- 25 Ağustos 2013
- 126
- 74
- 98
HİT e geldim canım. İki gün kaldı transfere...Hangi doktor canim haberlerini bekliyoruz
Allah yardimcin olsun.insallah hayirlisiyla bebislerini alir donersin.cok yorucu ve stresli bi donem.hayirlisyla atlatman dilegiyle.HİT e geldim canım. İki gün kaldı transfere...
Ayni gunmu dönceksin canim 5.gun embriyosumu transfer edilcek sımsıkı tutunurlar inşallahHİT e geldim canım. İki gün kaldı transfere...
Lütfen ümidini kaybetme Allah büyükHeryerbebek hayir ya senindemi negatif.noluyo kizlar ya pozitifi goren sadece kiremitsis var.takip ettigim sekiz kiside sadece bir kisi pozitif.umitsizlige kapilmamak elde degil ya.cok uzuluyorum negatif okuyunca.hepimiz hem maddi hem manevi yeterince yiprandik.milet paranin pesinde umrundami insanlarin cani yanmis parasi yanmis.guvenim kalmadi artik bu ne ya.kesin karar verdim erteliyorum ben.en azindan kendimi sakinlestirmem lazim
Seni cok iyi anliyorum ve hak veriyorum gecen sene ben de son anda erteledim.her negatif alan kadar uzuluyorum ben de.Bu kadar yuksek meblaglar verilip sonunda kocaman bir negatif anlatilmaz bir yikim ya.Birileri gerekli ozeni gostermiyor demek ki pembe suslu reklamlarla buyuk basari yuzdeleri vererek merkezine cekiyor sonra hastasini bebek sahibi olmasi icin elinden geleni yapip yapmadiklari supheli.Sadece soze dayali tedavi bu kadar olur.gercekten dogurganligi kanitlanmis genc bayanlardan mi aliniyor yumurtalar kanit varmi yok sadece sozlu beyan ne malum 40 yasinda bir bayanin yumurtasi olmadigi veya hic dogum yapmamis bir bayansa nerden bilecez ki ama o kadar cok istiyoruz ki cocuk sahibi olmayi herseye kabul yeter ki olsun diye borc harc bulup bulusturup yaptiriyoruz bunu butun merkez ve doktorlar biliyor nasilsa umut dunyasi gelecekler diyorlar.Erteliyorum cunku korkuyorum bu benim son sansim dunyanin parasini harcadik hala daha kredi borcumuz var ama bebek yok ve doktorumun elinden geleni yaptigina da inanmiyorum aradigim vicdanli idealist basari odakli hastasi icin elinden geleni yapan etik kurallara uyan durust doktor aradigim bu ama nasil anlicam onuda bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun .Heryerbebek hayir ya senindemi negatif.noluyo kizlar ya pozitifi goren sadece kiremitsis var.takip ettigim sekiz kiside sadece bir kisi pozitif.umitsizlige kapilmamak elde degil ya.cok uzuluyorum negatif okuyunca.hepimiz hem maddi hem manevi yeterince yiprandik.milet paranin pesinde umrundami insanlarin cani yanmis parasi yanmis.guvenim kalmadi artik bu ne ya.kesin karar verdim erteliyorum ben.en azindan kendimi sakinlestirmem lazim
Dilerim Rabbim bebegine kavusmani nasip eder bunu tum kalbimle diliyorum.Bol sans.HİT e geldim canım. İki gün kaldı transfere...
Aynı gün gece dönücez... Yazarım gelişmeleri arkadaşımAyni gunmu dönceksin canim 5.gun embriyosumu transfer edilcek sımsıkı tutunurlar inşallah
Teşekkür ediyorum arkadaşlarDilerim Rabbim bebegine kavusmani nasip eder bunu tum kalbimle diliyorum.Bol sans.
