Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Yolunda gibi çalıştığım için girem biraz lekelenmeler oldu inşallah bidaha olmaz Cumartesi kontrol var bekliyorum .. Bu arada teşekkürler sen nasılsın
Canim bende aksamlari yazabiliyorum calisiyorum cunku.ben iyiyim diyelim.atlatmaya calisiyorum iste negatifi.kalp atisina kadar rapor alip dinlensen iyi olurdu canim biz bu bebekleri cok zor buluyoruz.iyi haberlerini bekliyorum

Nihayet bende görüştüm hitle,bazıları diyorsa aksi yüzü asık bir Ada'm diye hiçte edildi ben çok memnun kaldım herşeyi sor dedi herşeyi anlattı,çalışanlarında kendisinde çok ilğiliydi doğru karar vermişim,inle.pozitif sonuçlarımızıda alırızda daha güzel olur inşallah herkes güzel haberler alır.

Merhaba 2.denememde olumsuz geçti ilkinde çok umutluydum ikincisinde daha rahattım,olmadı hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo zamanı degilmiş deyip teselli buluyorum herkese iyi şanslar.

Merhaba 2.denememde olumsuz geçti ilkinde çok umutluydum ikincisinde daha rahattım,olmadı hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo zamanı degilmiş deyip teselli buluyorum herkese iyi şanslar.
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya negatifleri görünce bende umutsuzluğa düşüyorum bende bu ay başlayacaktım ama olmadı e2 yüksek çıktı lurcin iğne yazdılar tek kullanımlık bakalım bir sonraki adetime ne olacak senin sorun neydi ikisinimi hit te oldun sanırım birinciden sonra bayağı ücrette kolaylık sağlıyorlar yararlanmadın mı

Merhaba kızlar hit beyde yapanlar orda kaç bin tl ödediniz..başarılı bir doktor mu peki???beni bilgilendirrnisiniz..

Merhaba kızlar hit beyde yapanlar orda kaç bin tl ödediniz..başarılı bir doktor mu peki???beni bilgilendirrnisiniz..
Forumun başından itibaren okursanız sorduğunuz birçok soruya yanıt bulabilirsiniz. Herkesin farklı sağlık nedenleri ile doktoruna başvurması nedeniyle her tedavi ücreti farklı olabilir. En doğru bilgiyi hastalığınızı ve tedavi şekillerinizi sağlık merkezlerinden ve doktorlardan öğrenmeniz olacaktır. Size önerilen bir ücret var ise buraya yazarsanız, eğer aynı tedaviyi alan arkadaşlarda eminim ki konu Hakkında karşılaştırabilmeniz adına cevap yazmaya çalışacaklardır.

Üzülme arkadaşım her şerde bir hayır var demek lazım, belki hayırlısı ertelenmesi olmuştur :)

Forum başlığı nedeniyle Etik olmaz diye yazmiyim demiştim. İlk bende HİT istemiştim ama doktorum diğer Hekimi önerince ona güvendim ve Savaş Özyiğit te sperm donasyonu oldum
hayırlı olsun canım inşallah başka denemeye ihtiyacın olmaz sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…