Halil ibrahim tekin tekin sitesinden numarayi aldim mesaj attim canimCanim za
Canim seninki tup bebek degilmi ki zaten donasyon tup bebek tedavisi ve herkese %60-70 hatta 80 diyorlar sen hangi merkezle gorusuyorsun
Gozunaydin canim cok sevindim gercekten 8.gunde kac cikti degerintesekkur ederim canim. yarin tekrar kan testine gidicem... hepimize saglikli hamilelikler diliyorum.
Vazgecmeyi dusunme sakin ben sadece bilginiz olsun diye paylastim hatta yazdimki %70-80oranlari veriliyor sizde neden boyle dedim cevap alamadim ben zaten suan baska merkezde tedavideyim hit i arastirmamin sebebi negatif olursa baska merkeze gidebilirim diye arastiriyorum subatin ortasi gibi transferim gerceklesecek allahin izniyleYüzde 20 30 u tüp bebekte zaten veriyorlar,donasyonun daha yüksek olması gerekmiyordu,o Zaman niye yapıyoruzki olasılığı fazla diye,aaaaa tedaviyede başladım varmı geçsem şimdi bu ne ya
Sevgili neron1990,Vazgecmeyi dusunme sakin ben sadece bilginiz olsun diye paylastim hatta yazdimki %70-80oranlari veriliyor sizde neden boyle dedim cevap alamadim ben zaten suan baska merkezde tedavideyim hit i arastirmamin sebebi negatif olursa baska merkeze gidebilirim diye arastiriyorum subatin ortasi gibi transferim gerceklesecek allahin izniyle
Haklisin ozur dilerim herkesten hit in nekadar iyi bi doktor oldugunu biliyorum cok arastirdim cunku bi yanlis anlasilma oldu sanirim bende anlayamadim herkese basarili tedaviler diliyorumSevgili neron1990,
Baska merkezde tedavi oldugunu yazmissin. daha tedavin sonuclanmadan negatif olursa diye baska merkezi arastirman senin terchin. Hit ten sonuc bekleyen var, gitmeye karar vermis olan var. Kimseyle konusmamissin merkezden, drla bile iletisime gecmemissin. hic saglikli olmayan mesaj sonucunu burada paylasarak, insanlarin uzulmesine vazgecmesine yada karamsarliga kapilmasina sebep olmus olabilirsin.... lutfen burada birbirimize moral vermek, destek olmak icin yazalim....
merhaba arkadaşım, yanlış anladığını düşünmüyorum çünki Hit gayet açık ve net bir şekilde konuşur. Sadece çok ümitlenmemizi istemediği için doğruyu yani şansımızın % 20-30larda olduğunu söylüyor. Ben Halil beyin sadece çok başarılı bir doktor değil aynı zamanda da hastalarının duygu ve psikolojilerini fazlasıyla önemseyen yürekli bir insan olduğunu düşünüyorum. Benim olumsuz 3 donasyonum oldu, son 2sini Halil bey yaptı. Embiyolar, rahim vs herşey çok uygun olduğu halde bize söylediği tek şey "herşey yolunda" demek oldu. sonunda negatif olma ihtimalide vardı ve maalesef benimkiler öyle oldu..Haklisin ozur dilerim herkesten hit in nekadar iyi bi doktor oldugunu biliyorum cok arastirdim cunku bi yanlis anlasilma oldu sanirim bende anlayamadim herkese basarili tedaviler diliyorum
Amin canim benim burdaki arkadaslarin duygu dusuncelerini neler hissettiklerini en iyi anlayanlardan biriyim doktoru kotuleme gibi asla bi amacim yok benim sormamdaki amacim donasyon yaptiracagim icin yuzdeler hemen hemen ayni oluyor oyuzden uzuldum yazdigima pisman oldum wallahi umarim kimseyi etkilememisimdir cok uzgunummerhaba arkadaşım, yanlış anladığını düşünmüyorum çünki Hit gayet açık ve net bir şekilde konuşur. Sadece çok ümitlenmemizi istemediği için doğruyu yani şansımızın % 20-30larda olduğunu söylüyor. Ben Halil beyin sadece çok başarılı bir doktor değil aynı zamanda da hastalarının duygu ve psikolojilerini fazlasıyla önemseyen yürekli bir insan olduğunu düşünüyorum. Benim olumsuz 3 donasyonum oldu, son 2sini Halil bey yaptı. Embiyolar, rahim vs herşey çok uygun olduğu halde bize söylediği tek şey "herşey yolunda" demek oldu. sonunda negatif olma ihtimalide vardı ve maalesef benimkiler öyle oldu..