Okadar guzel anlatmissinki icimden gecenleri ama dedigin gibi elimizden gelen hicbirsey yok mecburuz inanmaya ben toplama islemi icin gittigimde firdevs hanimin koordinatorunun soyledigi su bu ay hic negatif gormedik senin icinde %90tutacagina umud ediyoruz nekadari dogrudur bilemiyorum yasayip gorcez gobegim delik desik oldu igne yemekten hormonlar yuksek dediler onu dusurmemiz lazim yoksa tutmaz liste yapildi 11-12adet ilac igneler haplar bugun baslayacagim esimle cok soru isareti var kafamizda zamanda gecmiyorki 1bucuk aya yakin ilac kullancam demem oki dediklerini harfiyen uyguluyoruz gunde 50kez giriyorum sayfalara olumlu haber varmi diye umut oluyor bize elimden gelen tek sey hepimiz icin dua etmek Allah emeklerimizin karsiligini almamizi nasip etsin maddi manevi Allah hepimizin yardimcisi olsunSeni cok iyi anliyorum ve hak veriyorum gecen sene ben de son anda erteledim.her negatif alan kadar uzuluyorum ben de.Bu kadar yuksek meblaglar verilip sonunda kocaman bir negatif anlatilmaz bir yikim ya.Birileri gerekli ozeni gostermiyor demek ki pembe suslu reklamlarla buyuk basari yuzdeleri vererek merkezine cekiyor sonra hastasini bebek sahibi olmasi icin elinden geleni yapip yapmadiklari supheli.Sadece soze dayali tedavi bu kadar olur.gercekten dogurganligi kanitlanmis genc bayanlardan mi aliniyor yumurtalar kanit varmi yok sadece sozlu beyan ne malum 40 yasinda bir bayanin yumurtasi olmadigi veya hic dogum yapmamis bir bayansa nerden bilecez ki ama o kadar cok istiyoruz ki cocuk sahibi olmayi herseye kabul yeter ki olsun diye borc harc bulup bulusturup yaptiriyoruz bunu butun merkez ve doktorlar biliyor nasilsa umut dunyasi gelecekler diyorlar.Erteliyorum cunku korkuyorum bu benim son sansim dunyanin parasini harcadik hala daha kredi borcumuz var ama bebek yok ve doktorumun elinden geleni yaptigina da inanmiyorum aradigim vicdanli idealist basari odakli hastasi icin elinden geleni yapan etik kurallara uyan durust doktor aradigim bu ama nasil anlicam onuda bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun .
Ben de Subat'ta 42 oluyorum:-( oglum yasasaydi simdi 4 yasinda olacakti ama cok kisa surdu beraberligimiz 2.5 ay kuvezde gorebildik o da 10 dk goruyorduk kucagima alamadan koklayip opemeden Rabbim verdi aldi.Zor gunlerdi cok cok zor gunlerdi ardindan iki gebeligimde dusukle sonlandi.Ardindan tup bebek tedavileri malesef sansli kesimin icinde olamadik.Olumsuz olumsuz .Sırf kafam bosalsin stresten uzaklasayim uzuntulerimi unutayim diye tekrar ise girdim calismaya basladim 8 ay oldu ama bu kafa hala ayni dolulukta hafiflemiyor bir turlu.Sihirli bir degnek olsa keske herkes mutlu olsa kavussa bebegine .Hepimiz ayni sey icin savasiyoruz onun icin en iyi biz anlariz birbirimizi.Teşekkür ediyorum arkadaşlar
sevinnc74 seni o kadar iyi anlıyorumki... Aynı şüpheler benimde kafamda dolaşıyor... Donörün yaşı, doğurganlığı, alkol, sigara vs bilmiyoruz. Güvenmekten başka çaremizde yok. Eminim onlarda başarı için en iyi donörleri seçiyorlardır. Biz böyle düşünelim..Dr un hastası çok o yüzden hastalarla Uzun uzun konuşmuyor. Belki yoğunluktan belkide adamın tarzı böyle. Normal bi adam değil zaten görüşenler farketmiştir:) bizler çok gergin ve stresle gidiyoruz oraya. Sıradan bir işlem muamelesi görünce moralimiz iyice bozuluyor. Dr işini biliyor kesinlikle, benim o konuda şüphem yok. hastaya uygulanan işlem dışında herşeyi hemşirelere bırakmış...
