Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Lutfen
Lütfen ümidini kaybetme Allah büyük

Seni cok iyi anliyorum ve hak veriyorum gecen sene ben de son anda erteledim.her negatif alan kadar uzuluyorum ben de.Bu kadar yuksek meblaglar verilip sonunda kocaman bir negatif anlatilmaz bir yikim ya.Birileri gerekli ozeni gostermiyor demek ki pembe suslu reklamlarla buyuk basari yuzdeleri vererek merkezine cekiyor sonra hastasini bebek sahibi olmasi icin elinden geleni yapip yapmadiklari supheli.Sadece soze dayali tedavi bu kadar olur.gercekten dogurganligi kanitlanmis genc bayanlardan mi aliniyor yumurtalar kanit varmi yok sadece sozlu beyan ne malum 40 yasinda bir bayanin yumurtasi olmadigi veya hic dogum yapmamis bir bayansa nerden bilecez ki ama o kadar cok istiyoruz ki cocuk sahibi olmayi herseye kabul yeter ki olsun diye borc harc bulup bulusturup yaptiriyoruz bunu butun merkez ve doktorlar biliyor nasilsa umut dunyasi gelecekler diyorlar.Erteliyorum cunku korkuyorum bu benim son sansim dunyanin parasini harcadik hala daha kredi borcumuz var ama bebek yok ve doktorumun elinden geleni yaptigina da inanmiyorum aradigim vicdanli idealist basari odakli hastasi icin elinden geleni yapan etik kurallara uyan durust doktor aradigim bu ama nasil anlicam onuda bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun .

Stres yapmayin rahat olun demesi kolay yasayan bilir.Zengin olsam stres yapmicaz olmadi bi daha olmadi bi daha olana kadar devam denir ama kredi cek odemeleri bitmeden tekrar deneyemiyorsun ki bu da zaman kaybi hele ki yasi ilerlemis bayanlar icin daha da zor.Madem %70 %80 basari diyorlar eeee hani nerde 8 tedavinin 1 'i pozitifse nerde bu %80 ler peki biz mi matematikten anlamiyoruz?

Dilerim Rabbim bebegine kavusmani nasip eder bunu tum kalbimle diliyorum.Bol sans.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar
sevinnc74 seni o kadar iyi anlıyorumki... Aynı şüpheler benimde kafamda dolaşıyor... Donörün yaşı, doğurganlığı, alkol, sigara vs bilmiyoruz. Güvenmekten başka çaremizde yok. Eminim onlarda başarı için en iyi donörleri seçiyorlardır. Biz böyle düşünelim..Dr un hastası çok o yüzden hastalarla Uzun uzun konuşmuyor. Belki yoğunluktan belkide adamın tarzı böyle. Normal bi adam değil zaten görüşenler farketmiştir:) bizler çok gergin ve stresle gidiyoruz oraya. Sıradan bir işlem muamelesi görünce moralimiz iyice bozuluyor. Dr işini biliyor kesinlikle, benim o konuda şüphem yok. hastaya uygulanan işlem dışında herşeyi hemşirelere bırakmış...
Kızlar keşke bi liste yapsaydık. Hangi dr kaçıncı deneme yaş vs gibi.
Benim geçen yıl içinde 2 düşüğüm var. 42 yaşındayım, geçen yıl evlendim. Çok geç kalıyoruz ve sağlıklı yumurta oluşmadığı için donasyon yaptırıyoruz. Sonuna kadar şansımı denemek istiyorum kızlar. İmkanlarım elverdiği sürece...
Hepinize bol şans diliyorum.

Okadar guzel anlatmissinki icimden gecenleri ama dedigin gibi elimizden gelen hicbirsey yok mecburuz inanmaya ben toplama islemi icin gittigimde firdevs hanimin koordinatorunun soyledigi su bu ay hic negatif gormedik senin icinde %90tutacagina umud ediyoruz nekadari dogrudur bilemiyorum yasayip gorcez gobegim delik desik oldu igne yemekten hormonlar yuksek dediler onu dusurmemiz lazim yoksa tutmaz liste yapildi 11-12adet ilac igneler haplar bugun baslayacagim esimle cok soru isareti var kafamizda zamanda gecmiyorki 1bucuk aya yakin ilac kullancam demem oki dediklerini harfiyen uyguluyoruz gunde 50kez giriyorum sayfalara olumlu haber varmi diye umut oluyor bize elimden gelen tek sey hepimiz icin dua etmek Allah emeklerimizin karsiligini almamizi nasip etsin maddi manevi Allah hepimizin yardimcisi olsun

Suan gebelik test gununu bekleyenler tarihleri ile birlikte yazarlarsa,yas ve hangi dr oldugunu listeyi ben olusturup takip edecegim ve buradan yazacagim.insallah pozitifler yazarimda bize de umit olur kizlar,umidimi kaybettigim su zamanlar hic degilse banada cesaret verirsiniz

Bu yasadiklarimizda da bir hayir vardir diyelim ve birbirimize dualarimizi gonderelim.Liste yapma fikri guzel kim hangi doktordan hangi sonucu aldi takip etmesi kolay olur.Giden arkadaslar sonuc bekleyenler ve sonucu belli olanlar listeye katilin lutfen bizim gibi kararsizlara bir isik olursunuz belki.Yigit26 listeyi olustur kardesim ben anlamam bu islerden.

Ben
Ben de Subat'ta 42 oluyorum:-( oglum yasasaydi simdi 4 yasinda olacakti ama cok kisa surdu beraberligimiz 2.5 ay kuvezde gorebildik o da 10 dk goruyorduk kucagima alamadan koklayip opemeden Rabbim verdi aldi.Zor gunlerdi cok cok zor gunlerdi ardindan iki gebeligimde dusukle sonlandi.Ardindan tup bebek tedavileri malesef sansli kesimin icinde olamadik.Olumsuz olumsuz .Sırf kafam bosalsin stresten uzaklasayim uzuntulerimi unutayim diye tekrar ise girdim calismaya basladim 8 ay oldu ama bu kafa hala ayni dolulukta hafiflemiyor bir turlu.Sihirli bir degnek olsa keske herkes mutlu olsa kavussa bebegine .Hepimiz ayni sey icin savasiyoruz onun icin en iyi biz anlariz birbirimizi.

Insallah soyledikleri %90 sansli kesimin icinde olursun kardesim.kafalardaki soru isaretleri hic gecmezki napalim inanicaz artik.Bizim sinavimiz da buymus.Allah hicbirimize negatif sonuc gostermesin attik insallah.

Merhaba
Ismini vermek istemiyorsunuz. Doktorun adini verbilir misiniz?

Yasam hastanesi bahceci Klinigi. Orada tup bebek yaptiran birkac kisi 2. denemelerinde dahi kimyasal gebelikle sonuclanmis. Doktor onlara "kismet degilmis" demis. Artik kime inanacagimi sasirdim.

Oyle seyler yapmalari mumkun degil. Embriyolarin size ait oldugu ve kimseye bilgi verilmeyecegi ile ilgili gizlilik sozlesmeleri yapiliyor. Rahat olun. Heryerde hukuk var. Yaparlarsa meslekten men edilirler ve herseylerini kaybederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…