Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

2 yerde bu ıslemı yapıyormus sızde nerde yaptı bıze magusa da yapacagını soyledı kac gunlugune gıttınız bı de ucret ne kadar bılgı verebılır mısın

2 yerde bu ıslemı yapıyormus sızde nerde yaptı bıze magusa da yapacagını soyledı kac gunlugune gıttınız bı de ucret ne kadar bılgı verebılır mısın
Ceylin Ben Dr.halil Ibrahim beyin hastasi degilim malesef. Iki doktor arasinda kararsiz kalmistim aka kendi doktorum diger Hekimi onerdi. Benim hekimim lefkosada tek merkezde calisiyor. Oyuzden fiyatlar HIT ile farkli olabilir. Ben sperm donasyonu icin 3500 euro, 6 gunluk kalma icin gun basina 40 euro yani 240 euro odedim. Yemek icmek bize ait. Persembe gecesi geldim Cuma yumurta toplandi, pazartesi transfer yapildi. Carsamba aksamida tam dinlenmis olarak donecegim. Aslinda sali donebilirsiniz dediler ama Ben biletimi degistirmek istemedim ve bir gun daha dinlenmek onemli diye dusunuyorum

hayırlısı olsun inşallah hersey guzel ol
canım yumurta donasyonu ve konaklama ıcın ne kadar ıstedıler .bı de bızım özellıklerıme uyugun döner hemen bulunabılıyor mu sana buldular mı ne kadar surede bulunuyor yoksa donmus yumurtalardan mı yapıyorlar ellerınde hazır olanlarla cok merak ettım .

Ben cevap vereyim dedim Hemen :) yatiyorum ya elimde Telefon yapacak bisey olmayinca mahallenin muhtari oldum :) donör icin senin ozelliklerini aliyorlar sana secenekler sunuyorlar arasindan seciyorsun. Onlar Zaten dondurulmus oluyor bankada. Sonra eslerin digerinin spermi yada yumurtasi ile dolleniyor

orda tavsıye edecegın otel var mı fıyat ne kadar detaylı yazabılır mısın

ben aynı anda tedavıye baslıyoruz taze yumurtayı toplanıp döllüyorlar sanıyordum o yuzden hemen nasıl bulurlar dıye dusunuyordum . bırde bızım resmımızı ıstemıyorlar mu donerun bıze benzemesı ıcın lazım degılmı

Ben sperm donasyonu oldum. Yumurta benden toplandi , dondurulmus olan donör spermi ile dollenip 3gun sonra bana yerlestirildi. Donor seciminde istersen fotonu yolla .donorun sadece kan grubu boy,kilo,sac ve goz rengi,irki belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…