Aylar once telefonda gorusmustuk kendisiyle cok iyi bir izlenim birakmisti bende sesi insana guven veriyor.ya olmazsa korkusundan gitmekten vazgecmistim hem maddi hem de en cok psikolojik olarak hazir hissetmiyordum kendimi cok stresli ve baski altinda hissediyordum.Haaa simdi psikolojik olarak hazirmisin dersen HAYIR. Korkarim ki hic olmicam onun icin de ertelememin bir anlami yok artikBen firdevs hanimda tedavideyim oyuzden erteledi zaten ya tutmazsa diye aklimizda suphe kalmasin dedi sonuc olarak donasyonu yapabilirdide ben farkinda bile olmazdim hormonlarimin guven verdi bana isinde iyi bi doktor
Tabiki canim adim adim paylascam merak etme sen adetimin ilk gunu ilaclara baslayacakmisim yumurtalarim gelismesin diye umarim busefer sorun cikmaz bu yola girince insan biran once olsun bitsin istiyor sende kararini ver bence biranonce ertelemenin zarardaN baska faydasi yok bizeInslh sonucun olumlu olur firdevs hnm ve ekibi hakkindaki fikirlerini uyguladigi yontemleri burda en ince ayrintisina kadar paylasirsan sevinirim.
sanada şekerim :)Hayirli kandiller kizlar
Sanada canim rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallahsanada şekerim :)
Superrr! 5. Gun transferi cok avantajli. Insallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar.Bugun embriyolarin fotografinj gordum kizlar 3tanesi 5.gune gidebilmis bugun dondurulcak cok duygulandim gorunce
arkadaşım yarın test günün yanılmıyorsam yüce rabbim pozitif sonuç nasip etsin inşallah güzel haberini alırız da bizede bir nebze umut olursunBen aynı gün aksami geri döndüm kızlar cmt tüm gün yattım pazar da yattım sayılır pzt is başı yaptım ama bnm şansım çok yoğun bi iş değil bnmki sürekli oturuyorum çok umitlenmek de istemiyorum açıkçası allahım yazmissa olacak yazmamissa elimden bişe gelmez
Saol canimAynen iple cekiyorum o gunu seninde kandilin mubarek olsun canim
canım çok sağol inşallah ALLAHIM dularımızı kabul eder birazdan kan vermeye gideceğim ama içimde en ufak bi heyecan yok nedense hayırlısı bakalımarkadaşım yarın test günün yanılmıyorsam yüce rabbim pozitif sonuç nasip etsin inşallah güzel haberini alırız da bizede bir nebze umut olursun
ayyy merakla senin haberini bekliyecem inşalllah güzel sonuç müjdelersin tatlımcanım çok sağol inşallah ALLAHIM dularımızı kabul eder birazdan kan vermeye gideceğim ama içimde en ufak bi heyecan yok nedense hayırlısı bakalım
kan verdim sonucu yarın alacağımayyy merakla senin haberini bekliyecem inşalllah güzel sonuç müjdelersin tatlım
Ayyyy benim bile kalp atislarim hizlandi wallahi insallahhhhhh yumoşlar ordadir bekliyorum haberlerinicanım çok sağol inşallah ALLAHIM dularımızı kabul eder birazdan kan vermeye gideceğim ama içimde en ufak bi heyecan yok nedense hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?