- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Ben tedaviye karar verdiğimde adetin 2. Yada 3.günü yapılan hormon tahlillerini ve bulaşıcı hastalık tahlillerini, birde ultrason istemişlerdi. Ama bunlar ön görüşmede değil tedavi başlangıcındaydı. Gerçi bizim sperm donasyonu ve bende bir problem yoktu. Oyüzden sana yardımcı olurmu bilemem
merhaba ; 8-9 yumurta toplandı, 6 tane olgun çıktı. 32 yaaşındayım. HIT de yaptırmadım ben. doktorum ikisi arasında kalınca diğer hekime yönlendirdi. ama Hıt de çok başarılı ve iyi bir hekim çok az olumsuz şey duydum hakkındaKac yumurtan toplandi cnm? Ve kac yasindasin? Bende hitte sperm donasyonu yaptirmistimda onun icin soruyorum
sonuç aldınızmı , siz kaç yaşındasınız.Kac yumurtan toplandi cnm? Ve kac yasindasin? Bende hitte sperm donasyonu yaptirmistimda onun icin soruyorum
Canim yapacak bisey yok.transfer icin 1000eur istiyolarBöyle olumsuzlukları duyunca umutsuzluğa kapılıyorum ya,ikinci denemede dondurulmuşlar varsa ne kadar ödüyoruz
Merhaba cnm transfer için cumartesiyi bekliyorum dualarinizi eksik etmeyinArus84 ne durumdasin.transfer ne zaman hersey yolundami
canim bebislerin simsiki sana tutunurlar ins cok bekletmedilermi bir hafta olacakMerhaba cnm transfer için cumartesiyi bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin
Hayırlı olsun şimdiden, umarım iyi sonuçlar alırsın. Senin transfer cumartesi benimde 12.günüm kan tahlilimde aynı heyecan :) dua edelim bol bolMerhaba cnm transfer için cumartesiyi bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin
Aynen canim Allah bize hayirli evlatlar nasip etsinHayırlı olsun şimdiden, umarım iyi sonuçlar alırsın. Senin transfer cumartesi benimde 12.günüm kan tahlilimde aynı heyecan :) dua edelim bol bol
Kizlar hadi bakalim verin su guzel haberi bize.dualarim sizinle allah hayirlisiyla nasip etsin insallah.Hayırlı olsun şimdiden, umarım iyi sonuçlar alırsın. Senin transfer cumartesi benimde 12.günüm kan tahlilimde aynı heyecan :) dua edelim bol bol
Zlatayasmin sonucun ne arkadasim.bugun sonucu tahlil gunundu.Hayırlı olsun şimdiden, umarım iyi sonuçlar alırsın. Senin transfer cumartesi benimde 12.günüm kan tahlilimde aynı heyecan :) dua edelim bol bol
Herşey gönlünüze göre olsun Allah büyük dualarımız sizinleMerhaba kizlar ewet bugun transfer oldum 8 embriyo olusmus 2 sini transfer ettiler Allah I'm insallah hayirlisiyla tutar dua edin dostlar
Herşey gönlünüze göre olsun Allah büyük dualarımız sizinle
Canim gonlunu ferah tut.bebeislerin seninle ve anne olmana o buyuk haberi almaya az kaldi iyi guzel seyler dusun guzel olsun hersey.biz elimizden geleni yaptik yapiyoruz.bundan sonrasi tevekkul.hayirlisi olsun hakkinda.guzel haberini bekliyorumHerşey gönlünüze göre olsun Allah büyük dualarımız sizinle
Arkadasim persembe gunu Sabah kanamam basladi ,doktorum genede cumartesiyi bekle dedi. Kisaca Suan duvara toslamis gibi hissediyorum.sonuc husran, dualarim sizinleZlatayasmin sonucun ne arkadasim.bugun sonucu tahlil gunundu.
Cnm ya cok uzgunum uzulme Allah tan umut kesilmezArkadasim persembe gunu Sabah kanamam basladi ,doktorum genede cumartesiyi bekle dedi. Kisaca Suan duvara toslamis gibi hissediyorum.sonuc husran, dualarim sizinle
canım tarsferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız kaç gün kalıp döneceksinMerhaba kizlar ewet bugun transfer oldum 8 embriyo olusmus 2 sini transfer ettiler Allah I'm insallah hayirlisiyla tutar dua edin dostlar
canım durumun netleştimi kan tahlili yaptırdınmı cumartesiArkadasim persembe gunu Sabah kanamam basladi ,doktorum genede cumartesiyi bekle dedi. Kisaca Suan duvara toslamis gibi hissediyorum.sonuc husran, dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?