Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canım hayırlı yolculuklar güle güle git hayrlı haberle dön inş.rabbim bu güzel duyguyu yaşatr bebeğin seninle olup dönersin

günaydın canım. Aynen güler arkadaş güzel haberlerle döner inş. şuan yoldadır ve çok heyecanlıdır Allah yardımcısı olsun. Bi aksilik olmazsa haftaya bende Kıbrıs yolcusuyum inşallah opu olcak bakalım ..... Hakkımızda hayırlısı bayanlar

günaydın canımm
hayırlısıyla inşallah sende gdip gelirsin heyecan varmı canımmm stresi çok ağır
benn hepinizi uğurluycam sırayla sonrada ben gidince sz beni uğurlarsınız

günaydın canımm
hayırlısıyla inşallah sende gdip gelirsin heyecan varmı canımmm stresi çok ağır
benn hepinizi uğurluycam sırayla sonrada ben gidince sz beni uğurlarsınız

inş canım. benim çok şükür 2 kızım var ve üçüncü erkek olsun istiyoruz. cinsiyet tayini için gidiyoruz biz bunun içinde tüp bebek yapılması gerek. inş bende oğluma kavuşurum... senin tüp mü donasyonmu canım

merhabalar,

hakkınızda hayırlısı olsun... inş bizde haftaya gidiyoruz. sizi anlayabiliyorum bende çok heyecanlıyım. Allahım herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.

hayırlısıyla olur inş.kızda erkekte çok tatlı rabbim ikisinide nasip etsin ya kız oldumu insan erkekte olsun ister erkek oldumu kız çocuğuda ister her ikisinide yaşatsın hayırlısıyla inşallah hepimize
canım tüp bebek yapacam inş.olur
bu arada allah yavrularını sana bağışlasın

Amin canım inşallah.. Darısı senin başına inşallah ikiz bebişlerin olur seninde ) sen gidince bir doktorla konuş bakalım belki 2 embriyo koyar belli olmaz.

selam canım bende tüp bebek yaptırcam cinsiyet için oğlum olmasını istiyorum. seni merakla takip etcem sürekli habersiz bırakma :))

Amin canım inşallah.. Darısı senin başına inşallah ikiz bebişlerin olur seninde ) sen gidince bir doktorla konuş bakalım belki 2 embriyo koyar belli olmaz.

kız ağzın bal yesin iinş.hayırlısıyla rabbim nasip etsin
evet 2 tane koysa ne olacak gidince yine dilimi yutmasam iyi

he kız okuyamamda doktorun eline veririm siz okuyun cevap verin diye
canım yaa hayatımda nişanımdan sonra ilk kez bu kadar heyecanlı oluyorumm sen ne zaman gidiyorsunnn

Niye düğününde heyecan yapmadın mı nişan yazmışsın :))

ben Haziran adetimle tedaviye başlıyorum inşallah. o da ayın başında 5 haziranda falan adet olmam lazım normal şartlarda bakalım gecikmezse inşallah...

daha ok nişanımda heyecanlıydımmm canım düğün okadar heyecan yapmadı
adetten sonramı gideceksin

daha ok nişanımda heyecanlıydımmm canım düğün okadar heyecan yapmadı
adetten sonramı gideceksin

evet canım adet olunca gidicem ama önce kalmıcam galiba. önce iğnelerimi burda kullanırım diye düşünüyorum sonra opu için giderim. ee opudan bikaç gün sonra transfer oluyor zaten o zaman kalırım. sana ne dediler peki? kaç gün kalcaksın gidince nasıl olcak yani

Kızlar merhabalar. Ben 42 yaşındayım ve Türkiyede 3 negatif tüp bebek denemem oldu. Ben geç evlendim 36 yaşında evlilik yaptım. Eşimde 40 yaşındaydı hemen çocuk istedik olmadı herkes gibi bende hemen olur sandım ( sonra acilen tedaviler, tüp bebekler derken 3 sene geçti ve sonuç kocaman sıfır.... Sonra donasyonu araştırmaya başladık ve uzun araştırmalar sonucunda Halil ibrahim tekin adınu çok duyduk görüşme için günübirlik eşimle merkeze gittik. ben muayene oldum yaşım dolayısıyla yumurtam yok denecek kadar azmış ve tüp bebekle vakit kaybetmiş olduğumuzu anladık ( Donasyonla ilgili herşeyi orda sorduk , öğrendik ve eşimle karar verince tedaviye başladık.. Sonuç: Pozitif :)))))

Şuanda 6. ayıma girdim ve bi oğlum olcak inşallah.. Şunu demek istiyorum gerçekten güzel bi adrestesiniz Hit çok başarılı bi doktor. Eğer kısmetinizde de varsa olmaması için bi sebep yok. Doktorunuza güvenin ve dua edip sabredin. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Sizleri takipteyim )))

zaten öyle olmalı canım iğne kullanıp sonra gidersin geliş gidiş biletini kesersin aynı günde de dönersin birde tahlillerde ister sendenn
bende temmuzda ayın 18de iğnelere başlar giderim artık yumurta toplanır hayırlısıyla transfer olur bi hafta falan kalırım herhalde sorarım o zaman önceden

mrb canım rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli
haklısın herşey kısmet inş.gittiğimiz yol hayırlıdır kızmetimizde ordadır rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin

mrb canım rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli
haklısın herşey kısmet inş.gittiğimiz yol hayırlıdır kızmetimizde ordadır rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin
[/QUOTE]

Allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah... siz gençsiniz sanırım öyle okudum.. elimden geldiğince okumaya çalışıyorum sizleri. çünkü sizlerde kendimi görüyorum sanki :))

merhaba, Allahım evladınızı size bağışlasın inşallah darısı bizlere olsun :))

sizlerden böyle olumlu, güzel yazılar almak çok güzel çünkü biçare olan bizlere umut oluyorsunuz, heyecan veriyorsunuz :)) 27 mayıs günü bende yolcuyum siz beni anlarsınız inanılmaz bi heyecan ve stres içindeyim. Şuanda bi arkadaş Kıbrısta dört gözle onu bekliyoruz inşallah herşey yolundadır (

Merhaba. Tebrik ederim ve ağrısız sancısız doğumunuz olur inşallah.. Bende HİT.te tedavi görüyorum iğnelerim bitince Kıbrısa gitcem opu ve transfer için inşallah bende hamile kalırım (

Yolunuz açık olsun güzel haberlerle dönün inşallah...

Canım benim şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın..

gülercim seni merak ediyorum.. Hala Kıbrısta mısın nasıl geçti transfer, neler oldu ilk fırsatta bizlere yaz lütfen

Oh oh maşallah ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz umarım pozitifle taçlanır bu yolculuk

Bende sana katılıyorum canım. HİT çok başarılı bir doktor. Onun sayesinde ve tabiki Allahın izniyle hamileyim :))

Merhaba. Tebrik ederim ve ağrısız sancısız doğumunuz olur inşallah.. Bende HİT.te tedavi görüyorum iğnelerim bitince Kıbrısa gitcem opu ve transfer için inşallah bende hamile kalırım (

Sizin de tedaviniz hayırlı olsun.. Topikteki herkes hamile kalsın bi sürü hamişler olsun Allahım dualarımızı kabul eyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…