Kızlar keşke bi liste yapsaydık. Hangi dr kaçıncı deneme yaş vs gibi.
Benim geçen yıl içinde 2 düşüğüm var. 42 yaşındayım, geçen yıl evlendim. Çok geç kalıyoruz ve sağlıklı yumurta oluşmadığı için donasyon yaptırıyoruz. Sonuna kadar şansımı denemek istiyorum kızlar. İmkanlarım elverdiği sürece...
Hepinize bol şans diliyorum.
Insallah soyledikleri %90 sansli kesimin icinde olursun kardesim.kafalardaki soru isaretleri hic gecmezki napalim inanicaz artik.Bizim sinavimiz da buymus.Allah hicbirimize negatif sonuc gostermesin attik insallah.Okadar guzel anlatmissinki icimden gecenleri ama dedigin gibi elimizden gelen hicbirsey yok mecburuz inanmaya ben toplama islemi icin gittigimde firdevs hanimin koordinatorunun soyledigi su bu ay hic negatif gormedik senin icinde %90tutacagina umud ediyoruz nekadari dogrudur bilemiyorum yasayip gorcez gobegim delik desik oldu igne yemekten hormonlar yuksek dediler onu dusurmemiz lazim yoksa tutmaz liste yapildi 11-12adet ilac igneler haplar bugun baslayacagim esimle cok soru isareti var kafamizda zamanda gecmiyorki 1bucuk aya yakin ilac kullancam demem oki dediklerini harfiyen uyguluyoruz gunde 50kez giriyorum sayfalara olumlu haber varmi diye umut oluyor bize elimden gelen tek sey hepimiz icin dua etmek Allah emeklerimizin karsiligini almamizi nasip etsin maddi manevi Allah hepimizin yardimcisi olsun
MerhabaSağolasın canım.isim vermek istemiyorum sonra burda kötü reklama giriyormuş kuralları okudum adlarını dahi anmak gereksiz sadece para tuzağıymış. Allahından bulsunlar ne diyeyimki başka.
En güzeli gidip merkezleri görün derim. hangisine ısınırsanız orada başlayın.
Kıbrıs'lılar her türlü tedavi için Türkiye'ye gidiyorlar Türkiye'dekiler kıbrıs'a gelmek için onca zahmet ve masrafa giriyorlar, nedenini anlamış değilim. Sağlık sistemi çökmüş bir ülke burası. Doktorlar iyi olabilir ama sistemden dolayı hastalar hep mağdur. Çocuğun hasta olsun gidecek doktor bulamazsın, Ameliaytı Türkiye'de olursan sanki bana mı oldun ameliyat diye kontrol bile etmezler. İlacı ayrı, doktorun özel muayenesi ayrı paralı gidersin ve cebin delik dönersin.. kan tahlililerine güvenemezsin..
Komşumun sapasağlam kızına böbrekleri çökmüş diyerek ışın veren Kıbrıs'ın en iyi doktorunun teşhisi yanlış çıkması, bizimçabamızla Ankara'ya gönderip kızın sadece çiş yapmayı bilmemesinden kaynaklı sorun olduğunu,böbreklerin sapasağlam çıkması ve benzer bir sürü durum..
Haftasonu gaz sancısıyla Ev sahibimin dünürü hastaneye gider ve hiçbirşeyin yok diye gönderirler,yinede ultrasona perşembe gününe randevu verirler, hiçbirşeyi olmayan adam sabaha karşı sapasağlam adam vefat eder!
