- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
hayır canım bana dün canan hanım sadece donorün OPU tarihine göre size buraya geliş zamanınızı yarın bildireceğim diye msj attı ben pzartesi muayene olacağım rahim uygun durumda mı diye hayırlısı bakalımcanım senin gidişin belli olmadımı aynı başlamadınızmı tedaviye
Sen orda mi kaldin cnmSalamis bay da kalabilirsiniz ets den ALIN bence çünkü taksit yapıyorlar .. 2 kişi günlük 300 falan ama rahat edersin
Salamis bay da kalabilirsiniz günlük 300 falan maksimum ets den ALIN taksit yapabilirsinorda tavsıye edecegın otel var mı fıyat ne kadar detaylı yazabılır mısın
Evet ben orda kaldım bir gecede Merit garden da kaldım ana kötüydü tek iyi yanı Doğa ile iç içe olmasıSen orda mi kaldin cnm
Evet ben orda kaldım 1 gecede Merit garden ı deneyim memnun kalmadım pekSen orda mi kaldin cnm
hayırlısı inşallah bu ilk muayene mi başka oldunmu tedaviye başladıktan sonrahayır canım bana dün canan hanım sadece donorün OPU tarihine göre size buraya geliş zamanınızı yarın bildireceğim diye msj attı ben pzartesi muayene olacağım rahim uygun durumda mı diye hayırlısı bakalım
Canim fiyat normal 7 gece ise.5.gun embriyo transferimi isteyeceksin.o yuzden mi cok kalacaksiniz.ayyyy canımmm biraz pahalı olmamış mı bu salamis continue çok mu lüx bi yer?
Kiremitsis hersey yolundami arkadasim.Salamis bay da kalabilirsiniz ets den ALIN bence çünkü taksit yapıyorlar .. 2 kişi günlük 300 falan ama rahat edersin
ewet ilk muayenem olacakhayırlısı inşallah bu ilk muayene mi başka oldunmu tedaviye başladıktan sonra
canım düşünüp yazdığın için çok sağol peki sen ne durumdasın aynı gün döndüğünde sonucun ne olmuştu malum bu tedavi süreci hepimizi sersemleştiriyor ne yapacağımızı şaşırıyoruzherkeze merhaba , arada sırada giriyorum hala bu sayfaya.. son okuduklarımlarımdan herkezde bir otel bulma telaşı olduğunu görüyorum. ben sabah gittim aynı gün akşam uçağı ile de döndüm. tatil yapmak isteniyorsa o ayrı tabi.. olacağı varsa oluyor.. olmicaksada transferden sonra 5 günde yerinden kıpırdamasan yine olmuyor. yaşamış biri olarak biliyorum çook stresli bir süreç.. o yüzden bu tarz şeylerle yormayın kendinizi. naçizhane bir tavsiye.
merhaba sevgili Y yarenfiliz bana yumurta donasyonu olacak 5 6 gün kalmanız gerekebilir denildi siz bir gün kaldım diyorsunuz sizinki yumurtamı sperm donasyonu muyduherkeze merhaba , arada sırada giriyorum hala bu sayfaya.. son okuduklarımlarımdan herkezde bir otel bulma telaşı olduğunu görüyorum. ben sabah gittim aynı gün akşam uçağı ile de döndüm. tatil yapmak isteniyorsa o ayrı tabi.. olacağı varsa oluyor.. olmicaksada transferden sonra 5 günde yerinden kıpırdamasan yine olmuyor. yaşamış biri olarak biliyorum çook stresli bir süreç.. o yüzden bu tarz şeylerle yormayın kendinizi. naçizhane bir tavsiye.
sizin tedaviniz nasıl ilerledi olumlu sonuç alabildiniz mimerhaba sevgili Y yarenfiliz bana yumurta donasyonu olacak 5 6 gün kalmanız gerekebilir denildi siz bir gün kaldım diyorsunuz sizinki yumurtamı sperm donasyonu muydu
yumurta donasyonu için kesinlikle 5 gün kalmaya gerek yok. yumurta başkasından alınmıyor mu sonuçta. eşiniz toplama günü sperm verir döner. sizde 5. gün transfer için gidersiniz.merhaba sevgili Y yarenfiliz bana yumurta donasyonu olacak 5 6 gün kalmanız gerekebilir denildi siz bir gün kaldım diyorsunuz sizinki yumurtamı sperm donasyonu muydu
Yumurta donasyonu için belki haklısın arkadaşım ama sperm donasyonu için mecbur 5-6gün kalınıyor. Ben bugün döndüm Kıbrıs'tan gittiğimin ertesi sabahı yumurtalarım toplandı ,3 gün sonra döllenmiş olan embriyo transferi yapıldı, 2gün dinlenip döndüm. Ama tatil gibi kabul edip dünya paralar harcayıp kalanlar için bende bişey diyemeyeceğim,herkesin kendi zevkiyumurta donasyonu için kesinlikle 5 gün kalmaya gerek yok. yumurta başkasından alınmıyor mu sonuçta. eşiniz toplama günü sperm verir döner. sizde 5. gün transfer için gidersiniz.
Yolunda gibi çalıştığım için girem biraz lekelenmeler oldu inşallah bidaha olmaz Cumartesi kontrol var bekliyorum .. Bu arada teşekkürler sen nasılsınKiremitsis hersey yolundami arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?