Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar dikkat ettinizmi bu aralar tedavi goren herkes negatif yazdi buraya.subatta gidicem diyorum ama korkuyorum.ben erteliycem galiba.

Kızlar bende şu anda kıbrıstayım. Transfer salı günü olacak. Heyecanlı ve tedirginim. 11 embriyo oluşmuş...

Kizlar bende negatif sonuç aldim ama bu sizi etkilemesin bir daha denicem Allah nasip Ederse Aslan pes etmicem sizde pes etmeyin

Arus@84 bole dusunuyosan zaten basardin sayilir.ben cok umitliydim senden neden bilmiyorum.hayirlisi boyleymis.ne zaman dusunuyosun birdahaki denemeyi

Allah in izniyle gucum yettigince pes etmicem en azindan bigun keske yapsaydim demek istemem
Tebrik ediyorum seni bende asla vazgecmeyi dusunmuyorum eger olmazsa die cumle kurmakta fakat maddi imkanlar yetersiz kaliyor 2sene borc odeyecez esim tekrar cesaret edip boyle bi borcun altina girermi bilmiyorum insan dusunmeden edemiyor ins tutarda hicbirine gerek kalmaz

Cnm bende oyle in an gece gunduz calisiyorum kendi imkanlarimizla yapiyorum Allah tan ikinci ve sonrasi deneme ler daha uygun

Yumurta naklimiydi
Heryerbebek hayir ya senindemi negatif.noluyo kizlar ya pozitifi goren sadece kiremitsis var.takip ettigim sekiz kiside sadece bir kisi pozitif.umitsizlige kapilmamak elde degil ya.cok uzuluyorum negatif okuyunca.hepimiz hem maddi hem manevi yeterince yiprandik.milet paranin pesinde umrundami insanlarin cani yanmis parasi yanmis.guvenim kalmadi artik bu ne ya.kesin karar verdim erteliyorum ben.en azindan kendimi sakinlestirmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…