ben kibris bahcecide tup bebek yaptirdim. Rahim kalinligi normaldi hickimseden de fizyoterapi duymamistim. 2. kez gidecegim bahceciye dondurulmus embriyolarim var. insallah tutar. yoksa halil Ibrahim beyi dusunuyorum.rahim kalinligi yeterli degilse uygulanan bir tedavi... rahmi canlandirmak icin ve kalinligini arttirip hamilelige hazirlamak icin uygulaniyor. Sadece hit in uyguladigi bir yontem...
Uzun bir görüşme olmuyor. Ama siz hiç çekinmeden kafanızdaki bütün soruları sorun. Ben gitmeden önce not almıştım unutmamak için. Sizin sonuçlarınıza bakar. Rahim filmi, eşinizin sonuçları vs çok açık bi şekilde ihtimalleri söylüyor. Ama tr deki gittiğimiz doktorlardaki özel ilgiyi bekleme maalesef yokHaftaya halil İbrahim beyle ilk gorusmemvar bana biraz yardimci olurmusunuz ilk görüşmede neler yaşadınız
insanların olumsuz deneyimlerini paylaşmasını neden düşüncesizce buldunuz anlayamadım?? sadece pozitif sonuç alanlar mı yazsın yani?? o zaman burda yazılanları okuyanlar aaaa herkes pozitif sonuç alıyor, koşa koşa gidelim diyip negatifi görünce derin bir sessizliğe bürünsünler, öylemi??Bu topiğin başlığı halil ibrahim tekin hastaları değil mi arkadaşlar??
Başka yerde tedavi oluyorsanız, neden kafanızı karıştırıyorsunuzki? Bence herkes kendi tedavisine odaklanmalı... Burada birbirimize yardımcı olmaya çalışmalıyız bence. Ben, uygulanan tedavi ayrıntılarını, kalacak yer vs soranlara yazıyorum. Bi bakıyorum ben zaten şu dr a gidiyorum diyor arkadaşlar. Yada ben gittim bilmem kaç tane olumsuz transfer yaşadım ayrıntılarıyla moral bozuyorlar. Yada günah işliyoruz vah vah diye girip yazanlar var...
Hepimiz bebek istiyoruz lütfen biraz daha düşünceli olalım paylaşımlarımızda...
Söylemek istediğim o değil tabiiki, sizin adınıza da üzüldüm, herkesin negatif yaşama olasılığı var. Bende sonuna kadar deniycem... pozitifi de negatifi de paylaşıcaz. Paylaşımda bulunurken duyarlı olmaktan bahsediyorum.Hit le ilgili tecrübelerden bahsediyorum. Neyse uzatmaya gerek yok yazılanları sürekli okuyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız... Başarılı tedaviler diliyorum herkese.insanların olumsuz deneyimlerini paylaşmasını neden düşüncesizce buldunuz anlayamadım?? sadece pozitif sonuç alanlar mı yazsın yani?? o zaman burda yazılanları okuyanlar aaaa herkes pozitif sonuç alıyor, koşa koşa gidelim diyip negatifi görünce derin bir sessizliğe bürünsünler, öylemi??
benim 3 kere negatif donasyonum oldu, imkanlarım ölçüsünde başarıncaya kadar devam edicem inşallah. Bu düşüncelerimi paylaşarak moral bozduysam kusura bakmayın arkadaşlar, ve isterseniz topiğin adını ' Hit de pozitifi görenler' diye değiştirin.
