- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
inanamıyorummaalesef negatif
canın sağolsun be gülüm kısmet değilmiş henüzmaalesef negatif
Uzulme demek bosuna biliyorum ama vardir bundada bi hayir napalim kendini fazla yipratmamaalesef negatif
Canim sen hangi dr yaptirmistin.gecmis olsun.allahim anne olmayi nasip etsin artik hepimize.simdi hayirli degilmis ole demekten baska caremiz yok.maalesef negatif
Hangi doktor canim haberlerini bekliyoruzKızlar bende şu anda kıbrıstayım. Transfer salı günü olacak. Heyecanlı ve tedirginim. 11 embriyo oluşmuş...
Cok uzuldum soylenecek soz bulamiyorum.maalesef negatif
Saol bitanem Allah buyuk nasipse birdahaki adet te tekrarArus@84 bole dusunuyosan zaten basardin sayilir.ben cok umitliydim senden neden bilmiyorum.hayirlisi boyleymis.ne zaman dusunuyosun birdahaki denemeyi
Tebrik ediyorum seni bende asla vazgecmeyi dusunmuyorum eger olmazsa die cumle kurmakta fakat maddi imkanlar yetersiz kaliyor 2sene borc odeyecez esim tekrar cesaret edip boyle bi borcun altina girermi bilmiyorum insan dusunmeden edemiyor ins tutarda hicbirine gerek kalmazAllah in izniyle gucum yettigince pes etmicem en azindan bigun keske yapsaydim demek istemem
Cnm bende oyle in an gece gunduz calisiyorum kendi imkanlarimizla yapiyorum Allah tan ikinci ve sonrasi deneme ler daha uygunTebrik ediyorum seni bende asla vazgecmeyi dusunmuyorum eger olmazsa die cumle kurmakta fakat maddi imkanlar yetersiz kaliyor 2sene borc odeyecez esim tekrar cesaret edip boyle bi borcun altina girermi bilmiyorum insan dusunmeden edemiyor ins tutarda hicbirine gerek kalmaz
Kaçıncı denemeydi yumurta naklimi,doktor hitmiKizlar bende negatif sonuç aldim ama bu sizi etkilemesin bir daha denicem Allah nasip Ederse Aslan pes etmicem sizde pes etmeyin
Yumurta naklimiydimaalesef negatif
Bize soylenen eger embriyo warsa indirimli dediler 2.denemeyi malesef embriyo yok 3tane olustu onuda transfer etcekler zatenCnm bende oyle in an gece gunduz calisiyorum kendi imkanlarimizla yapiyorum Allah tan ikinci ve sonrasi deneme ler daha uygun
Heryerbebek hayir ya senindemi negatif.noluyo kizlar ya pozitifi goren sadece kiremitsis var.takip ettigim sekiz kiside sadece bir kisi pozitif.umitsizlige kapilmamak elde degil ya.cok uzuluyorum negatif okuyunca.hepimiz hem maddi hem manevi yeterince yiprandik.milet paranin pesinde umrundami insanlarin cani yanmis parasi yanmis.guvenim kalmadi artik bu ne ya.kesin karar verdim erteliyorum ben.en azindan kendimi sakinlestirmem lazimYumurta naklimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?