- 24 Haziran 2015
- 44
- 20
- 38
- 42
Zaten en önemlisi o :) eşimi 6 sene sonra ancak ikna edebildim ve tek sefer deneyeceğiz deyip benden söz aldı. Ben çok duygusalım ama anladımki erkekler içlerinde daha fazla şey yaşasalarda belli etmemeye çalışıyorlarhayırlı olsun canım inşallah başka denemeye ihtiyacın olmaz sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşursun
Canim sen donermi aldin gecmis olsunMerhaba 2.denememde olumsuz geçti ilkinde çok umutluydum ikincisinde daha rahattım,olmadı hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo zamanı degilmiş deyip teselli buluyorum herkese iyi şanslar.
arus canim sen bugunmu gidecektin ne yaptin ordamisin simdiCanim sen donermi aldin gecmis olsun
Erken menapoz,hit her ikisinde,ikincide fiyat çok uygun evet.canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya negatifleri görünce bende umutsuzluğa düşüyorum bende bu ay başlayacaktım ama olmadı e2 yüksek çıktı lurcin iğne yazdılar tek kullanımlık bakalım bir sonraki adetime ne olacak senin sorun neydi ikisinimi hit te oldun sanırım birinciden sonra bayağı ücrette kolaylık sağlıyorlar yararlanmadın mı
Ewet yumurta nakliCanim sen donermi aldin gecmis olsun
Evet yumurta nakliCanim sen donermi aldin gecmis olsun
Evet yumurta nakliCanim sen donermi aldin gecmis olsun
Ayyy cok sevindim.allah kucagina almayi nasip etsin.bizedevyasatsin bu heyecani insallah.Cnm dinledik Cumartesi günü Şükürler olsun
Seninle ozAyyy cok sevindim.allah kucagina almayi nasip etsin.bizedevyasatsin bu heyecani insallah.
Gecmis olsun canim.hayirlisi ama uzuldum.benimde negatif cikti 1 ay once ama bu yipratti beni cok.cok istiyorum anne olmayi ama abbim izin vermedi.senin dondurulmusun yokmu tekrar deneyebileceginMerhaba 2.denememde olumsuz geçti ilkinde çok umutluydum ikincisinde daha rahattım,olmadı hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo zamanı degilmiş deyip teselli buluyorum herkese iyi şanslar.
iki kez yaptım kalmadı hiç kenerda.Seninle oz
Gecmis olsun canim.hayirlisi ama uzuldum.benimde negatif cikti 1 ay once ama bu yipratti beni cok.cok istiyorum anne olmayi ama abbim izin vermedi.senin dondurulmusun yokmu tekrar deneyebilecegin
Kizlar mrba pos yazamiyorum nedenEvet yumurta nakli
3.deniyceğim meçhul.yaşım 32.ilkinde hiç bir problem yoktu ama olmadı,donörü değiştirdiler bukezde spermde hareketsizlik var dendi buna ragmen yaptılar transferi sonuç negatif.Problem olarak ne söylüyorlar rahimde varmı bir problem,hitle 3.cüyü denetecek olanı ilk defa duyuyorum ya çok geçmiş olsun bak şimdi kaygılandım,yaşınız kaç bu arada
aynı yaştayız arkadaşım benim ilk denemem henüz. ikincide öyle bir problem çıkmasına rağmen neden transfer ettiler ki? maddi ve manevi olarak insan yıpranıyor, çok üzüldüm, umarım iyi şeylerle karşılaşırsın.3.deniyceğim meçhul.yaşım 32.ilkinde hiç bir problem yoktu ama olmadı,donörü değiştirdiler bukezde spermde hareketsizlik var dendi buna ragmen yaptılar transferi sonuç negatif.
aynı yaştayız arkadaşım benim ilk denemem henüz. ikincide öyle bir problem çıkmasına rağmen neden transfer ettiler ki? maddi ve manevi olarak insan yıpranıyor, çok üzüldüm, umarım iyi şeylerle karşılaşırsın.[/QUOT sorun çıkarmıycanı düşünüp denediler heralde,sonuçta yumurta ile spermi buluşturup embriyoyu oluşturdular,şans işte olmadı.yıpranıyosun evet ama elden birşey gelmiyo.
teşekkür ederim,hepimiz için hayırlısını diliyorum.Uzulme arkadasim hakkinda herseyin hayirlisi, insallah kafani toparlayip bir Kere daha denersin, kimbilir belki ozaman kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?