canim erken degilmi test icin degerlerin kac cikti 2gunde bir tekrarla testi eger degerlerin 2kati yukseliyorsa saglikli gebelik oluyor cok sevindim hayirli olsun :) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Ilginc yani. bahceci bana % 80 sans vermisti ama 3. seferde dediler.Kizlar bugun hit numarasina msj attim donasyon yuzdesini sormak icin sansimiz sadece %20-30 muş çok şasirdim sizedemi ayni oranlari verdiler ümitsizlige kapilmak istemiyorum ama cok şaşkınım şuan
Bna dedikleri basari orani yuksek olan(%70) tup bebek tedavimiz var fakat oda cok pahali bilmiyorum wallaIlginc yani. bahceci bana % 80 sans vermisti ama 3. seferde dediler.
Bna dedikleri basari orani yuksek olan(%70) tup bebek tedavimiz var fakat oda cok pahali bilmiyorum wallaIlginc yani. bahceci bana % 80 sans vermisti ama 3. seferde dediler.
Donasyon zaten tüp bebek yöntemi ile yapılıyor, donasyonun başarı oranı daha yüksek olmalı çünkü denenmiş sperm yada yumurta kullanılıyor.Bna
Bna dedikleri basari orani yuksek olan(%70) tup bebek tedavimiz var fakat oda cok pahali bilmiyorum walla
Canim gozunaydin insallah kalp atisinida duyarsin daglikla kucagina da alirsinDonasyon zaten tüp bebek yöntemi ile yapılıyor, donasyonun başarı oranı daha yüksek olmalı çünkü denenmiş sperm yada yumurta kullanılıyor.
Benim bugün transferimin 9. Günü. İlk kan testimi 6. Günde yaptırdım pozitif çıktı. 8. Günde tekrarladım ikiye katladı. Yarın yada cumartesi tekrarlıycam kan testini. Evde yaptığım gebelik testide pozitif çıktı. Beklemek çok zor gerçekten.... Düzenli bir şekilde artıp keseyi görünceye kadar emin olamıyor insan
Canim seninki tup bebek degilmi ki zaten donasyon tup bebek tedavisi ve herkese %60-70 hatta 80 diyorlar sen hangi merkezle gorusuyorsunBna
Bna dedikleri basari orani yuksek olan(%70) tup bebek tedavimiz var fakat oda cok pahali bilmiyorum walla
tesekkur ederim canim. yarin tekrar kan testine gidicem... hepimize saglikli hamilelikler diliyorum.Canim gozunaydin insallah kalp atisinida duyarsin daglikla kucagina da alirsin
Canim sen trasferden sonra neler yaptin yattinmi calistinmi kafamizi en cok kurcalayan konu bu bide transfer den ayni gunmu dondunDonasyon zaten tüp bebek yöntemi ile yapılıyor, donasyonun başarı oranı daha yüksek olmalı çünkü denenmiş sperm yada yumurta kullanılıyor.
