Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kac yumurtan toplandi cnm? Ve kac yasindasin? Bende hitte sperm donasyonu yaptirmistimda onun icin soruyorum

Kac yumurtan toplandi cnm? Ve kac yasindasin? Bende hitte sperm donasyonu yaptirmistimda onun icin soruyorum
merhaba ; 8-9 yumurta toplandı, 6 tane olgun çıktı. 32 yaaşındayım. HIT de yaptırmadım ben. doktorum ikisi arasında kalınca diğer hekime yönlendirdi. ama Hıt de çok başarılı ve iyi bir hekim çok az olumsuz şey duydum hakkında

Böyle olumsuzlukları duyunca umutsuzluğa kapılıyorum ya,ikinci denemede dondurulmuşlar varsa ne kadar ödüyoruz

Arus@84 kac embriyo var.ya herseyi yazsana bana.ozeldende yazabilirsin.transferin bugundu canim hersey yolundami.merak ediyorum seni.insallah bebisler tutundu annesine:)

Merhaba kizlar ewet bugun transfer oldum 8 embriyo olusmus 2 sini transfer ettiler Allah I'm insallah hayirlisiyla tutar dua edin dostlar

Herşey gönlünüze göre olsun Allah büyük dualarımız sizinle
Herşey gönlünüze göre olsun Allah büyük dualarımız sizinle
Canim gonlunu ferah tut.bebeislerin seninle ve anne olmana o buyuk haberi almaya az kaldi iyi guzel seyler dusun guzel olsun hersey.biz elimizden geleni yaptik yapiyoruz.bundan sonrasi tevekkul.hayirlisi olsun hakkinda.guzel haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…