Hoşgeldin burserdem01 çok gecmis olsun bizde eşimin azospermi olduğunu duyunca yikilmistik donasyonu düşünüyorum bende inş bir an önce borclarinizi bitirip girersiniz 15 bini buluyormus konaklama dahil diye biliyorum yerine gore değişir herhaldeMerhaba arkadaşlar , bende uzun zamandır Halil İbrahim beyi araştıranlardanım Kıbrısla istanbulla bi kaç kez görüştüm burayı yeni gördüm ve bilgi alışverişi yapmak adına çok mutlu oldum.28 yaşındayım yumurtalarım yok denilecek kadar küçükler dedi hangi doktora gittiysem,yıkıldım eşime Halil İbrahim beyi hastalarını donasyonu anlattım..ben giden arkadaşlardan yardım istiyorum en azından otel konaklama vs ne kadara mal oluyor ? Ben hergün düşünmekten ölüyorum fakat eşimin kredisi bitmeden bunun mümkün olmadığını biliyorum.3 yılımız var ben yeni bi iş buldum fakat bu parayı biriktirmek vs ne kadara mal olucak yardımcı olursanız sevinirim..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim aylaayla Hoşbuldukkk..evet 15 bini buluyormuş en az ..çok kötü bi durum Rabbim hepimize sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin..sen de bende inşallah en kısa zamanda Kıbrıs'ta olmak ümidiyleHoşgeldin burserdem01 çok gecmis olsun bizde eşimin azospermi olduğunu duyunca yikilmistik donasyonu düşünüyorum bende inş bir an önce borclarinizi bitirip girersiniz 15 bini buluyormus konaklama dahil diye biliyorum yerine gore değişir herhalde
Bu topiğin başlığı halil ibrahim tekin hastaları değil mi arkadaşlar??
Başka yerde tedavi oluyorsanız, neden kafanızı karıştırıyorsunuzki? Bence herkes kendi tedavisine odaklanmalı... Burada birbirimize yardımcı olmaya çalışmalıyız bence. Ben, uygulanan tedavi ayrıntılarını, kalacak yer vs soranlara yazıyorum. Bi bakıyorum ben zaten şu dr a gidiyorum diyor arkadaşlar. Yada ben gittim bilmem kaç tane olumsuz transfer yaşadım ayrıntılarıyla moral bozuyorlar. Yada günah işliyoruz vah vah diye girip yazanlar var...
Evet cok dogru biliyorsunuz be topigin basligi halil Ibrahim tekin, Baska yerde tedaviye basladim ama cok arastirma yapmamistim. Yalnizca televizyonda doktorun anlattiklarina bakarak karar vermistim. Simdi kadinlar klubune uyeyim ve doktorlar hakkinda daha saglikli arastima yapabiliyorum.Bu topiğin başlığı halil ibrahim tekin hastaları değil mi arkadaşlar??
Ceylin71,
Bizim tam yılbaşı dönemine denk geldi Salamis te kaldık ama pahalıydı. Merkeze 8 km uzaklıkta temiz ve güzel bir otel. Merkezde yeni açılan uygun ve güzel bir otel adı söylemişti bir taxici. Adını tam hatırlamıyorum ama Arya hotel gibi bir adı vardı.
Saygısızlık yapmaya hiç gerek yok. Seviyeyi düşürmeyede gerek yok. Kimseyi incitecek bişey yazmadım. Ama siz şahsıma yazıyorsunuz. Ayıp olmadı mı biraz?Evet cok dogru biliyorsunuz be topigin basligi halil Ibrahim tekin, Baska yerde tedaviye basladim ama cok arastirma yapmamistim. Yalnizca televizyonda doktorun anlattiklarina bakarak karar vermistim. Simdi kadinlar klubune uyeyim ve doktorlar hakkinda daha saglikli arastima yapabiliyorum.
Doktor halil Ibrahim tekin sizin tekelinzde olan bir doktor degil.
tedavi ayrintilarini yalnizca siz mi biliyorsunuz da soranlara bilgi veriyorsunuz?
gercekleri yazmak ne zamandan beri moral bozmak oldu?
Bize diyene kadar once siz dusunceli olun.
Çok teşekkür ederim canım. Bekliyorum yaz lütfenKuduvehuri hayirli olsun bebisin inan cok sevindim.son zamanlarda negatifi fazlasiyla gorunce naya moralim bozulmustu.sana ozelden soracaklarim var.yardimci olurmusun
Tesek[/QUOTE]Teşekkür ederim cevapladiginuz içün çok tedirginim napcam bilmiyorum umarım hersey olumlu geçer siz memnun kkaldınız mi ? TE="KuduveHuri, post: 44557380, member: 504816"]Uzun bir görüşme olmuyor. Ama siz hiç çekinmeden kafanızdaki bütün soruları sorun. Ben gitmeden önce not almıştım unutmamak için. Sizin sonuçlarınıza bakar. Rahim filmi, eşinizin sonuçları vs çok açık bi şekilde ihtimalleri söylüyor. Ama tr deki gittiğimiz doktorlardaki özel ilgiyi bekleme maalesef yok
Başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?