2 yerde bu ıslemı yapıyormus sızde nerde yaptı bıze magusa da yapacagını soyledı kac gunlugune gıttınız bı de ucret ne kadar bılgı verebılır mısınCanim bana secenekler sunmuslardi farkli fiyatlarda oteller ve birde studio daire. Ben studio daire sectim fiyati uygundu digerlerine gore 40 euro gunluk. Onlarin sundugu paketten sectigim icim kapimdan araba ile alinip birakildim hep. Havalimanindanda onlar aldi. Zaten klinige yakin bir yer burasi 10dk mesafe. Evin icinde hersey var Cok rahat
Ceylin Ben Dr.halil Ibrahim beyin hastasi degilim malesef. Iki doktor arasinda kararsiz kalmistim aka kendi doktorum diger Hekimi onerdi. Benim hekimim lefkosada tek merkezde calisiyor. Oyuzden fiyatlar HIT ile farkli olabilir. Ben sperm donasyonu icin 3500 euro, 6 gunluk kalma icin gun basina 40 euro yani 240 euro odedim. Yemek icmek bize ait. Persembe gecesi geldim Cuma yumurta toplandi, pazartesi transfer yapildi. Carsamba aksamida tam dinlenmis olarak donecegim. Aslinda sali donebilirsiniz dediler ama Ben biletimi degistirmek istemedim ve bir gun daha dinlenmek onemli diye dusunuyorum2 yerde bu ıslemı yapıyormus sızde nerde yaptı bıze magusa da yapacagını soyledı kac gunlugune gıttınız bı de ucret ne kadar bılgı verebılır mısın
hayırlısı olsun inşallah hersey guzel olCeylin Ben Dr.halil Ibrahim beyin hastasi degilim malesef. Iki doktor arasinda kararsiz kalmistim aka kendi doktorum diger Hekimi onerdi. Benim hekimim lefkosada tek merkezde calisiyor. Oyuzden fiyatlar HIT ile farkli olabilir. Ben sperm donasyonu icin 3500 euro, 6 gunluk kalma icin gun basina 40 euro yani 240 euro odedim. Yemek icmek bize ait. Persembe gecesi geldim Cuma yumurta toplandi, pazartesi transfer yapildi. Carsamba aksamida tam dinlenmis olarak donecegim. Aslinda sali donebilirsiniz dediler ama Ben biletimi degistirmek istemedim ve bir gun daha dinlenmek onemli diye dusunuyorum
canım yumurta donasyonu ve konaklama ıcın ne kadar ıstedıler .bı de bızım özellıklerıme uyugun döner hemen bulunabılıyor mu sana buldular mı ne kadar surede bulunuyor yoksa donmus yumurtalardan mı yapıyorlar ellerınde hazır olanlarla cok merak ettım .bu arada stres yapmamaya çalışın ne kadar stresli olursanız vücut o yönde etkileniyor biliyorum söylemesi kolay aynı durumdayız da ama işte bende o kadar stres yok sadece bir an önce kıbrısa gitmek için sabırsızlanıyorum olursa da Allahtan olmazsa Da
Ben cevap vereyim dedim Hemen :) yatiyorum ya elimde Telefon yapacak bisey olmayinca mahallenin muhtari oldum :) donör icin senin ozelliklerini aliyorlar sana secenekler sunuyorlar arasindan seciyorsun. Onlar Zaten dondurulmus oluyor bankada. Sonra eslerin digerinin spermi yada yumurtasi ile dolleniyorhayırlısı olsun inşallah hersey guzel ol
canım yumurta donasyonu ve konaklama ıcın ne kadar ıstedıler .bı de bızım özellıklerıme uyugun döner hemen bulunabılıyor mu sana buldular mı ne kadar surede bulunuyor yoksa donmus yumurtalardan mı yapıyorlar ellerınde hazır olanlarla cok merak ettım .
