Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

ben butun herseyi goturdum giderken...( rahim filmi, klasik hiv,kan testleri vb) gitmeden ara istersen ne istedigini soyluyor hemsireler.

Ben randevu almak için görüştüğümde bir bilgi vermediler..tekrar bi sorim olmazsa teşekkür ederim.peki çok bekledin mi kontrolde ? Bana uçak biletinizi sabah erken saate alın dediler çünkü Havaalanıyla hastane arası 1 saat sürebiliyormuş.ama bizde en uygun 12 gibi bi saate buldk öğlene..sen nasıl yaptın yetişebildin mi rahat görüşebildin mi ? Aksilik falan yaşamadın değil mi ? Ben korkuyorum biraz bu konuda çünkü

Mutlaka sor hemsirelere, cunku tedaviye karar vermeden once testlere bakiyor. biz yazin gitmistik ilk gorusmeye Yakin Dogu Unv gorusmustuk. cok beklemedik biz. Gorusme de en fazla 15 dk surdu mu bilmiyorum. ama siz simdi Magusa Tip merkezine gideceksiniz sanirim. Magusa ya 1 saatten daha az suruyor yol. havaalanindan. Cok rahat yetisirsiniz ogleden sonraya. Hemsireye ucak saatini soylersen ona gore randv ayarlarlar zaten. ayni gun mu doneceksiniz?

Evet aynı gün akşamı geri döneceğiz.o yüzden diğer güne sarkmasından falan çok korkuyorum.malum biliyorsun Türkiye'de oluyor ya böyle şeyler..ben tekrar arayayım merkezi o zamann..en azından doğru evraklarla giderim.tecrübelerin bize de yardımcı oluyor çok Sağol..inşallah bize de nasip olur senin gibi Bebişimiz..

canım dr. herseyı istda muayenede bır bır soruyor sende aklındakı soruları ona soruyorsun ılk gorusmede gayet ıyı bence ... 2.gorusmeye rahım kalınlıgı ıcın cagıryor o zaman bıraz daha kısa tutyor konusmayı o da normal bence sohbet edecek halı yok ya bızımle:)) bence işine odaklı davranıyor ama yardımcıları ıyı ılglı davranıyor her telefona anında dönüs yapıyorlar

evet ters bı durum olmazsa 27 ocak gıbı gıdecegım magusaya
arkadaslar magusada transferden sonra kalabılecegım ıyı hesaplı bır yer bılıyormusun bana yardımcı olur musun ? yada acaba aynı aksam dönüs yapsam kalmasam bı zararı olur mu kalmak mı lazım daha once tecrubesı olan arkadaslar tavsıyelerınız beklıyorumm

Doktorlar ayni gun dönusun hicbir zarari olmadigini soyluyorlar bence 1gece kalsak daha iyi olur gibi doktorunla gorussen hastanede oda ayarlayamazmi ben oyle yaptim cunku

inşallah hayırlı haberlerlerle dönersinn.. Arkadaşım ikinci görüşmeden bahsetmişsin herkesi ikinci bi görüşmeye davet ediyormu acaba ?

kızlar uygun fiyatlı bi otel buldum internetten bi arayın derim iki kişi günlük 80 tl kıbrıs otel hemde magusa da bi bakın derim transfer sonrası ve o aşamada temiz görünüyor ben beğendim.Sizde bi göz atın derim.l

inşallah hayırlı haberlerlerle dönersinn.. Arkadaşım ikinci görüşmeden bahsetmişsin herkesi ikinci bi görüşmeye davet ediyormu acaba ?
.. bırıncı gorusmeden sonra ılaclar vermıstı rahım kalınlıgını artırmak ıcın onun ıcın ıkıncıye bı daha gıttım ıstdakı yerıne transfer oncesı sonra hesapta olmayan adet kanaması dolasıyla transferım bu ay sonuna ertelendı sanırım haftaya bı daha cagıracak ölçüm ıcın

Arkadaslar merhaba.Ben artik kararimi verdim Hit'e gidicem.uzun zamandir kararsizdim erteleyip duruyordum.insallah dogru karar vermisimdir.yillik iznimden once gidip bir gorusmek istiyorum.transferide iznime denk getirmem lazim.ön gorusme icin kibrisa gitmek sart mi Adetin ikinci gunu mu gitmeliyim bir de hangi testleri hazirlayip gitmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.Gecen sene nisan ayinda rahim filmi cektirmistim bir sorun cikmamisti tekrar cektirmelimiyim?Kendisine nasil ulasabilirim daha once mail atmistim ama cvp gelmedi..Hastalariyla ilgisi boyle midir?

Tesekkur ederim. Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin kizlar. umidinizi hic kesmeyin. sanirim ben bu topikteki en yasli anne olucam.
Allah kucaginada almayi nasip etsin.Ben de 42 yasindayim insallah senden sonra ben de buraya test sonucumu mutlulukla yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…