Hadi hayirlisi arkadasim doktor araci sadece onemli olan hedefe ulasmak Allah yardimcin olsun yumoşlarla dönersin insallahArkadaslar merhaba.Ben artik kararimi verdim Hit'e gidicem.uzun zamandir kararsizdim erteleyip duruyordum.insallah dogru karar vermisimdir.yillik iznimden once gidip bir gorusmek istiyorum.transferide iznime denk getirmem lazim.ön gorusme icin kibrisa gitmek sart mi Adetin ikinci gunu mu gitmeliyim bir de hangi testleri hazirlayip gitmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.Gecen sene nisan ayinda rahim filmi cektirmistim bir sorun cikmamisti tekrar cektirmelimiyim?Kendisine nasil ulasabilirim daha once mail atmistim ama cvp gelmedi..Hastalariyla ilgisi boyle midir?
İnşallah canım bütün kalbimle diliyorum... Bekliyorum güzel haberleriniAllah kucaginada almayi nasip etsin.Ben de 42 yasindayim insallah senden sonra ben de buraya test sonucumu mutlulukla yazarim.
Hayır, lütfen ümidini kesme bak aynı yaştayız. Bizimle aynı yaşta, üstelik kemoterapi almış bir arkadaşım ikizlerini bu hafta doğuracak. Çok şükür donasyon şansımız var. Bu şansımız varken sonuna kadar mücadele etmeliyiz.zaman zaman umitsizlige kapiliyorum yasimdan dolayi
Nasilsin arkadasim hamilelik nasil gidiyor kalp atislarini duyabildinmiHayır, lütfen ümidini kesme bak aynı yaştayız. Bizimle aynı yaşta, üstelik kemoterapi almış bir arkadaşım ikizlerini bu hafta doğuracak. Çok şükür donasyon şansımız var. Bu şansımız varken sonuna kadar mücadele etmeliyiz.
Sağol canım, iyiyim şimdilik. Cuma günü gidicem dr a. Bende inanamıyorum hala bir tedirginlik var. Kalp atışını duysam içim rahat edecek inşallah. Sen nasılsın? Ne zaman başlıyorsun?Nasilsin arkadasim hamilelik nasil gidiyor kalp atislarini duyabildinmi
Inslh canim ya kacis yok bu yola gidicez nasibimiz neyse oHadi hayirlisi arkadasim doktor araci sadece onemli olan hedefe ulasmak Allah yardimcin olsun yumoşlarla dönersin insallah
Haklisin bu zamana kadar sans benden yana olmadigi icin bu tedaviler icinde hep sans deniliyor eger oyleyse benden yana olmaz gibi geliyor. Ama yine de elimden geleni yapicam zorlaya bildigim kadar zorlicamHayır, lütfen ümidini kesme bak aynı yaştayız. Bizimle aynı yaşta, üstelik kemoterapi almış bir arkadaşım ikizlerini bu hafta doğuracak. Çok şükür donasyon şansımız var. Bu şansımız varken sonuna kadar mücadele etmeliyiz.
Duyarsin Allahin izniyle dua et canim benim heyecan dorukta 1-2gune adet oluyorum 20gune kibristayim insallahSağol canım, iyiyim şimdilik. Cuma günü gidicem dr a. Bende inanamıyorum hala bir tedirginlik var. Kalp atışını duysam içim rahat edecek inşallah. Sen nasılsın? Ne zaman başlıyorsun?
Saol canim seninde hayirli olsun tedavin mutlulukla sonuclanir inslh.Aslinda bende kibrisa gidip hem ön gorusme olur hem de hastaneyi gormus olurum diye dusunuyorum.Ama Istanbula da geliyorsa ilk gorusmeyi tedavinin gidisatini konusmak icin ben de istanbuldayim zaten daha zahmetsiz mi olur maddi kismi da var tabiHayirlisi olsun arkadasim..bende karar verdim sonunda mart 24 te ongorusme için kibrisa gidicem.istanbulda pek olmuyor diyorlar bizde kesin çözüm olsun diye oraya gideceğiz.. İnşallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bebislere kavusuruzz..
Amin inlsh arkadasim.Sen de bebeginin kalp atislarini da duyarsin o harika sesleri pıt pıtlari inslh.İnşallah canım bütün kalbimle diliyorum... Bekliyorum güzel haberlerini
20 gun ne guzel az kalmis yavrularini almaya sansin bol olsunDuyarsin Allahin izniyle dua et canim benim heyecan dorukta 1-2gune adet oluyorum 20gune kibristayim insallah
Evet az kaldi fakat gunler gecmek bilmiyor tesekkur ederim iyi dileklerin icin :) rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun insallah20 gun ne guzel az kalmis yavrularini almaya sansin bol olsun
genelde hafta sonları burda dıye bılıyorumBen istanbuldayim buraya geldigini okudum hangi gunlerde geliyor belli mi?
butun terslıkler benı mı buluyor ya . sımdıde donör degısıyor embrıyolar saglıklı gelısmemiş. yıne ertelendı yaaa... bırıncı gorusmeden sonra ılaclar vermıstı rahım kalınlıgını artırmak ıcın onun ıcın ıkıncıye bı daha gıttım ıstdakı yerıne transfer oncesı sonra hesapta olmayan adet kanaması dolasıyla transferım bu ay sonuna ertelendı sanırım haftaya bı daha cagıracak ölçüm ıcın
Vardir herşeyde bi hayir dicem ama insan bu aşamada tabiki sabirsizlaniyor haklisn cok..peki donor neden değişiyormuş ? Embriyo yuzunden mi ? Ne zamana ertelediler peki canm..geç olsun güç olmasın arkadaşım hayirlisiyla saglikla bebisini kucağına alicagin zamanlar da gelecek insallah..butun terslıkler benı mı buluyor ya . sımdıde donör degısıyor embrıyolar saglıklı gelısmemiş. yıne ertelendı yaaa.
Vardir herşeyde bi hayir dicem ama insan bu aşamada tabiki sabirsizlaniyor haklisn cok..peki donor neden değişiyormuş ? Embriyo yuzunden mi ? Ne zamana ertelediler peki canm..geç olsun güç olmasın arkadaşım hayirlisiyla saglikla bebisini kucağına alicagin zamanlar da gelecek insallah..butun terslıkler benı mı buluyor ya . sımdıde donör degısıyor embrıyolar saglıklı gelısmemiş. yıne ertelendı yaaa.
ıstbuldaysan kıbrısa gıtmene gerek yok ılk gorusme ıcın burda gorus daha ıyıSaol canim seninde hayirli olsun tedavin mutlulukla sonuclanir inslh.Aslinda bende kibrisa gidip hem ön gorusme olur hem de hastaneyi gormus olurum diye dusunuyorum.Ama Istanbula da geliyorsa ilk gorusmeyi tedavinin gidisatini konusmak icin ben de istanbuldayim zaten daha zahmetsiz mi olur maddi kismi da var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?