Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ben firdevs hanimda tedavideyim oyuzden erteledi zaten ya tutmazsa diye aklimizda suphe kalmasin dedi sonuc olarak donasyonu yapabilirdide ben farkinda bile olmazdim hormonlarimin guven verdi bana isinde iyi bi doktor
Aylar once telefonda gorusmustuk kendisiyle cok iyi bir izlenim birakmisti bende sesi insana guven veriyor.ya olmazsa korkusundan gitmekten vazgecmistim hem maddi hem de en cok psikolojik olarak hazir hissetmiyordum kendimi cok stresli ve baski altinda hissediyordum.Haaa simdi psikolojik olarak hazirmisin dersen HAYIR. Korkarim ki hic olmicam onun icin de ertelememin bir anlami yok artik

Inslh sonucun olumlu olur firdevs hnm ve ekibi hakkindaki fikirlerini uyguladigi yontemleri burda en ince ayrintisina kadar paylasirsan sevinirim.

Inslh sonucun olumlu olur firdevs hnm ve ekibi hakkindaki fikirlerini uyguladigi yontemleri burda en ince ayrintisina kadar paylasirsan sevinirim.
Tabiki canim adim adim paylascam merak etme sen adetimin ilk gunu ilaclara baslayacakmisim yumurtalarim gelismesin diye umarim busefer sorun cikmaz bu yola girince insan biran once olsun bitsin istiyor sende kararini ver bence biranonce ertelemenin zarardaN baska faydasi yok bize

Ewet haklisin canim olacagi varsa her turlu olur diyorum artik .umarim emeklerinin karsiligini kucagina alirsin

arkadaşım yarın test günün yanılmıyorsam yüce rabbim pozitif sonuç nasip etsin inşallah güzel haberini alırız da bizede bir nebze umut olursun

arkadaşım yarın test günün yanılmıyorsam yüce rabbim pozitif sonuç nasip etsin inşallah güzel haberini alırız da bizede bir nebze umut olursun
canım çok sağol inşallah ALLAHIM dularımızı kabul eder birazdan kan vermeye gideceğim ama içimde en ufak bi heyecan yok nedense hayırlısı bakalım

ama neden yarın normalde en geç öğleğe çıkması lazım ayy nasıl dayanacaksın :) allah sana kocaman pozitif nasip etsin ikizzz :) bir kız bir oğlan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…