Canim bende aksamlari yazabiliyorum calisiyorum cunku.ben iyiyim diyelim.atlatmaya calisiyorum iste negatifi.kalp atisina kadar rapor alip dinlensen iyi olurdu canim biz bu bebekleri cok zor buluyoruz.iyi haberlerini bekliyorumYolunda gibi çalıştığım için girem biraz lekelenmeler oldu inşallah bidaha olmaz Cumartesi kontrol var bekliyorum .. Bu arada teşekkürler sen nasılsın
Ewet cnm bayan heyecanlıyım Allah I'm bu emeklerimizi boss cikarmasin sen ne alemdesin
Sagolasin bende iyiyim.merkezle gorustum.bende hitin merkezine tasiycam dondurulmuslari.subat gibi gidicez bizde.hayirlisi bakalim.iyi haber ver bizeEwet cnm bayan heyecanlıyım Allah I'm bu emeklerimizi boss cikarmasin sen ne alemdesin
Hadi hayırlısı cnm snc ne zamnEwet cnm bayan heyecanlıyım Allah I'm bu emeklerimizi boss cikarmasin sen ne alemdesin
Benim nasipse onumuzdeki haftaHadi hayırlısı cnm snc ne zamn
Ayyy inşallah pozitiftir canım..Benim nasipse onumuzdeki hafta
Bebisin kalp atisini bende bekliyorum.lutfen haber ver.dualarimizdasin.Yolunda gibi çalıştığım için girem biraz lekelenmeler oldu inşallah bidaha olmaz Cumartesi kontrol var bekliyorum .. Bu arada teşekkürler sen nasılsın
Cnm dinledik Cumartesi günü Şükürler olsunBebisin kalp atisini bende bekliyorum.lutfen haber ver.dualarimizdasin.
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya negatifleri görünce bende umutsuzluğa düşüyorum bende bu ay başlayacaktım ama olmadı e2 yüksek çıktı lurcin iğne yazdılar tek kullanımlık bakalım bir sonraki adetime ne olacak senin sorun neydi ikisinimi hit te oldun sanırım birinciden sonra bayağı ücrette kolaylık sağlıyorlar yararlanmadın mıMerhaba 2.denememde olumsuz geçti ilkinde çok umutluydum ikincisinde daha rahattım,olmadı hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo zamanı degilmiş deyip teselli buluyorum herkese iyi şanslar.
Kiremitsis çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma bende cumartesi 12.günüm olacak kan tahlilini beklemeye çalışıyorum. Çok tebrik ederimCnm dinledik Cumartesi günü Şükürler olsun
canım inşallah güzel haberlerini alırız bize umut olursun sen nerde tedavi gördünKiremitsis çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma bende cumartesi 12.günüm olacak kan tahlilini beklemeye çalışıyorum. Çok tebrik ederim
Forumun başından itibaren okursanız sorduğunuz birçok soruya yanıt bulabilirsiniz. Herkesin farklı sağlık nedenleri ile doktoruna başvurması nedeniyle her tedavi ücreti farklı olabilir. En doğru bilgiyi hastalığınızı ve tedavi şekillerinizi sağlık merkezlerinden ve doktorlardan öğrenmeniz olacaktır. Size önerilen bir ücret var ise buraya yazarsanız, eğer aynı tedaviyi alan arkadaşlarda eminim ki konu Hakkında karşılaştırabilmeniz adına cevap yazmaya çalışacaklardır.Merhaba kızlar hit beyde yapanlar orda kaç bin tl ödediniz..başarılı bir doktor mu peki???beni bilgilendirrnisiniz..
Forum başlığı nedeniyle Etik olmaz diye yazmiyim demiştim. İlk bende HİT istemiştim ama doktorum diğer Hekimi önerince ona güvendim ve Savaş Özyiğit te sperm donasyonu oldumcanım inşallah güzel haberlerini alırız bize umut olursun sen nerde tedavi gördün
Üzülme arkadaşım her şerde bir hayır var demek lazım, belki hayırlısı ertelenmesi olmuştur :)canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya negatifleri görünce bende umutsuzluğa düşüyorum bende bu ay başlayacaktım ama olmadı e2 yüksek çıktı lurcin iğne yazdılar tek kullanımlık bakalım bir sonraki adetime ne olacak senin sorun neydi ikisinimi hit te oldun sanırım birinciden sonra bayağı ücrette kolaylık sağlıyorlar yararlanmadın mı
hayırlı olsun canım inşallah başka denemeye ihtiyacın olmaz sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşursunForum başlığı nedeniyle Etik olmaz diye yazmiyim demiştim. İlk bende HİT istemiştim ama doktorum diğer Hekimi önerince ona güvendim ve Savaş Özyiğit te sperm donasyonu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?