- 25 Ağustos 2013
- 126
- 74
- 98
Ilk bebegim erken dogdugu icin kaybettim diger gebeliklerimde 8 haftalik kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum.iki tup denemesi ilki pozitifti fakat yine kalbi 8.hafta da durdu.artik yasim 42 donasyondan baska carem yok ama cok korkuyorum ya bu da olmazsa diye
E2 nin 50 nin altında olması isteniyor.@ceylin71 merhaba,
Bende yumurta donasyonu icin HIT'e gidiyorum. sizinle tarihlerimiz cok yakin. Yarin adetimin 2. gunu, klinigi arayip haber verecegim. Bugun pazar oldugu icin arayamadim. Hemsire ile yaptigimiz planlamada 23\29 aralik tarihlerine denk geliyor transfer islemim. tabii hersey yolunda giderse. Ben buna dayanarak 1 ay oncesinden otelden yer ayirtmistim. tabii ucak biletlerinide almistim. Talihsizligimiz yilbasina cok yakin olmasi... bu yuzden otel ve ucak fiyatlari cok yuksek...
Yumurta donasyonu yaptiran arkadaslar, adetin 2. yada 3. gunu yaptirilan ostrojen testinin sonuclari hangi aralikta olmasi gerekiyor bilginiz var mi? Sanirim bu testte uygun sonuc cikmazsa tranfer erteleniyormus.
Transferden once donorle ilgili bilgileri (kimlik bilgisi haricinde) sizinle paylastilar mi?
Butun anne adaylarina saglikli ve basarili tedaviler diliyorum.
arkadaşım nasıl gidiyor yarın test günün hayırlısıyla güzel sonucunu sabirsızlıkla bekliyorum inşallah gözyaşlarını mutluluktan akıtırsın tanrım güzel sonuç nasip etsinPersembe nasipse test gunu pek bise hissetmiyorum aslinda sadece Ara sira kasik agrisi oluyor
Saol arkadasim Allah hepimizin guldursunarkadaşım nasıl gidiyor yarın test günün hayırlısıyla güzel sonucunu sabirsızlıkla bekliyorum inşallah gözyaşlarını mutluluktan akıtırsın tanrım güzel sonuç nasip etsin
Canim test sonucun ne olduS
Saol arkadasim Allah hepimizin guldursun
canım sen nerelerdesin tedavin hangi aşamadaCanim test sonucun ne oldu
canım senden hiç haber alamıyoruz ne oldu tedavinAllah korusun onda yapabilecek bişe yokben tedaviye tek gideceğim eşim sadece sperm vermek için bir gün gelecek dediğim gibi beni ararlarsa da tlf serviste derim annemle eşim ulaşsın bana yeter
kusurabakma başka arkadaşın yerina yalnışlıkla sana yazdımCanim test sonucun ne oldu
Canim simdi gordum yaa afedersin.hayirlisi olsun.soyliycek hicbisey bulunamiyo su durumda.burda negatifi gorenler cok iyi anliyor ne hissettigini allah yardimcimiz olsunKizlar negatif....
Yazdiklarini okurkende ben agladim.o kdar cok uzuluyorum ki insanlar bebek icin yanip tutusuyorken bu kadar maliyet,sonrasi husran yasamak yoruldum artik.yasim 30 ve nerdeyse 10 yildir bir bebegim olsun ayni anda icimdeyken nefes alalim onu hissedeyim diye herseyi yaptik ve baskasinin yumurtasina bile razi oldum ama olmayinca olmuyo iste.offf arus84 de uzuldum.yine basa dondum aglama krizleri hamilelerden nefret etme vs.cok yoruldum kizlarArkadasim merhaba,
Bende 42 yasindayim ilk hamileligim 8. haftada bitti. ikinci hamileligim 5. ayda bitti. tup bebek denememizde saglikli embriyo olusmadigi icin gerceklesemedi. iki dusuktede sebesiz kalbi durdu bebeklerin. yasimdan dolayi saglikli yumurta olusmuyor sonuc olarak... yazin HIT ile gorusmeye gittik. Bundan sonrakiler saglikli olabilir, sen hamile kalabiliyosun bekle biraz daha 45 yasina kadar cocuk sahibi yaparim ben sizi dedi. alti ay daha bekledik. ama daha once yasadigimiz hayal kirikliklari ve yasimdan dolayi daha fazla beklemek istemiyoruz. her kurtajda ve dusukte rahim zarar goruyor ve bebegi tasima ihtimalim zayifliyor diye yumurta donasyonuna karar verdik. Tedaviye basladik 10 gun sonra kibrisa gidiyoruz. Dun donorle ilgili bilgi vermek icin aradilar... bilmiyorum neden? aglamaya basladim donorun ozelliklerini dinlerken.... belkide tekrar olumsuzluk yasamaktan korkuyorum...
Diyecegim o ki, hala sansimiz varken denemek lazim...
Herkese bol sans diliyorum
inanmıyorum yaa biliyorum ne desek teselli değil canım ama sağlık olsun zamanı değilmiş inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun bir şekilde tatlımKizlar negatif....
canım senden hiç haber alamadık sonuç almış olman lazım inşallah pozitiftir lütfen paylaşırmısınben cuma günü adet oldum hemişeryi aradım cmt günü e2 tahlili yaptırdım değerim normal çıkınca da cmt tedaviye başladım cnm
Sorun degil canim :)kusurabakma başka arkadaşın yerina yalnışlıkla sana yazdım
Cok uzuldum gercekten ne desek bos sakin umidini kaybetme canim biz herzaman yanindayizKizlar negatif....
bnm transferim cmt günü yapıldı diğer hafta perşembe sonuç alacağım bakalım hayırlısı cnmcanım senden hiç haber alamadık sonuç almış olman lazım inşallah pozitiftir lütfen paylaşırmısın
Sormadimki uzuntumden 7yumurtadan 6si saglikliymis dondurdular bundada vardir bi hayir artikHangi hormonların yükselti.moralini bozma.sabrını koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?