Benim bugün transferimin 9. Günü. İlk kan testimi 6. Günde yaptırdım pozitif çıktı. 8. Günde tekrarladım ikiye katladı. Yarın yada cumartesi tekrarlıycam kan testini. Evde yaptığım gebelik testide pozitif çıktı. Beklemek çok zor gerçekten.... Düzenli bir şekilde artıp keseyi görünceye kadar emin olamıyor insan
Benim 29 Aralık sabah erken oldu transferim. Hastanede 2 saat yattım. Otele geldim, 4-5 saat daha yattım. Sonra çok yürümeden yemeğe falan indim. Akşam 8 de uçak vardı. Transferi yapan şoföre durumu çıtlattım. Beni öne oturttu ve sağolsun arabayı çok yavaş kullandı. Aynı gün akşam istanbula uçtuk. Evimiz zaten istanbulda. Evin içinde dolandım, sürekli yatmadım. Yemeğimi yaptım, bulaşık, toz alma gibi ev işleri sinemaya bile gittim. Çok yol yürümeden, ayakta kalmadan...Dr 3 kural dedi bana;Canim sen trasferden sonra neler yaptin yattinmi calistinmi kafamizi en cok kurcalayan konu bu bide transfer den ayni gunmu dondun
Benim 29 Aralık sabah erken oldu transferim. Hastanede 2 saat yattım. Otele geldim, 4-5 saat daha yattım. Sonra çok yürümeden yemeğe falan indim. Akşam 8 de uçak vardı. Transferi yapan şoföre durumu çıtlattım. Beni öne oturttu ve sağolsun arabayı çok yavaş kullandı. Aynı gün akşam istanbula uçtuk. Evimiz zaten istanbulda. Evin içinde dolandım, sürekli yatmadım. Yemeğimi yaptım, bulaşık, toz alma gibi ev işleri sinemaya bile gittim. Çok yol yürümeden, ayakta kalmadan...Dr 3 kural dedi bana;
1. Ağır kaldırma
2. Yorulma
3.Stres yapma
Eşim transferden 4 gün sonra yurtdışına gitti.İstanbul da yalnızım, market, hastane vb herşeyimi kendim halletmek zorundayım. Araba da kullandım, yorulmadan normal hayatıma devam ettim yani. Şu anda çalışmadığım için streste yok çok şükür. Sürekli yatmanın bilimsel olarak bir katkısı yokmuş arkadaşlar. Biz içimizi rahatlatıyoruz, yatarak. Hiç birimizin emeği, umutları boşa gitmesin. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
ocak sonuna erteledıkDonasyonun oldumu canim yilbasinda gidicektin sanirim hayirli haberler verirsin bizlere insallah
hıt her hafta burda ayrıca devamlı orda olan bır bayan drda var onlardan randevu alıp tum sorularınız cevewplarını bulabılırsınız ben boyle bı yuzde hıc duymadımm bı yanlıslık olmasın. ıstedgınız zaman konusabılırsınız onlarla tum sorulara cevap verıyorlarBenim sonucum pozitif şu anda:) ama cumartesiyi bekliyorum net sonuç için. donasyon yüzdesi ne anlamadım. Yumurta mı sperm donasyonu için mi? Evde otururken şansımız sıfırben o kadar düşük olduğunu sanmıyorum. Hit istanbula da geliyor. Randv al ayrıntıları yüzyüze konuş bence. Her hastaya göre değişir o oranlar, moralini bozma hemen.
bende onu merak ettım aynı gun aksamı dönebılır mıyız .bıde kıbrıs tan merkeze gıderken orda dogrudan arac bulabılıyor muyuz yoksa onceden rezervasyon mu yaptırmak gerekıyor taksı sırketıne orda kalacak yerle ılglı tavsıye edecegınız yer var mı...?Canim sen trasferden sonra neler yaptin yattinmi calistinmi kafamizi en cok kurcalayan konu bu bide transfer den ayni gunmu dondun
nıye vazgecıyorsunkı sen umudunu kaybetme bence o oranda yanlıslık varYüzde 20 30 u tüp bebekte zaten veriyorlar,donasyonun daha yüksek olması gerekmiyordu,o Zaman niye yapıyoruzki olasılığı fazla diye,aaaaa tedaviyede başladım varmı geçsem şimdi bu ne ya
En az 5 gün kalman gerekiyor zaten. İstediğin her an taxi bulabilirsin aynı tr gibi. Tedeviye başlayınca tahmini transfer gününe göre uygun bir kalacak yer ayarlayabilirsin. Hit in merkezinde çalışanların tavsiye ettiği yerlerde var.bende onu merak ettım aynı gun aksamı dönebılır mıyız .bıde kıbrıs tan merkeze gıderken orda dogrudan arac bulabılıyor muyuz yoksa onceden rezervasyon mu yaptırmak gerekıyor taksı sırketıne orda kalacak yerle ılglı tavsıye edecegınız yer var mı...?
Ceylin71,ocak sonuna erteledık
Benim donasyondu ve ilk denemem. Hit de yaptırdım.Donasyonmuydu sizin ilk denememi kimde yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?