Hadi hayirlisi umarim mujdeni cifter cifter verirsin bizlere :) neler yapiyosun normal hayatinA geri dondunmubnm transferim cmt günü yapıldı diğer hafta perşembe sonuç alacağım bakalım hayırlısı cnm
hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini paylaşırsın transferden ertesi günmü döndünbnm transferim cmt günü yapıldı diğer hafta perşembe sonuç alacağım bakalım hayırlısı cnm
Zaten maddiyat insani zorluyor yoksa olana kadar yaptirirdim.Karar verme asamasida cok zor seni cok iyi anliyorum benim tutmazsa 2. Kez cok zor maddi acidan oyuzden 4senedir dusunuyorum persembe bi gideyim yazarim buraya nekadar cok dusunursen okadar cok kafan karisir
Yasadiklarin zor ama Allah guc veriyor dayaniyoruz umut dunyasi.bizim yasimizdakiler icin gecen her gun aleyhimize isliyor malesef.yok parayi denklestirelim yok iyi bi merkez arastiralim derken yasta gidiyor.seni de takip edicem inslh olumlu sonuc alirsin bana da moral olur.Arkadasim merhaba,
Bende 42 yasindayim ilk hamileligim 8. haftada bitti. ikinci hamileligim 5. ayda bitti. tup bebek denememizde saglikli embriyo olusmadigi icin gerceklesemedi. iki dusuktede sebesiz kalbi durdu bebeklerin. yasimdan dolayi saglikli yumurta olusmuyor sonuc olarak... yazin HIT ile gorusmeye gittik. Bundan sonrakiler saglikli olabilir, sen hamile kalabiliyosun bekle biraz daha 45 yasina kadar cocuk sahibi yaparim ben sizi dedi. alti ay daha bekledik. ama daha once yasadigimiz hayal kirikliklari ve yasimdan dolayi daha fazla beklemek istemiyoruz. her kurtajda ve dusukte rahim zarar goruyor ve bebegi tasima ihtimalim zayifliyor diye yumurta donasyonuna karar verdik. Tedaviye basladik 10 gun sonra kibrisa gidiyoruz. Dun donorle ilgili bilgi vermek icin aradilar... bilmiyorum neden? aglamaya basladim donorun ozelliklerini dinlerken.... belkide tekrar olumsuzluk yasamaktan korkuyorum...
Diyecegim o ki, hala sansimiz varken denemek lazim...
Herkese bol sans diliyorum
Ertelenmesi iyi olmus.transferin en uygun zamanda yapilirsa tutma sansin artar.Kizlar bugun kibristaydim yumurtalarim toplanip donduruldu hormanlarim cok yukseldigi icin tutmayabilirmis bidahaki aya ertelendi
Her negatif sonucu alani gorunce ben de ayni uzuntuyu yasiyorum.Gercekten cok yipraniyor yikim oluyor.Allah yardimcimiz olsun..Yazdiklarini okurkende ben agladim.o kdar cok uzuluyorum ki insanlar bebek icin yanip tutusuyorken bu kadar maliyet,sonrasi husran yasamak yoruldum artik.yasim 30 ve nerdeyse 10 yildir bir bebegim olsun ayni anda icimdeyken nefes alalim onu hissedeyim diye herseyi yaptik ve baskasinin yumurtasina bile razi oldum ama olmayinca olmuyo iste.offf arus84 de uzuldum.yine basa dondum aglama krizleri hamilelerden nefret etme vs.cok yoruldum kizlar
Hayirli olsun canim.sonucunu bekliyoruzhayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini paylaşırsın transferden ertesi günmü döndün
Lutfen bari guzel haber ver.moralim hepten bozuldu negatifleri almaktan.hitemi gitmistin.arkadaslar negatifin sebebini bilen varsa yazsin lutfen.aklim almiyor artik.bosunami umitleniyoruz.umudumu kaybetmeye basladim.hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini paylaşırsın transferden ertesi günmü döndün
canım inşallah ümitlerin gerçek olur pozitifi görürsün evet orda transferden sonra en geç ertesi gün gönderiyorlar ama ne kadar doğru acaba sonuçta biz ileri yaştayız ve tutnma daha zor gerçekleşiyor ama yatmayın diyorlar çelişkide kalıyoruzBen aynı gün aksami geri döndüm kızlar cmt tüm gün yattım pazar da yattım sayılır pzt is başı yaptım ama bnm şansım çok yoğun bi iş değil bnmki sürekli oturuyorum çok umitlenmek de istemiyorum açıkçası allahım yazmissa olacak yazmamissa elimden bişe gelmez
Ben 4senedir para biriktirmek icin ugrasiyorum elde kocaman 0 esim dedi hic ugrasmayalim kredi cektik en iyisi bnceZaten maddiyat insani zorluyor yoksa olana kadar yaptirirdim.
Ben ilk tup bebek denemem de test gunune kadar yatmistim test sonucum pozitifti ama 8.haftada kalbi durdu bebisimincanım inşallah ümitlerin gerçek olur pozitifi görürsün evet orda transferden sonra en geç ertesi gün gönderiyorlar ama ne kadar doğru acaba sonuçta biz ileri yaştayız ve tutnma daha zor gerçekleşiyor ama yatmayın diyorlar çelişkide kalıyoruz
Allah bebegine kavusmayi nasip eder inslh.bnm transferim cmt günü yapıldı diğer hafta perşembe sonuç alacağım bakalım hayırlısı cnm
Cok zor gercekten Allah yardimcimiz olsun canim insallah emeklerimizin karsiligini aliriz biz ilk kredide zorlaniyoruz dizi dusunemiyorum gercektenCanim ne para biriktirmesi yillardir tedaviler icin cektigimiz kredilerin biri bitiyor biri basliyor.son tup bebek icin cektigimiz kredi taksitleri bitmedi daha bitmeye yakin son kez bu. seefer donasyon icin cekicez.Ortada bebek yok habire bankaya para yatiriyoruz.Bir turlu yakamizi dogrultamadik ki onun icin doktor merkez konusunda karar veremedik
Enteresan gercekten ne yapacagimi sasirmis durumdayim kafami tek kurcalayan soru buBen ilk tup bebek denemem de test gunune kadar yatmistim test sonucum pozitifti ama 8.haftada kalbi durdu bebisimin
Ikinci tup bebek tedavimde hic yatmadim ama agir is yapmadim dikkatliydim sonuc negatiif
Birde stres yapma konusu var benim ilk tedavimde stresimi kontrol edicem diye ugrastim olmadi agladim durdum tutmaz biliyorum diyordum tuttu ikinci tedavide nasilsa ilkinde tutmustu yine tutar diye oyle rahattim oyle rahattim ki ama olmadi tamamen sans kader meselesiEnteresan gercekten ne yapacagimi sasirmis durumdayim kafami tek kurcalayan soru bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?