Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cnm 6.gun progestan tahlili istediler 17 side bchg crinoline kullaniyorum progestan kullaniyorum baska test yapmadilar orda

Evet hastalanınca arıyorsun on Ağören donörünün ayarlıyorlar,hayırlısı olur inş.yaş kaç bu arada

Evet hastalanınca arıyorsun on Ağören donörünün ayarlıyorlar,hayırlısı olur inş.yaş kaç bu arada
44 yasındayım ben sımdı ılacla hastalanıyorum ya hastalandıgım anda onları arayınca esımı kac gun sonra oraya cagırıyorlar ben kac gun sonra transfere gıdıyorum bılgın var mı

canım ya seni okadar iyi anlıyorum ki ama ne yapalım sağlıkolsun demekten ve umut etmekten başka çaremiz yok malesef dua edelimki sağlığımızdan olmayalım bu kadar hormon ilaçları kullanıyoruz allahtan dileğimiz bir de sağlığımızla uğraşmak zorunda kalmayalım canım inşallah yüce rabbim zamanı geldiğinde anne olmanı da nasip eder inşallah

Selam kizlar bizde donasyona karar verdkk menagon igneye basladim fakat halil beyin hastasi degilim tedaviye baslayacak olanlara ilaclar hakkinda yardimci olabilirim ozelden yazarsaniz allah kimsenin kucagini bos birakmasin emekler bosa cikmasin insallah

44 yasındayım ben sımdı ılacla hastalanıyorum ya hastalandıgım anda onları arayınca esımı kac gun sonra oraya cagırıyorlar ben kac gun sonra transfere gıdıyorum bılgın var mı
Valla dönerden yumurta toplandığı gün eşinin orda olması lazım,sende ya adetin 19.günü yada 23 bana öyle söylendi seninle zaten sürekli irtibat içinde olacaklar merak etme

cok heyecanlıyım bı de tam yılbası kargasalıgına rastlayacak dıye cok korkuyorum ucak bıletı bulamam dıye cunku herkes kıbrısa eglenceye gıdecegı ıcın ucak bıletı bulmak zor ve cok pahalı olacak bıde orda kalacak yerlerde dolu olura hersey kafamda soru ısaretı şu an

Sizin donörünün belli deilmi halen,adet olunca gidicem diyorsunuz,size adet olunca gelinim dediler bu arada şimdi yanı donör için konuşmuyormusunuz hemşirelerle?

Sizin donörünün belli deilmi halen,adet olunca gidicem diyorsunuz,size adet olunca gelinim dediler bu arada şimdi yanı donör için konuşmuyormusunuz hemşirelerle?
donör ayarlanmıs adet olunca haber verın estrofeme baslayın dıye soylendı esımı de cagıracakları zaman 1 hafta oncesınden haber vereceklermıs

Selam tekrar bugun yumurtalarim sayildi 6 yumurtam varmis ama yeni buyumeye basladigi icin supriz yumurtalar cikavilir dediler normalmi sizce bugun tedavimin 5.gunu

Selam tekrar bugun yumurtalarim sayildi 6 yumurtam varmis ama yeni buyumeye basladigi icin supriz yumurtalar cikavilir dediler normalmi sizce bugun tedavimin 5.gunu
Bence gayet guzel,Zaten yumurta sayisina Cok takilmayin bir suru toplanipta ise yaramayanlar da olabiliyor. Benim 7-8tane toplanmisti 6 tanesi Cok iyiydi, 4 tanesi embriyo oldu. Sitede okudugum bilgilerden 22 tane toplananda vardi. Okuyunca stres yapmistim Benim az diye. Dedigim gibi kalitesi Cok onemli

Aynen bnde o sayilari gorunce panik yaptim fakat hepsi ayni buyuyormus buda kalitesi iyi demekmis sanirim insallah 1-2 tanede supriz cikar gercekten zor bir surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…