bence başarı yüzdesine, embriyo kalitesine, rahim kalınlığına hiiiç takılmayın. o kadar farklı örnekle karşılaştımki bu sayfalarda. olacağı varsa her türlü oluyor. sadece dua edip hayırlısını bekleyelim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar
ben estrofem kullanırken adet kanamam basladı hıc hesapta yokken o yuzden rahım kalınlıgım ınceldıgı ıcın ertelendı donasyon ıslemım ocak 27 gıbı olacak sımdı transfer .... rahım kalınlıgım 7.3 e kadar gelmıstı acaba daha da kalınlastırmak ıcın baska ne yapmak lazımCeylin71,
Bizim tam yılbaşı dönemine denk geldi Salamis te kaldık ama pahalıydı. Merkeze 8 km uzaklıkta temiz ve güzel bir otel. Merkezde yeni açılan uygun ve güzel bir otel adı söylemişti bir taxici. Adını tam hatırlamıyorum ama Arya hotel gibi bir adı vardı.5 gün içinde eğer fizyoterapi almıycaksan zaten 2 defa gidiyorsun merkeze. Sen neden erteledin?
Bende sallamıştı kalmayı düşünüyorum güzelmiydi otelCeylin71,
Bizim tam yılbaşı dönemine denk geldi Salamis te kaldık ama pahalıydı. Merkeze 8 km uzaklıkta temiz ve güzel bir otel. Merkezde yeni açılan uygun ve güzel bir otel adı söylemişti bir taxici. Adını tam hatırlamıyorum ama Arya hotel gibi bir adı vardı.5 gün içinde eğer fizyoterapi almıycaksan zaten 2 defa gidiyorsun merkeze. Sen neden erteledin?
SalamisBende sallamıştı kalmayı düşünüyorum güzelmiydi otel
Salamis güzeldi. Denize sıfır. Hava güzel olunca yürüyüş yapabilirsin. Otelin servisi ile de gidebilirsin merkeze. Taxi 25 tl yazıyor.Salamis
Benimki donasyondan 4 gün önce 6,5 ti.. Fizyoterapi aldım gidince...transfer sonucum pozitif şimdilik. Başarılar diliyorum...ben estrofem kullanırken adet kanamam basladı hıc hesapta yokken o yuzden rahım kalınlıgım ınceldıgı ıcın ertelendı donasyon ıslemım ocak 27 gıbı olacak sımdı transfer .... rahım kalınlıgım 7.3 e kadar gelmıstı acaba daha da kalınlastırmak ıcın baska ne yapmak lazım
Fizyoterapi nedir? neden alinmasi gerekiyor? Ben 2 kez tup bebek yaptirdim hicbirinde fizyoterapiden bahsedilmedi.Bende sallamıştı kalmayı düşünüyorum güzelmiydi otel
rahim kalinligi yeterli degilse uygulanan bir tedavi... rahmi canlandirmak icin ve kalinligini arttirip hamilelige hazirlamak icin uygulaniyor. Sadece hit in uyguladigi bir yontem...Fizyoterapi nedir? neden alinmasi gerekiyor? Ben 2 kez tup bebek yaptirdim hicbirinde fizyoterapiden bahsedilmedi.
ben gıdıp bır gece kalıp donmeyı planlıyorum fazla kalamam ınsallah bu ay sonuna kadar kalınlıgım uygun duzeye gelır.Benimki donasyondan 4 gün önce 6,5 ti.. Fizyoterapi aldım gidince...transfer sonucum pozitif şimdilik. Başarılar diliyorum...
gazı magusa tıpta mı yaptı hıt ıslemını ..?Benim donasyondu ve ilk denemem. Hit de yaptırdım.
evet...gazı magusa tıpta mı yaptı hıt ıslemını ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?