Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Tahlillerinde yazarmısınız arkadaşlar hangi tahlilleri istiyor
Ben tedaviye karar verdiğimde adetin 2. Yada 3.günü yapılan hormon tahlillerini ve bulaşıcı hastalık tahlillerini, birde ultrason istemişlerdi. Ama bunlar ön görüşmede değil tedavi başlangıcındaydı. Gerçi bizim sperm donasyonu ve bende bir problem yoktu. Oyüzden sana yardımcı olurmu bilemem

Kizlar bugun transferim yapildi,iki gun daha burada kalip carsamba aksami donecegiz. 12gun bekleyecegim hamilelik testi icin, Dualarinizda benide eksik etmeyin

Arus84 sen ne durumdasin.nasil gidiyo tedavi rahim kalinligi istenilene ulastimi.senden rahim filmi istemislermiydi.merak ediyorum seni.az kaldi heyecanla bende bekliyorum durumunu.allah tedavi goren gorecek olan ve sonuc bekleyen herkese pozitifleri nasip etsin.artik bizim kucagimizda dolsun ya.allah o gunleri nasip etsin bize

Sagol arkadasim :) tedaviye baslayan herkese Allah yardim etsin, sizlerdende iyi guzel haberler bekliyorum.
Sen gonlunu ferah tut.allahim ol der insallah.rabbim buyuk bizede elbet nasip eder herseyi goze alip anne olmaktan vazgeedigimiz surece.insaalah bebisinle donersin.

Cnm ben nasipse bu pazartesi kibrista olucam butun tetkikler simdilik normal

Hangi tahlilleri istediler ben günü birlik geleceğim için eksik olmasın ikidebir gelemem çünkü birde burda daha uyguna yaptırıyorum ben eksik olmasın
telefonla randevu alırken durumunu anlatıp sorsan daha ıyı olur cunku herkesın durumuna gore farklı ısteyebılırler. benden rahım fılmı hbsag antıhcv antıhıv 1-2 ıstedı
merhaba , 3 ay öncesine kadar ücret yoktu.. defalarca gittim.. daha sonra ne oldu bilemiyorum. ne kadar istiyor muayene ücreti ?
200 tl alıyor

Cnm kibrista nerde kaliyorsun klinige yakinmi kaliyorsun
Canim bana secenekler sunmuslardi farkli fiyatlarda oteller ve birde studio daire. Ben studio daire sectim fiyati uygundu digerlerine gore 40 euro gunluk. Onlarin sundugu paketten sectigim icim kapimdan araba ile alinip birakildim hep. Havalimanindanda onlar aldi. Zaten klinige yakin bir yer burasi 10dk mesafe. Evin icinde hersey var Cok rahat

Bende demin aradım Nişantaşı'ndaki kliniği kızlar dahabelli deil ne Zaman burda olacağı çrş.belli olacak dendi eminmişsiniz ç.tesi İst.da olacağına
ben yarın rahım fılmımı cektırecegım ctesı yada pazar gostermeye gıdecegım tekrar tlefonla arayacagım hangı gun burda dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…