Konyada irakli bir doktordan basariyla bahsediliyor. O doktordan hamile kalan birisini taniyorum.canım ben Konyada yaşıyorum. bu linke tıkla nfertilite ve Tp Bebek Konusunda Uzman Kurulu | Kbrs Tp Bebek Merkezi - nfertilite ve Tp Bebek Konusunda Uzman Kurulu burdan iletişim bilgilerinde telefon ve mail adresleri var ordan ulaş canım.
Canim transferin oldumu heyecanla haberlerini bekliyorumAynı gün gece dönücez... Yazarım gelişmeleri arkadaşım
Bugün sabah 7 de yapıldı transfer. Akşam 8 de de döndük uçakla. Hava kötüydü istanbulda uçak çok sallandıCanim transferin oldumu heyecanla haberlerini bekliyorum
Hayirli olsun canim.Ucak sallandi diye bisey olmaz korkma.herkes gebe kaldigini ogrendikten sonra dikkat etmeye basliyor ondan once neler yapmistir kim bilir bilmeden dimi.O yuzden icin rahat olsun.Insallah test gununde guzel sonuc alirsin hem kendini hem de bizleri sevindirirsin.Kendine iyi bak (bebislere de)Bugün sabah 7 de yapıldı transfer. Akşam 8 de de döndük uçakla. Hava kötüydü istanbulda uçak çok sallandıhayırlısı olur inşallah...
Hayirli olsun canim.Ucak sallandi diye bisey olmaz korkma.herkes gebe kaldigini ogrendikten sonra dikkat etmeye basliyor ondan once neler yapmistir kim bilir bilmeden dimi.O yuzden icin rahat olsun.Insallah test gununde guzel sonuc alirsin hem kendini hem de bizleri sevindirirsin.Kendine iyi bak (bebislere de)
Hadi hayirlisi canim agir falan kaldirma dikkat et kendine transfer sirasinda uyanikmiydin yattigin iyi olmus Allahin izniyle biseycik olmaz icini ferah tut senTeşekkür ederim canım. Çok stres yapmıyorum, rahat olmaya çalışıyorum. Transferden sonra otelde 4-5 saat yattım. Zaten transfer bitincede 2 saat hastanede yattım hareket etmeden. Bugün karnımda ve bacaklarımda ağrılar oluyor... Günde toplam 20 tane ilaç alıyorum. Bütün değerlerim normal olmasına rağmen... İlaç saatlerini takip etmekten yoruldum.
2 tane transfer yapıldı ve 6 embriyo donduruldu. Transferi yapılan embriyoların kalitesi 4AB ve 3 BB idi. 3. Embriyoyu da koymak istediler ama risk almak istemedik. İşte böyle.. Henüz karar aşamasında olan ve merak eden arkadaşlar sorabilirler. Kafalarına takılanları...
Test günüm 11 Ocak yazdılar ama 8-9 ocakta sonuç belli olur sanıyorum.
Herkese bu yolda başarılardiliyorum.
Hadi hayirlisi canim agir falan kaldirma dikkat et kendine transfer sirasinda uyanikmiydin yattigin iyi olmus Allahin izniyle biseycik olmaz icini ferah tut sen
Hayirlisi olsun cnm senin doktorun kimdiTeşekkür ederim canım. Çok stres yapmıyorum, rahat olmaya çalışıyorum. Transferden sonra otelde 4-5 saat yattım. Zaten transfer bitincede 2 saat hastanede yattım hareket etmeden. Bugün karnımda ve bacaklarımda ağrılar oluyor... Günde toplam 20 tane ilaç alıyorum. Bütün değerlerim normal olmasına rağmen... İlaç saatlerini takip etmekten yoruldum.
2 tane transfer yapıldı ve 6 embriyo donduruldu. Transferi yapılan embriyoların kalitesi 4AB ve 3 BB idi. 3. Embriyoyu da koymak istediler ama risk almak istemedik. İşte böyle.. Henüz karar aşamasında olan ve merak eden arkadaşlar sorabilirler. Kafalarına takılanları...
Test günüm 11 Ocak yazdılar ama 8-9 ocakta sonuç belli olur sanıyorum.
Herkese bu yolda başarılardiliyorum.
Hayirlisi olsun cnm senin doktorun kimdi
Amin canim Allahim yasatsin annelik duygusunu sana ve bizlere neler yapiyorsun yatma diye birsey dedilermi ozrllikle cok merak ediyorumTeşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun, 2016 hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler getirsin...
Benim dr um HİT. Burada paylaşmak yasakmış ama konu başlığı zaten Halil İbrahim Tekin:) uzun araştırmalardan sonra karar verdim allah pişman etmesin...
Normal hayatına devam et dediler. Transferden sonra yarım saat yatsan yeter dediler. Ben iki saat yattım hastanede. Otele gelincede 4-5 saat yattım. Sonra kalktım.Amin canim Allahim yasatsin annelik duygusunu sana ve bizlere neler yapiyorsun yatma diye birsey dedilermi ozrllikle cok merak ediyorum
Anladim canim fazla soru soruyorum kusura bakma ozellikle transfer sonrasi cok onemli benim icin 1bucuk ay var ama surekli dusunuyorum otobus yolculuguda yapacagim icin sakin stres yapayim deme cok onemli dusuklere bile sebep oluyor allah korusun olacagina inan lutfen benim icime oyle doguyor :) kendine dikkat etNormal hayatına devam et dediler. Transferden sonra yarım saat yatsan yeter dediler. Ben iki saat yattım hastanede. Otele gelincede 4-5 saat yattım. Sonra kalktım.
