Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadasim persembe gunu Sabah kanamam basladi ,doktorum genede cumartesiyi bekle dedi. Kisaca Suan duvara toslamis gibi hissediyorum.sonuc husran, dualarim sizinle
Hayirli degilmis henuz.gecmis olsun.biliyorum neler hissettigini anlayabiliyorum.allah sabur versin bize.allah anne olmamiza henuz izin vermiyo diyelim ama o gunler gelecek.sadece buna inaniyorum.uzme kendini istiyoruz ama neyin hayirli neyinvhayirsiz oldugunu biz bilmiyoruz i yuzden dua edip istemekten baska bisey gelmiyo elimizden.caresizlik dedikleri bu olsa gerek arkadasim.

Amin cnm yok cnm cok yatmayin dediler calisiyorum ben
Arus@84 16aralik haberini bekliyorum.su an yapmani istedikleri tahliller var mi belirli gunlerde istenen.crinone jel kullaniyosun degilmi.e2 ve prolaktin hormonunu kontrol ettilermi transfer oncesi.bunlari bana yazarsan sevinirim.arastiriyorum hala biiysun.subati bekliyorum.

Herşeyin hayırlısı biliyorum ama bazen düğüm düğüm boğazına diziliyor işte. Eşimi 6-7 senede anca ikna etmiştim, hiç zannetmiyorum bir daha deneme şansım olabileceğini çaresizlik evet şu aralar en çok hissettiğim duygu bu malesef. Genede şükür sağlığımız yerinde ...

Oyle canim elimizden bisey gelmiyorki.dondurulmus embriyo yokmu onlari kullanirsin.nerde yaptirmistin sen.ben berk beye gitmistim.ama hit cok daha farkli yol izliyo anladigim kadariyla

Oyle canim elimizden bisey gelmiyorki.dondurulmus embriyo yokmu onlari kullanirsin.nerde yaptirmistin sen.ben berk beye gitmistim.ama hit cok daha farkli yol izliyo anladigim kadariyla
Malesef dondurulmuş embriyo yok savaş özyiğit di doktorum. Hİt ve savaş bey arasında kalmıştım Bnm doktorum savaş bey dedi diye ona gitmiştim. Ama şimdi anlıyorum ne kadar yanlış karar verdiğimi çok üzgünüm çokkkkkk . Allah kimseyi böyle zorlu sınavlarla sınamasın

Şubatta kim gidiyor tedaviye yiğit arkadaşım senin yumurta donasyonunun,ilk denememizi
senınde mı yumurta donasyonu ben hastalanmayı beklıyorum sanırım tam yılbasında ya bır once yada bır gun sonra kıbrıs da olmam gerekıyor transfer ıcınn tam da yogun zamana rastlayacakkk yılbası kalabalıgı

ben ıkı defa yuzyuze gorustum konusunda hırslı bırı kendıne guvenıyor sana da guven verıyor ben ona ınandım ve ona karar verdım bakalım yılbası bana ugurlu gelecekmı bebıslerımle donecekmıyım ordannn

Merhaba kizlar ewet bugun transfer oldum 8 embriyo olusmus 2 sini transfer ettiler Allah I'm insallah hayirlisiyla tutar dua edin dostlar
hayırlı olsunn canım bende yılbasında orda olacagım ınsallah orda nerde kaldınız paket program mı aldınız bana bu konuda bılgı verebılır mısın . ben 2 gun kalmayı dusunuyorum apart otel pansıyon bıle olabılır bu konuda bılgısı olan varsa benımle paylasabılır mı

Bende bu ay başlıycaktım ama birdahaki aya karar verdim yoksa bende tam yılbaşına bir iki gün kala hastalanacaktım,ama yılbaşı kargaşasına denk gelmezsin ya seni adetin 19 . Yad 23. Günü falan çağırıyorlar,senin ilk denememi hittemi yapıcan

ben menopozda oldugum ıcın ılacla adet goruyorum cylo proynova kullanıyorum bugun bıttı cuma ctesı hastalanırım ona gore donerımı ayarlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…