Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Peki donasyon sonrasi neler yaptiniz anlatirmisiniz
Donasyondan sonraki günün akşamında döndüm Kıbrıs'tan . Eve döndükten sonra ilk hafta hep evdeydim, uzanma ağır kaldırma gibi şeyler yapmadım. Sonraki hafta çalışmaya başladım. Fakat zor bir süreç çok stresli, beklemek insani yoruyor. Test günüme iki gün kala kanamam başladı ve tutunamadılar. Yanı ilk üç gün istirahat önemli, sonrasında normal hayatınıza zorlamadan dönmeye çalışın. Ben çok soft geçirmiştim ama olmadı. Zaten söylüyorlar çok yatmakla alakası yok diye

Kac yasindasiniz ben en azindan ilk 3-4 gun yatmak istiyorum kan dolasimi icinde evde yururum oyle yemekmis temizlikmis ugrasmak istemiyorum onlarda tam aksine normal hayatiniza dönun diyorlar cok uzuldum sizin adiniza insan hem maddi hem manevi okadar cok yipraniyorki asla wazgecmeyin ama

daha once magusaya gıden var mı orda uygun fıyatla apart yada otel tavsıye edebılır mısınız
C ceylin71 merhaba,

Bende yumurta donasyonu icin HIT'e gidiyorum. sizinle tarihlerimiz cok yakin. Yarin adetimin 2. gunu, klinigi arayip haber verecegim. Bugun pazar oldugu icin arayamadim. Hemsire ile yaptigimiz planlamada 23\29 aralik tarihlerine denk geliyor transfer islemim. tabii hersey yolunda giderse. Ben buna dayanarak 1 ay oncesinden otelden yer ayirtmistim. tabii ucak biletlerinide almistim. Talihsizligimiz yilbasina cok yakin olmasi... bu yuzden otel ve ucak fiyatlari cok yuksek...

Yumurta donasyonu yaptiran arkadaslar, adetin 2. yada 3. gunu yaptirilan ostrojen testinin sonuclari hangi aralikta olmasi gerekiyor bilginiz var mi? Sanirim bu testte uygun sonuc cikmazsa tranfer erteleniyormus.

Transferden once donorle ilgili bilgileri (kimlik bilgisi haricinde) sizinle paylastilar mi?

Butun anne adaylarina saglikli ve basarili tedaviler diliyorum.

benden östrojen testı ıstemedıler . benım tarıhımde yılbasına denk gelecegı ıcın selda hanımla gorustm bugun 4 ocak.a erteledı bakalım yarın yıne telefonla konusacagız hıcbır ılaca baslama haber bekle dedı .

Selamlar bugun son kontrolum vardi 6yumurta olusmus boyutlari gayet iyiymis teki 8mm sadece persembe sabahi toplama islemi olacak nasipse dualarinizi bekliyorum

Arkadaslar merhaba.uzun zamandir yazmiyordum.daha once baska bi sitede bulunmustum ama kafam o kadar karisik ki bir turlu donasyon icin hangi dr gitmeliyim karar veremedim

Ilk bebegim erken dogdugu icin kaybettim diger gebeliklerimde 8 haftalik kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum.iki tup denemesi ilki pozitifti fakat yine kalbi 8.hafta da durdu.artik yasim 42 donasyondan baska carem yok ama cok korkuyorum ya bu da olmazsa diye

Arkadaslar merhaba.uzun zamandir yazmiyordum.daha once baska bi sitede bulunmustum ama kafam o kadar karisik ki bir turlu donasyon icin hangi dr gitmeliyim karar veremedim
Merhaba ben tam 4srnedir arastiriyorum butun merkezlerlede gorustum bana gore basari orani en yuksek 2 doktor teki H.İ.T digeri ise firdevs uguz ben tercihimi firdevs uguzdan yana kullandim nasipse persembe sabahi ordayim yasimdan dolayi %90 tutar dediler basip kismet bakalim

Bende bir ara firdevs hnm gidicem dedim ama yine olmazsa dusuncesi acaba en iyisi oldugunu dusunurken yaniliyorsam diye bir suru acabalar tekrar arayis icersine girdim bu gidisle gidemicem heralde
:-( merakla seni takip edicem allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…