1. Ağır kaldırma
2. Stres yaşama
3. Yorulma
4. Beslenmene dikkat et kabız olma
Merhaba,Anladim canim fazla soru soruyorum kusura bakma ozellikle transfer sonrasi cok onemli benim icin 1bucuk ay var ama surekli dusunuyorum otobus yolculuguda yapacagim icin sakin stres yapayim deme cok onemli dusuklere bile sebep oluyor allah korusun olacagina inan lutfen benim icime oyle doguyor :) kendine dikkat et
Malesef yok 4-5 saat suruyor ustelik merkeze sordugumda hicbir problem olmayacagini herkesin yolculuk yaptigini soyluyorlar ama yinede icim rahat degil 12gun kalabilecegim kimsede yok ankaradaMerhaba,
Ben ilk tup bebek denememi Ankarada Hulusi beye yaptirmistim. 2 gun otelde kaldiktan sonar otobusle Istanbula gittim.
Maalesef sonuc negative cikti. Eger gideceginiz yere ucak varsa , lutfen ucakla gidin. Otobus sallaya sallaya dusuruyor. Embriyolar tutunamiyor.
Neron1990 şimdiden stres yapma. Bak farkında olmadan olumsuz senaryoyu yazıyorsun. Lütfen olumlu düşün. Şartlarını zorla 1-2 gün daha kalmaya çalış uygun bi otelde falan. Turizm otelciliğin uygulama otelleri var çok uygun ve temiz oteller.Malesef yok 4-5 saat suruyor ustelik merkeze sordugumda hicbir problem olmayacagini herkesin yolculuk yaptigini soyluyorlar ama yinede icim rahat degil 12gun kalabilecegim kimsede yok ankarada
Hayirli olsun. Ben 2 kez tup bebek yaptirdim. ilkinde icimde kipirtilar olusmustu. Ikincisinde icimde hicbir kipirti hissetmedim. Siz yeni transfer oTeşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun, 2016 hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler getirsin...
Benim dr um HİT. Burada paylaşmak yasakmış ama konu başlığı zaten Halil İbrahim Tekin:) uzun araştırmalardan sonra karar verdim allah pişman etmesin...
Malesef yok 4-5 saat suruyor ustelik merkeze sordugumda hicbir problem olmayacagini herkesin yolculuk yaptigini soyluyorlar ama yinede icim rahat degil 12gun kalabilecegim kimsede yok ankarada
Neron1990 şimdiden stres yapma. Bak farkında olmadan olumsuz senaryoyu yazıyorsun. Lütfen olumlu düşün. Şartlarını zorla 1-2 gün daha kalmaya çalış uygun bi otelde falan. Turizm otelciliğin uygulama otelleri var çok uygun ve temiz oteller.
Embriyonun tutunma saati ilk yarım saatmiş, tamamen psikolojik bizim korkularımız. Eğer rahim hazırsa zaten koydukları anda tutunuyor ve yarım saat içinde embriyoyu koyarken açılan küçük delik kapanıyormuş. Sürekli okuyorum bu konuyla ilgili makaleleri. 1 saat yatanla 24 saat yatan arasında düşük sonuçlarında fark yokmuş. Hareket ettiğimiz zaman vücudumuzda kan akışı fazla oluyor ve bebek için daha yararlı oluyormuş.Biz yinede yorulmadan geçirelim test gününe kadar.
İyi seneler sevgiler
Hayirli olsun. Ben 2 kez tup bebek yaptirdim. ilkinde icimde kipirtilar olusmustu. Ikincisinde icimde hicbir kipirti hissetmedim. Siz yeni transfer o
Tesekkurler canim ilgin icin transfer sonrasi en dogrusunu yapmak istiyorum fazla supheci ve olumsuzum galiba ben merkeze sordugumda tutunma ne zaman olur bilemiyoruz dedi kafam cok karisik transferden sonra 1gece merkezde kalcam zaten 2.gun dönüş yapcaz stres yapmamaya calisiyorum sanada mutlu seneler canimNeron1990 şimdiden stres yapma. Bak farkında olmadan olumsuz senaryoyu yazıyorsun. Lütfen olumlu düşün. Şartlarını zorla 1-2 gün daha kalmaya çalış uygun bi otelde falan. Turizm otelciliğin uygulama otelleri var çok uygun ve temiz oteller.
Embriyonun tutunma saati ilk yarım saatmiş, tamamen psikolojik bizim korkularımız. Eğer rahim hazırsa zaten koydukları anda tutunuyor ve yarım saat içinde embriyoyu koyarken açılan küçük delik kapanıyormuş. Sürekli okuyorum bu konuyla ilgili makaleleri. 1 saat yatanla 24 saat yatan arasında düşük sonuçlarında fark yokmuş. Hareket ettiğimiz zaman vücudumuzda kan akışı fazla oluyor ve bebek için daha yararlı oluyormuş.Biz yinede yorulmadan geçirelim test gününe kadar.
İyi seneler sevgiler
Teşekkür ederim... Beklemek çok zor... İlk iki gün batmalar ve bacaklarımda ağrı vardı. Bugün bişey yok... Daha 1 hafta var teste. Herkese başarılar diliyorum arkadaşlarKuduvehuri transferin hayirli olsun.guzel haberlerini bekliyorum.anne olmak isteyen herkesin bu sene kucagi ikiz bebislerle dolsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?