Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Oyle canim elimizden bisey gelmiyorki.dondurulmus embriyo yokmu onlari kullanirsin.nerde yaptirmistin sen.ben berk beye gitmistim.ama hit cok daha farkli yol izliyo anladigim kadariyla
Benim tup bebek yaptirdigim dr da berk beyi tavsiye etmisti ama neden bilmiyorum icimden oraya gitmek gelmedi cunki doktoruma guvenim kalmadi ve tavsiye ettigine de guvenemiyorum acikcasi.Senin yazdiklarini da okuyunca emin oldum artik o kadar tedavi oldum tahlil sonuclarimdan haberim bile yok sordugumda ters bisey olursa haber veririz dediler hep 20 yasindakinede ayni tedavi 40 yasindakine de ayni guvenim sarsildi.yazan arkadaslara bakiyorum bir suru tahlil yaptirmislar ve sonuclarini da biliyorlar.benim elimde bir tek transfer gunu elime tutusturduklari embriyolarin resimleri olan kagit hepsi bu sozde turkiye de bir numara prof ama guvenmiyorum artik ne ona ne de tavsiye ettigi doktora

tamam da ama zaten biz normal yolla gebe kalamıyoruz ki yani embriyo rahmimize zor tutunuyor normal yolla tutunsaydı zaten bunları yaşamazdık bilemiyorum ama sanki daha hassas bir durumdayız ve daha dikketli davranmamız lazım en azından tam tutunup sağlama alana kadar

Ben ilk tup bebek denemem de test gunune kadar yatmistim test sonucum pozitifti ama 8.haftada kalbi durdu bebisimin
Ikinci tup bebek tedavimde hic yatmadim ama agir is yapmadim dikkatliydim sonuc negatiif
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun gerçekten çok yıpratıcı bir süreç allah yardımcımız olsun

İste oyuzden insan sasiriyor ne yapacagini daha 1ay war ama dusunmekten kndimi alamiyorum doktorlarin dedigi surekli yatmayin stres yapmayin bilemiyorum

Normal yolla tutunsaydi derken benim oyle bi problemim olmadi hic gebe kalmadim cunku esim azoospermi oldugu icin oyuzden normal gebelikten farki yok dediler senin durumun ayriysa bilemem tabi ama ben yinede hic is yapmayi dusunmuyorum ev sobali zor olur yoksa benim icin evde hafif yuruyuslerimi yaparim kan dolasimi icin yoksa baska turlu icim rahat etmez

Bugun sahilde yuruyus yaptik esimle artik oraya bile gidesim yok colugunu cocugunu alan sahile inmis gule oynaya geziyorlar bizde iki sap gibi yuruduk etraftaki mutluluk tablolarini asik yuzle izledim.Ey buyuk Allahim saglikli hayirli bir evlat nasip et.

Bende azonce haber aldim 2cocuklu kuzenim 3.ye hamile oldugunu ogrenmis yeni yine umutsuzluklara dusuncelere kapildim ya olmazsa diyorum kendime

Sanirim ayni seyleri hissediyoruz.artik cevremde mutlu aile tablolari gormek istemiyorum,hele hamile gormeye hic tahammulum kalmadi.her seferinde yasanan hayal kirikligi ne hale getirdi beni.hic boyle bir insan degildim oysa

Bende azonce haber aldim 2cocuklu kuzenim 3.ye hamile oldugunu ogrenmis yeni yine umutsuzluklara dusuncelere kapildim ya olmazsa diyorum kendime
Pozitif dusun pozitif olsun hersey.bende bunu anlamiyorum ya isyan etmekte istemiyorum ama cok seymi istiyorum ya valla hicbisey mutlu etmiyor artik beni.hep bi tarafim eksik...

Pozitif dusun pozitif olsun hersey.bende bunu anlamiyorum ya isyan etmekte istemiyorum ama cok seymi istiyorum ya valla hicbisey mutlu etmiyor artik beni.hep bi tarafim eksik...
Kelimeler yetersiz kaliyor artik ama sakin isyan etme Allahın sevdigi kullariyizki sınıyor bizi wazgecmek yok

Ben de iste o "ya olmazsa" dusuncesiyle erteleyip duruyorum alacagim sonucla yuzlesmekten korkuyorum.Ama denemekten baska carem yok.Hicbir sey yapmamaktan iyidir

Ben de iste o "ya olmazsa" dusuncesiyle erteleyip duruyorum alacagim sonucla yuzlesmekten korkuyorum.Ama denemekten baska carem yok.Hicbir sey yapmamaktan iyidir
Aynen bencede o dusunceler oyle cok yipratiyorki insani biranonce sonucu alip hsyatimiza devam etmeliyiz benim islem 1ay ertelendi cok uzulduk esimle vakit gecmiyor

Arus@84 nasilsin arkadasim.nasilsin demek bira sacma oldu neler hissettigini cok iyi anliyorum ama guclu olmaliyiz.allah gonlumuzdekini hayra cevirsin yinede bir kere olsun anne olmayi nasip etsin.tedavi goren gorecek olan sonuc bekleyen ve negatif goren herkese sabir versin.dualarim anne olmak isteyen herkes icin.canim bana yaz merak ediyorum seni iyisin dimi.

Aynen bencede o dusunceler oyle cok yipratiyorki insani biranonce sonucu alip hsyatimiza devam etmeliyiz benim islem 1ay ertelendi cok uzulduk esimle vakit gecmiyor
Hormon degerleri cok onemli bence sade kaliteli yumurta sperm embriyo yeterli degil hormonlarda uygun seviyedeyse tutunma oluyor en ufak bi dengesizlik sonuclari etkiliyor.inan bana her dr bu detaylara bakmiyor bile senin doktorun dikkatli hic bir detayi atlamak istemiyor.hangi doktor da tedavi goruyorsun hitte mi

Ben firdevs hanimda tedavideyim oyuzden erteledi zaten ya tutmazsa diye aklimizda suphe kalmasin dedi sonuc olarak donasyonu yapabilirdide ben farkinda bile olmazdim hormonlarimin guven verdi bana isinde iyi bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…