Benim sezeryan dikişimi kontrol amaçlı gittiğim doktorun dikişin iltihap kapmış hemen ameliyat olmalısın demesiyle, soluğu Türkiye'de almam ve sezeryan dikişimde hiçbirşey olmadığını öğrenmemem cabası...
Kan tahlili yapan merkezlerin hatalı sonuç vermeleri 1 değil 5 değil sürekli böyle..Bir Türkiye'ye gidip tahlili yaptırırsınız, anlarsınız ki kan tahlilileriniz yanlış yapılmış!
Devlet hastanesinde 70'lerden kalma Karyolalar, hastaysan ateşölçer dereceni senden istiyorlar, nebilazatörünü senden istiyorlar, ilaçları liste verip eczaneden al gel seni tedavi edeyim diyorlar..
Kan tahlilleri yanlış, teşhis yanlış, tedavi bir dünya para.. Kısacası siz manyak mısınız?
Türkiye her yönden gelişmiş, millet buradan sağlık yönünden kaçarken siz neden buraya gelme çabası içindesiniz? özel klinikler bunların makyajlı hali, yani süslenmiş püslenmiş hali ama sistem aynı!
Sezeryan dikişime intihaplanmış denilen özel bir klinik yine, yine Lefkoşa'da bir özel hastanede Oğluma bunun kafası yamuk, test yaptırman şart diyerek beni özel anlaşmalı birtahlil labaratuvara göndermesi cabası. Ben de dedim 1 ay önce Hiçbirşeyi olmayan bebek nasıl oldu da 1 ayda kafası yamuldu?
Ülkemiz cennet arkadaşlar yazık hiç bulaşmayın derim.. Hem psikolojinize hem de paranıza yazık...
Bunların hepsini ben 2.5yılda gördüğüm,şahitolduğum, yaşadığım şeyler etraftan duyma değil asla... Yakın çevremde gördüklerimdir. .Eğer uzaktan duyduklarımı anlatsam buralara sığmaz!
Yasam hastanesi bahceci Klinigi. Orada tup bebek yaptiran birkac kisi 2. denemelerinde dahi kimyasal gebelikle sonuclanmis. Doktor onlara "kismet degilmis" demis. Artik kime inanacagimi sasirdim.Magosa'da yaşamhastanesi özel hastane olarak açılan ilk hastane ve diğer hastanelere göre daha tecrübleliler.. Hakkındaböyle haberler ve olumsuz bir şey duymadım canım.. Ben konuyu okurken Türkiye'de yapılmadığını bilmeden yazdım ve yanlış yönlendirmek istemem ama sen gidermiydin dersen ben evlat hasretini bildiğimden giderdim diyorum :)
Doktorun hakkında çıkan haberlere gözat istersen
KIBRIS GAZETESI :. Haberler
Dr. Hdaolu: "Dr. Tekin, onur kuruluna sevkedilecek" - Kbrs Postas Gazetesi - Haber Merkezi
http://haberkibris.com/kibrista-tup-bebek-skandali-2012-09-16.html
TÜP BEBEK AİLE FACİASI GETİRDİ! - KIBRIS SONDAKİKA - KIBRIS'IN HABER SİTESİ
Oyle seyler yapmalari mumkun degil. Embriyolarin size ait oldugu ve kimseye bilgi verilmeyecegi ile ilgili gizlilik sozlesmeleri yapiliyor. Rahat olun. Heryerde hukuk var. Yaparlarsa meslekten men edilirler ve herseylerini kaybederler.bazı gerçekler var can yakar ben derim demesine eşim yanımda olur vazgeçer çünkü onun haberi yok böyle şeylerden başarısına diyecek söz yok gerçekten başarılı bu başarının altında birşeyler gizliyse bunlar hep beni düşündürüyo dr.dersem yapmaktan vazgeçse ya eşimin spermlerinden başkasına da yapsak sonra duysak 10 yıl sonra dört beş çocuğu varsa ayyy allahımm kafayı yedim çok şüpheciyim devr kötü olunca bende kötü düşünyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?