Merhaba simdilik bir sorun gorunmuyor ama biraz sitres varArus@84 nasilsin.varmi belirti ne durumdasin arkadasim.dualarim senin ve sonuc bekleyenlerle.allah hepimizin kucagini doldursun guzel meleklerle
Kacinci gununuz neler yapiyorsunuz anlatirmisinizMerhaba simdilik bir sorun gorunmuyor ama biraz sitres var
canım nasılsın çıtırlar nasıl onlarla sohbet et ilgilen ki annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah test günün ne zamandıMerhaba simdilik bir sorun gorunmuyor ama biraz sitres var
Hayirlisiyla guzel haberlerini aliriz insallahPersembe nasipse test gunu pek bise hissetmiyorum aslinda sadece Ara sira kasik agrisi oluyor
Donasyondan sonraki günün akşamında döndüm Kıbrıs'tan . Eve döndükten sonra ilk hafta hep evdeydim, uzanma ağır kaldırma gibi şeyler yapmadım. Sonraki hafta çalışmaya başladım. Fakat zor bir süreç çok stresli, beklemek insani yoruyor. Test günüme iki gün kala kanamam başladı ve tutunamadılar. Yanı ilk üç gün istirahat önemli, sonrasında normal hayatınıza zorlamadan dönmeye çalışın. Ben çok soft geçirmiştim ama olmadı. Zaten söylüyorlar çok yatmakla alakası yok diyePeki donasyon sonrasi neler yaptiniz anlatirmisiniz
Kac yasindasiniz ben en azindan ilk 3-4 gun yatmak istiyorum kan dolasimi icinde evde yururum oyle yemekmis temizlikmis ugrasmak istemiyorum onlarda tam aksine normal hayatiniza dönun diyorlar cok uzuldum sizin adiniza insan hem maddi hem manevi okadar cok yipraniyorki asla wazgecmeyin amaDonasyondan sonraki günün akşamında döndüm Kıbrıs'tan . Eve döndükten sonra ilk hafta hep evdeydim, uzanma ağır kaldırma gibi şeyler yapmadım. Sonraki hafta çalışmaya başladım. Fakat zor bir süreç çok stresli, beklemek insani yoruyor. Test günüme iki gün kala kanamam başladı ve tutunamadılar. Yanı ilk üç gün istirahat önemli, sonrasında normal hayatınıza zorlamadan dönmeye çalışın. Ben çok soft geçirmiştim ama olmadı. Zaten söylüyorlar çok yatmakla alakası yok diye
C ceylin71 merhaba,daha once magusaya gıden var mı orda uygun fıyatla apart yada otel tavsıye edebılır mısınız
benden östrojen testı ıstemedıler . benım tarıhımde yılbasına denk gelecegı ıcın selda hanımla gorustm bugun 4 ocak.a erteledı bakalım yarın yıne telefonla konusacagız hıcbır ılaca baslama haber bekle dedı .C ceylin71 merhaba,
Bende yumurta donasyonu icin HIT'e gidiyorum. sizinle tarihlerimiz cok yakin. Yarin adetimin 2. gunu, klinigi arayip haber verecegim. Bugun pazar oldugu icin arayamadim. Hemsire ile yaptigimiz planlamada 23\29 aralik tarihlerine denk geliyor transfer islemim. tabii hersey yolunda giderse. Ben buna dayanarak 1 ay oncesinden otelden yer ayirtmistim. tabii ucak biletlerinide almistim. Talihsizligimiz yilbasina cok yakin olmasi... bu yuzden otel ve ucak fiyatlari cok yuksek...
Yumurta donasyonu yaptiran arkadaslar, adetin 2. yada 3. gunu yaptirilan ostrojen testinin sonuclari hangi aralikta olmasi gerekiyor bilginiz var mi? Sanirim bu testte uygun sonuc cikmazsa tranfer erteleniyormus.
Transferden once donorle ilgili bilgileri (kimlik bilgisi haricinde) sizinle paylastilar mi?
Butun anne adaylarina saglikli ve basarili tedaviler diliyorum.
benden östrojen testı ıstemedıler . benım tarıhımde yılbasına denk gelecegı ıcın selda hanımla gorustm bugun 4 ocak.a erteledı bakalım yarın yıne telefonla konusacagız hıcbır ılaca baslama haber bekle dedı .[/QUOTE
Siz hastalanmadiniz mi? bende selda hanimla gorusuyorum. Hastalaninca ara reglinin 2. gunu e2 testi yaptirman gerekiyor demisti. dun hastalandim, yarin testi yaptirip tekrar telf edecegim. ama belki tedavi surecimiz farkli olabilir. O yuzden istememis olabilirler sizden. Umarim hepimiz icin hersey yolunda gider.
hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canımPersembe nasipse test gunu pek bise hissetmiyorum aslinda sadece Ara sira kasik agrisi oluyor
canım hayırlısı olsun inşallah yumoşların bebişlerini getirir sana şansın bol olsun seninki donasyonmu normal tüpmüSelamlar bugun son kontrolum vardi 6yumurta olusmus boyutlari gayet iyiymis teki 8mm sadece persembe sabahi toplama islemi olacak nasipse dualarinizi bekliyorum
Amin insallah canim cok heyecanliyim tutmamasi icin hicbir sebep yokmus Allah'in takdiri artik sperm donasyonu bizimkicanım hayırlısı olsun inşallah yumoşların bebişlerini getirir sana şansın bol olsun seninki donasyonmu normal tüpmü
Merhaba ben tam 4srnedir arastiriyorum butun merkezlerlede gorustum bana gore basari orani en yuksek 2 doktor teki H.İ.T digeri ise firdevs uguz ben tercihimi firdevs uguzdan yana kullandim nasipse persembe sabahi ordayim yasimdan dolayi %90 tutar dediler basip kismet bakalimArkadaslar merhaba.uzun zamandir yazmiyordum.daha once baska bi sitede bulunmustum ama kafam o kadar karisik ki bir turlu donasyon icin hangi dr gitmeliyim karar veremedim
Karar verme asamasida cok zor seni cok iyi anliyorum benim tutmazsa 2. Kez cok zor maddi acidan oyuzden 4senedir dusunuyorum persembe bi gideyim yazarim buraya nekadar cok dusunursen okadar cok kafan karisirYillik iznimde kesin gidicem de merkez belli degil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?