Canim nasil gidiyor neler yapiyorsun bende gun sayiyorum senin icin :)Teşekkür ederim... Beklemek çok zor... İlk iki gün batmalar ve bacaklarımda ağrı vardı. Bugün bişey yok... Daha 1 hafta var teste. Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar
Tuttumu peki kibristami yaptirdiniz?Hayirli olsun. Ben 2 kez tup bebek yaptirdim. ilkinde icimde kipirtilar olusmustu. Ikincisinde icimde hicbir kipirti hissetmedim. Siz yeni transfer o
Ruh halim sürekli değişiyor:) eşim moral veriyor sürekli, ama yarın gidiyor yurtdışına... Belim ağrıyor onun dışında pek belirti yok. Pazartesi e2 ve progestron testleri var. Onlarda bir göstergemi bilmiyorum. Farklı yorumlar var. İlacın dozunu ayarlamak için istiyormuş dr. Ben yatmadan yorulmadan günlük rutine devam ediyorum. Çalışmadığım için sorun yok çok şükür. Arabada kullanmıyorum bi süreliğine... İşte böyle canım. Desteğin için teşekkürlerCanim nasil gidiyor neler yapiyorsun bende gun sayiyorum senin icin :)
Testler yapildigini bilmiyordum belirtilerinde var ne guzel :)) insallah 9ay heyecanini birlikte yasayacagiz arkadasim kafani dagitacak seylerle ugras boyama kitabi falan alsaydin ben oyle yapacagim :) heyecanla test gununu bekliyorumRuh halim sürekli değişiyor:) eşim moral veriyor sürekli, ama yarın gidiyor yurtdışına... Belim ağrıyor onun dışında pek belirti yok. Pazartesi e2 ve progestron testleri var. Onlarda bir göstergemi bilmiyorum. Farklı yorumlar var. İlacın dozunu ayarlamak için istiyormuş dr. Ben yatmadan yorulmadan günlük rutine devam ediyorum. Çalışmadığım için sorun yok çok şükür. Arabada kullanmıyorum bi süreliğine... İşte böyle canım. Desteğin için teşekkürler
Kuduvehuri biliyorum neler hissettigini ama belirti arama bu insani strese sokuyor.birde adet belirtisi ile ayni oldugu icin ayirt etmek cok zor.sadece dua et bizde ediyoruz.allah gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin,hakkimizda hayirli olanida gonlumuze razi eylesin.test gununu burdaki herkes heyecanla bekliyo.bende gidicem ama korkularim yuzunden erteliyorumTestler yapildigini bilmiyordum belirtilerinde var ne guzel :)) insallah 9ay heyecanini birlikte yasayacagiz arkadasim kafani dagitacak seylerle ugras boyama kitabi falan alsaydin ben oyle yapacagim :) heyecanla test gununu bekliyorum
Bence daha fazla erteleme arkadasim Allah alnimiza ne yazdiysa onu yasariz arastir kalbin hangi doktora isinirsa kollari sıva boylede cok stres yaparsin beklemek zor cok iyi bilirim Allah'im kalbindekini kucagina versin insallah dualarim sizlerleKuduvehuri biliyorum neler hissettigini ama belirti arama bu insani strese sokuyor.birde adet belirtisi ile ayni oldugu icin ayirt etmek cok zor.sadece dua et bizde ediyoruz.allah gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin,hakkimizda hayirli olanida gonlumuze razi eylesin.test gununu burdaki herkes heyecanla bekliyo.bende gidicem ama korkularim yuzunden erteliyorum
Ilkini Ankara baskent hastanesindeTuttumu peki kibristami yaptirdiniz?
Ilkini Ankara baskent hastanesinde
ikincisini kibris bahceci de yaptirdim.
Ikiside maalesef negatif.
Maalesef ikisi de negatif. kimyasal gebelik olmus.Ilkini Ankara baskent hastanesinde
ikincisini kibris bahceci de yaptirdim.
merhaba arkadaşım.Kiremitsis nerdesin sen.bebis iyimi hersey yolundami.arkadasim kayboldun hic sesin cikmiyor merak ediyorum seni.
Sebebi neymiski kimyasal gebeligin 3.yu deneyecekmisiniz yoksa donasyonmu dusunuyorsunuzMaalesef ikisi de negatif. kimyasal gebelik olmus.
Takdiri ilahi dediler. Ikincisi donasyondu. Tekrar donasyon deneyecegiz. Allah hepimize hayirli evlatlarin annesi olmayi nasip eylesin. Televizyonda cocuklarini doven kadinlari gordugumde icim aciyor. Allah o canavarlara anne olmayi nasip etmis ama onlar cocuklara nasil davraniyorlar. Inanilir gibi degil.Sebebi neymiski kimyasal gebeligin 3.yu deneyecekmisiniz yoksa donasyonmu dusunuyorsunuz
Haklisin gercekten bikacgun once uveyanne haberlerdeydi simdide öz anne herkes farkli sinavlardan geciyor iste bitiyorum onlari gordukceTakdiri ilahi dediler. Ikincisi donasyondu. Tekrar donasyon deneyecegiz. Allah hepimize hayirli evlatlarin annesi olmayi nasip eylesin. Televizyonda cocuklarini doven kadinlari gordugumde icim aciyor. Allah o canavarlara anne olmayi nasip etmis ama onlar cocuklara nasil davraniyorlar. Inanilir gibi degil.
Merhaba canim.masallah diyelim o zaman.allah herkese nasip etsin bebislerini.insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin.bizede nasip olur insallah tarama testleri :)merhaba arkadaşım.
herşey şimdilik yolunda inşallah.10 gün sonra tarama testlerine yaptıracağız.İş yoğunluğu nedeniyle ara sıra girebiliyorum.Kimse umudunu kaybetmesin sonuçta herşey yüce Allah'tan.Bizim tek yapabileceğimiz dua ederek tedavi olmak.
Donasyonun oldumu canim yilbasinda gidicektin sanirim hayirli haberler verirsin bizlere insallahcok heyecanlıyım bı de tam yılbası kargasalıgına rastlayacak dıye cok korkuyorum ucak bıletı bulamam dıye cunku herkes kıbrısa eglenceye gıdecegı ıcın ucak bıletı bulmak zor ve cok pahalı olacak bıde orda kalacak yerlerde dolu olura hersey kafamda soru ısaretı şu an
Benim sonucum pozitif şu anda:) ama cumartesiyi bekliyorum net sonuç için. donasyon yüzdesi ne anlamadım. Yumurta mı sperm donasyonu için mi? Evde otururken şansımız sıfırKizlar bugun hit numarasina msj attim donasyon yuzdesini sormak icin sansimiz sadece %20-30 muş çok şasirdim sizedemi ayni oranlari verdiler ümitsizlige kapilmak istemiyorum ama cok şaşkınım şuan
Kimyasal gebelikte kan değeri artış gösteriyor mu? Nasıl belli oldu kimyasal gebelik olduğu?[/QUOcanim test icin erken degilmi kaç cikti 2gun arayla testi tekrarliyorsun eger 2kati yukseliyorsa saglikli gebelik oluyor bildigim kadariyla cok sevindim hayirli olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?