Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadasim merhaba,

Bende 42 yasindayim ilk hamileligim 8. haftada bitti. ikinci hamileligim 5. ayda bitti. tup bebek denememizde saglikli embriyo olusmadigi icin gerceklesemedi. iki dusuktede sebesiz kalbi durdu bebeklerin. yasimdan dolayi saglikli yumurta olusmuyor sonuc olarak... yazin HIT ile gorusmeye gittik. Bundan sonrakiler saglikli olabilir, sen hamile kalabiliyosun bekle biraz daha 45 yasina kadar cocuk sahibi yaparim ben sizi dedi. alti ay daha bekledik. ama daha once yasadigimiz hayal kirikliklari ve yasimdan dolayi daha fazla beklemek istemiyoruz. her kurtajda ve dusukte rahim zarar goruyor ve bebegi tasima ihtimalim zayifliyor diye yumurta donasyonuna karar verdik. Tedaviye basladik 10 gun sonra kibrisa gidiyoruz. Dun donorle ilgili bilgi vermek icin aradilar... bilmiyorum neden? aglamaya basladim donorun ozelliklerini dinlerken.... belkide tekrar olumsuzluk yasamaktan korkuyorum...

Diyecegim o ki, hala sansimiz varken denemek lazim...

Herkese bol sans diliyorum

E2 nin 50 nin altında olması isteniyor.

Persembe nasipse test gunu pek bise hissetmiyorum aslinda sadece Ara sira kasik agrisi oluyor
arkadaşım nasıl gidiyor yarın test günün hayırlısıyla güzel sonucunu sabirsızlıkla bekliyorum inşallah gözyaşlarını mutluluktan akıtırsın tanrım güzel sonuç nasip etsin

Arus@84 sonucun belli olacakti bugun.umitle bekliyorum sonucunu luften bana yaz arkadasim.pozitifsindir insallah.

Yazdiklarini okurkende ben agladim.o kdar cok uzuluyorum ki insanlar bebek icin yanip tutusuyorken bu kadar maliyet,sonrasi husran yasamak yoruldum artik.yasim 30 ve nerdeyse 10 yildir bir bebegim olsun ayni anda icimdeyken nefes alalim onu hissedeyim diye herseyi yaptik ve baskasinin yumurtasina bile razi oldum ama olmayinca olmuyo iste.offf arus84 de uzuldum.yine basa dondum aglama krizleri hamilelerden nefret etme vs.cok yoruldum kizlar

Kizlar bugun kibristaydim yumurtalarim toplanip donduruldu hormanlarim cok yukseldigi icin tutmayabilirmis bidahaki aya ertelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…