli malesef doktor lar bu zafimizi iyi biliyor ve bizi somuruyorlar Allah muhtac etmesin kimseyi bunlarin eline bir an once insallah selamet e kavusuruz hepimiz
Cok dogru yazmissin arus84.bende ayni seyi dusunuyorum.gercekten cok yorucu hem maddi hem manevi.allah isteyen herkese nasip etsin.dualarimdasiniz dualarinizdan benide eksik etmeyin.bizi bizden baskasi anlamaz anlayamaz.hep ozenmisimdir istemeden hamile kaldim diyolarya deliriyorum sinirden.allah hayirlisini nasip etsin

Hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun suan hangi doktor yapiyor tedavini
Transfer sonrasi beklemek belirti aramak en zor asama.dua etmekten baska yapacak hicbisey yok.dualarimdasin.allah yar ve yardimcin olsun.minik elleri tutmak nasip etsin insallah.sonucunu mutlaka yaz bekliyoruz canim.

Transfer sonrasi beklemek belirti aramak en zor asama.dua etmekten baska yapacak hicbisey yok.dualarimdasin.allah yar ve yardimcin olsun.minik elleri tutmak nasip etsin insallah.sonucunu mutlaka yaz bekliyoruz canim.
Canım çok teşekkür ederim ya pazartesi yada salı transfer olacak. Bu istemeden hamile kalanları değilde o küçücük sabiyi aldıranları dövüp dövüp canını acıtasım geliyor.bir arkadaşım aldırmıştı bebişini okadar üzüldüm ağladım ki etkisinden çıkamadım uzun süre. Herkes kendinde olmayanı ister diye doğru demişler. Transferden sonra beklemek zor dediğin gibi hergün yazıcamki beni sakinleştirin, kimseyle konuşamıyorumki

Dediğim gibi hit değil her aşamayı hemşireler takip ediyor domasyonda çünkü önmeli olan donör takibi bence ..ama hormonal değerlere hep baktılar .. Zaten önemli olan transfer onu da hit yapıyor bu konuda uzman kendisi.. Inşallah hepimizin istediği gibi olur herşey ..bende çok korkuyordum hatta testin sonucuna bile zor baktım ama denemekten başka çaremiz yok..Allah yardımcımız olsun

Hangi tahlilleri istediler ben günü birlik geleceğim için eksik olmasın ikidebir gelemem çünkü birde burda daha uyguna yaptırıyorum ben eksik olmasın

merhaba , 3 ay öncesine kadar ücret yoktu.. defalarca gittim.. daha sonra ne oldu bilemiyorum. ne kadar istiyor muayene ücreti ?

Bende demin aradım Nişantaşı'ndaki kliniği kızlar dahabelli deil ne Zaman burda olacağı çrş.belli olacak dendi eminmişsiniz ç.tesi İst.da olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…