Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canim nasil gidiyor neler yapiyorsun bende gun sayiyorum senin icin :)
Ruh halim sürekli değişiyor:) eşim moral veriyor sürekli, ama yarın gidiyor yurtdışına... Belim ağrıyor onun dışında pek belirti yok. Pazartesi e2 ve progestron testleri var. Onlarda bir göstergemi bilmiyorum. Farklı yorumlar var. İlacın dozunu ayarlamak için istiyormuş dr. Ben yatmadan yorulmadan günlük rutine devam ediyorum. Çalışmadığım için sorun yok çok şükür. Arabada kullanmıyorum bi süreliğine... İşte böyle canım. Desteğin için teşekkürler

Testler yapildigini bilmiyordum belirtilerinde var ne guzel :)) insallah 9ay heyecanini birlikte yasayacagiz arkadasim kafani dagitacak seylerle ugras boyama kitabi falan alsaydin ben oyle yapacagim :) heyecanla test gununu bekliyorum

Testler yapildigini bilmiyordum belirtilerinde var ne guzel :)) insallah 9ay heyecanini birlikte yasayacagiz arkadasim kafani dagitacak seylerle ugras boyama kitabi falan alsaydin ben oyle yapacagim :) heyecanla test gununu bekliyorum
Kuduvehuri biliyorum neler hissettigini ama belirti arama bu insani strese sokuyor.birde adet belirtisi ile ayni oldugu icin ayirt etmek cok zor.sadece dua et bizde ediyoruz.allah gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin,hakkimizda hayirli olanida gonlumuze razi eylesin.test gununu burdaki herkes heyecanla bekliyo.bende gidicem ama korkularim yuzunden erteliyorum

Kiremitsis nerdesin sen.bebis iyimi hersey yolundami.arkadasim kayboldun hic sesin cikmiyor merak ediyorum seni.

Bence daha fazla erteleme arkadasim Allah alnimiza ne yazdiysa onu yasariz arastir kalbin hangi doktora isinirsa kollari sıva boylede cok stres yaparsin beklemek zor cok iyi bilirim Allah'im kalbindekini kucagina versin insallah dualarim sizlerle

Kiremitsis nerdesin sen.bebis iyimi hersey yolundami.arkadasim kayboldun hic sesin cikmiyor merak ediyorum seni.
merhaba arkadaşım.
herşey şimdilik yolunda inşallah.10 gün sonra tarama testlerine yaptıracağız.İş yoğunluğu nedeniyle ara sıra girebiliyorum.Kimse umudunu kaybetmesin sonuçta herşey yüce Allah'tan.Bizim tek yapabileceğimiz dua ederek tedavi olmak.

Sebebi neymiski kimyasal gebeligin 3.yu deneyecekmisiniz yoksa donasyonmu dusunuyorsunuz
Takdiri ilahi dediler. Ikincisi donasyondu. Tekrar donasyon deneyecegiz. Allah hepimize hayirli evlatlarin annesi olmayi nasip eylesin. Televizyonda cocuklarini doven kadinlari gordugumde icim aciyor. Allah o canavarlara anne olmayi nasip etmis ama onlar cocuklara nasil davraniyorlar. Inanilir gibi degil.

Haklisin gercekten bikacgun once uveyanne haberlerdeydi simdide öz anne herkes farkli sinavlardan geciyor iste bitiyorum onlari gordukce

Merhaba canim.masallah diyelim o zaman.allah herkese nasip etsin bebislerini.insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin.bizede nasip olur insallah tarama testleri :)

Donasyonun oldumu canim yilbasinda gidicektin sanirim hayirli haberler verirsin bizlere insallah

Kizlar bugun hit numarasina msj attim donasyon yuzdesini sormak icin sansimiz sadece %20-30 muş çok şasirdim sizedemi ayni oranlari verdiler ümitsizlige kapilmak istemiyorum ama cok şaşkınım şuan

Kizlar bugun hit numarasina msj attim donasyon yuzdesini sormak icin sansimiz sadece %20-30 muş çok şasirdim sizedemi ayni oranlari verdiler ümitsizlige kapilmak istemiyorum ama cok şaşkınım şuan
Benim sonucum pozitif şu anda:) ama cumartesiyi bekliyorum net sonuç için. donasyon yüzdesi ne anlamadım. Yumurta mı sperm donasyonu için mi? Evde otururken şansımız sıfır ben o kadar düşük olduğunu sanmıyorum. Hit istanbula da geliyor. Randv al ayrıntıları yüzyüze konuş bence. Her hastaya göre değişir o oranlar, moralini bozma hemen.

Kimyasal gebelikte kan değeri artış gösteriyor mu? Nasıl belli oldu kimyasal gebelik olduğu?

C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…