Cnm 7 gun kaldim ve dondum simdide tevekkul ediyorumcanım tarsferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız kaç gün kalıp döneceksin
inşallah ikizlerinin müjdesini verirsin canım trasferden sonraki günmü döndünCnm 7 gun kaldim ve dondum simdide tevekkul ediyorum
Amin cnm insallah ewet cumartesi oldu pazar dondukinşallah ikizlerinin müjdesini verirsin canım trasferden sonraki günmü döndün
hadi inşallah yüce rabbim seni sevindirsin canım darısıda başımıza :) yatmanı istedilermi çalışıyormusun senAmin cnm insallah ewet cumartesi oldu pazar donduk
Amin cnm yok cnm cok yatmayin dediler calisiyorum benhadi inşallah yüce rabbim seni sevindirsin canım darısıda başımıza :) yatmanı istedilermi çalışıyormusun sen
Hayirli degilmis henuz.gecmis olsun.biliyorum neler hissettigini anlayabiliyorum.allah sabur versin bize.allah anne olmamiza henuz izin vermiyo diyelim ama o gunler gelecek.sadece buna inaniyorum.uzme kendini istiyoruz ama neyin hayirli neyinvhayirsiz oldugunu biz bilmiyoruz i yuzden dua edip istemekten baska bisey gelmiyo elimizden.caresizlik dedikleri bu olsa gerek arkadasim.Arkadasim persembe gunu Sabah kanamam basladi ,doktorum genede cumartesiyi bekle dedi. Kisaca Suan duvara toslamis gibi hissediyorum.sonuc husran, dualarim sizinle
Arus@84 16aralik haberini bekliyorum.su an yapmani istedikleri tahliller var mi belirli gunlerde istenen.crinone jel kullaniyosun degilmi.e2 ve prolaktin hormonunu kontrol ettilermi transfer oncesi.bunlari bana yazarsan sevinirim.arastiriyorum hala biiysun.subati bekliyorum.Amin cnm yok cnm cok yatmayin dediler calisiyorum ben
Yaptırdım Canım ama sonuç değişmedi negatif. Gerçekten çok zor ,halen kendimi toparlayamadım. Dualarım sizler için, en güzel moral bana buradaki güzel haberlerinizcanım durumun netleştimi kan tahlili yaptırdınmı cumartesi
Herşeyin hayırlısı biliyorum ama bazen düğüm düğüm boğazına diziliyor işte. Eşimi 6-7 senede anca ikna etmiştim, hiç zannetmiyorum bir daha deneme şansım olabileceğiniHayirli degilmis henuz.gecmis olsun.biliyorum neler hissettigini anlayabiliyorum.allah sabur versin bize.allah anne olmamiza henuz izin vermiyo diyelim ama o gunler gelecek.sadece buna inaniyorum.uzme kendini istiyoruz ama neyin hayirli neyinvhayirsiz oldugunu biz bilmiyoruz i yuzden dua edip istemekten baska bisey gelmiyo elimizden.caresizlik dedikleri bu olsa gerek arkadasim.
Embriyonun sayisi da cok iyi.transferinde bebislerinde hayirli ugurlu olsun canim.sen bana umut olacaksin lutfen pozitif haberini ver banacanım tarsferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız kaç gün kalıp döneceksin
Oyle canim elimizden bisey gelmiyorki.dondurulmus embriyo yokmu onlari kullanirsin.nerde yaptirmistin sen.ben berk beye gitmistim.ama hit cok daha farkli yol izliyo anladigim kadariylaHerşeyin hayırlısı biliyorum ama bazen düğüm düğüm boğazına diziliyor işte. Eşimi 6-7 senede anca ikna etmiştim, hiç zannetmiyorum bir daha deneme şansım olabileceğiniçaresizlik evet şu aralar en çok hissettiğim duygu bu malesef. Genede şükür sağlığımız yerinde ...
Malesef dondurulmuş embriyo yokOyle canim elimizden bisey gelmiyorki.dondurulmus embriyo yokmu onlari kullanirsin.nerde yaptirmistin sen.ben berk beye gitmistim.ama hit cok daha farkli yol izliyo anladigim kadariyla
senınde mı yumurta donasyonu ben hastalanmayı beklıyorum sanırım tam yılbasında ya bır once yada bır gun sonra kıbrıs da olmam gerekıyor transfer ıcınn tam da yogun zamana rastlayacakkk yılbası kalabalıgıŞubatta kim gidiyor tedaviye yiğit arkadaşım senin yumurta donasyonunun,ilk denememizi
3 kere deneme hakkı var dıyorlar elde kalanlarla az mı cıktı senınnİk
iki kez yaptım kalmadı hiç kenerda.
ben ıkı defa yuzyuze gorustum konusunda hırslı bırı kendıne guvenıyor sana da guven verıyor ben ona ınandım ve ona karar verdım bakalım yılbası bana ugurlu gelecekmı bebıslerımle donecekmıyım ordannnmerhaba ; 8-9 yumurta toplandı, 6 tane olgun çıktı. 32 yaaşındayım. HIT de yaptırmadım ben. doktorum ikisi arasında kalınca diğer hekime yönlendirdi. ama Hıt de çok başarılı ve iyi bir hekim çok az olumsuz şey duydum hakkında
hayırlı olsunn canım bende yılbasında orda olacagım ınsallah orda nerde kaldınız paket program mı aldınız bana bu konuda bılgı verebılır mısın . ben 2 gun kalmayı dusunuyorum apart otel pansıyon bıle olabılır bu konuda bılgısı olan varsa benımle paylasabılır mıMerhaba kizlar ewet bugun transfer oldum 8 embriyo olusmus 2 sini transfer ettiler Allah I'm insallah hayirlisiyla tutar dua edin dostlar
Bende bu ay başlıycaktım ama birdahaki aya karar verdim yoksa bende tam yılbaşına bir iki gün kala hastalanacaktım,ama yılbaşı kargaşasına denk gelmezsin ya seni adetin 19 . Yad 23. Günü falan çağırıyorlar,senin ilk denememi hittemi yapıcansenınde mı yumurta donasyonu ben hastalanmayı beklıyorum sanırım tam yılbasında ya bır once yada bır gun sonra kıbrıs da olmam gerekıyor transfer ıcınn tam da yogun zamana rastlayacakkk yılbası kalabalıgı
ben menopozda oldugum ıcın ılacla adet goruyorum cylo proynova kullanıyorum bugun bıttı cuma ctesı hastalanırım ona gore donerımı ayarlıyorlarBende bu ay başlıycaktım ama birdahaki aya karar verdim yoksa bende tam yılbaşına bir iki gün kala hastalanacaktım,ama yılbaşı kargaşasına denk gelmezsin ya seni adetin 19 . Yad 23. Günü falan çağırıyorlar,senin ilk denememi hittemi yapıcan
benım ılk denemem hıtte yaptıracammben menopozda oldugum ıcın ılacla adet goruyorum cylo proynova kullanıyorum bugun bıttı cuma ctesı hastalanırım ona gore donörımı ayarlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?