orda tavsıye edecegın otel var mı fıyat ne kadar detaylı yazabılır mısınBilgiler için rica ederim çünkü gitmeden önce bende çok araştırıyordum ama konu dışında bir Sürü şey yazılmıştı ...transferden sonra tavsiyem minimum 3 gece kalın malum eğer herşey dahil bir otelde kalıyorsunuz eliniz sıcak sudan soğuk suya değmiyor. Ayrıca bu aylarda fiyatlarda uygun .. Bide embriyo bu Günler'de iyice yerleşiyormuş.Riske atmaya gerek yok deniz kum ılık hava Kıbrıs ve Bebeğin tadını çıkarın
ben aynı anda tedavıye baslıyoruz taze yumurtayı toplanıp döllüyorlar sanıyordum o yuzden hemen nasıl bulurlar dıye dusunuyordum . bırde bızım resmımızı ıstemıyorlar mu donerun bıze benzemesı ıcın lazım degılmıBen cevap vereyim dedim Hemen :) yatiyorum ya elimde Telefon yapacak bisey olmayinca mahallenin muhtari oldum :) donör icin senin ozelliklerini aliyorlar sana secenekler sunuyorlar arasindan seciyorsun. Onlar Zaten dondurulmus oluyor bankada. Sonra eslerin digerinin spermi yada yumurtasi ile dolleniyor
desene benım sansıma 22 kasımda ucretlı gıttım muayene olmaya :))bende ekim sonu Kıbrıs da gittim ücret ödemedim bi yanlışlık olmasın???
ben once kıbrısı aradım ordan telefonunu aldım ıstanbulun ve 200 tl odedımmBende iki gün önce aradım 200 tl dediler,İst.da görüşmeye gidenler kıbrıstanmı randevu aldılar yoksa direk İst.daki kliniğimi aradılar
Ben sperm donasyonu oldum. Yumurta benden toplandi , dondurulmus olan donör spermi ile dollenip 3gun sonra bana yerlestirildi. Donor seciminde istersen fotonu yolla .donorun sadece kan grubu boy,kilo,sac ve goz rengi,irki belliben aynı anda tedavıye baslıyoruz taze yumurtayı toplanıp döllüyorlar sanıyordum o yuzden hemen nasıl bulurlar dıye dusunuyordum . bırde bızım resmımızı ıstemıyorlar mu donerun bıze benzemesı ıcın lazım degılmı
sağlık olsun canım tek hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun da :)desene benım sansıma 22 kasımda ucretlı gıttım muayene olmaya :))
ayyyy canımmm biraz pahalı olmamış mı bu salamis continue çok mu lüx bi yer?Ben otel rezervasyonu yaptim kizlar salamis continue de ucak gidis donus yeme icme ulasim hersey dahil 3.500 tl 7 gece
bi de tek kişi i iki kişi için mi bu fiyat?ayyyy canımmm biraz pahalı olmamış mı bu salamis continue çok mu lüx bi yer?
Ewet cnm 5 yildiz li hersey dahil bir otel ama ucak gidis donus dahilayyyy canımmm biraz pahalı olmamış mı bu salamis continue çok mu lüx bi yer?
2 kisi cnmbi de tek kişi i iki kişi için mi bu fiyat?
hımmmmm neyse sen bi git bakalım haberdar edersin inşallah bizleri :)Ewet cnm 5 yildiz li hersey dahil bir otel ama ucak gidis donus dahil
cnm ben şimdi baktım da otel gerçekten çok güzel peki hastaneye uzaklığı nasıl bilgin var mı merkeze 8 km uzaklıkta diyor bizim hastane de merkez mi sayılıoo??Ewet cnm 5 yildiz li hersey dahil bir otel ama ucak gidis donus dahil
Ewet cnm merkeze cok yakindacnm ben şimdi baktım da otel gerçekten çok güzel peki hastaneye uzaklığı nasıl bilgin var mı merkeze 8 km uzaklıkta diyor bizim hastane de merkez mi sayılıoo??
hadi hayırlısı olsun canım ama fazla değilmi ya, önemli olan sonucun güzel olsun inşallahBen otel rezervasyonu yaptim kizlar salamis continue de ucak gidis donus yeme icme ulasim hersey dahil 3.500 tl 7 gece
canım senin gidişin belli olmadımı aynı başlamadınızmı tedaviyehımmmmm neyse sen bi git bakalım haberdar edersin inşallah bizleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?