Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hadi hayirlisi arkadasim doktor araci sadece onemli olan hedefe ulasmak Allah yardimcin olsun yumoşlarla dönersin insallah

Hayirlisi olsun arkadasim..bende karar verdim sonunda mart 24 te ongorusme için kibrisa gidicem.istanbulda pek olmuyor diyorlar bizde kesin çözüm olsun diye oraya gideceğiz.. İnşallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bebislere kavusuruzz..

zaman zaman umitsizlige kapiliyorum yasimdan dolayi
Hayır, lütfen ümidini kesme bak aynı yaştayız. Bizimle aynı yaşta, üstelik kemoterapi almış bir arkadaşım ikizlerini bu hafta doğuracak. Çok şükür donasyon şansımız var. Bu şansımız varken sonuna kadar mücadele etmeliyiz.

Nasilsin arkadasim hamilelik nasil gidiyor kalp atislarini duyabildinmi

Nasilsin arkadasim hamilelik nasil gidiyor kalp atislarini duyabildinmi
Sağol canım, iyiyim şimdilik. Cuma günü gidicem dr a. Bende inanamıyorum hala bir tedirginlik var. Kalp atışını duysam içim rahat edecek inşallah. Sen nasılsın? Ne zaman başlıyorsun?

Haklisin bu zamana kadar sans benden yana olmadigi icin bu tedaviler icinde hep sans deniliyor eger oyleyse benden yana olmaz gibi geliyor. Ama yine de elimden geleni yapicam zorlaya bildigim kadar zorlicam

Ayni yastayiz ewet ve bebegine o kadar sevindim ki anlatamam bana umut oldun neden bende olmasin ki dedim umarim hit bende de ve diger arkadaslarda da basarili olur.

Sağol canım, iyiyim şimdilik. Cuma günü gidicem dr a. Bende inanamıyorum hala bir tedirginlik var. Kalp atışını duysam içim rahat edecek inşallah. Sen nasılsın? Ne zaman başlıyorsun?
Duyarsin Allahin izniyle dua et canim benim heyecan dorukta 1-2gune adet oluyorum 20gune kibristayim insallah

Saol canim seninde hayirli olsun tedavin mutlulukla sonuclanir inslh.Aslinda bende kibrisa gidip hem ön gorusme olur hem de hastaneyi gormus olurum diye dusunuyorum.Ama Istanbula da geliyorsa ilk gorusmeyi tedavinin gidisatini konusmak icin ben de istanbuldayim zaten daha zahmetsiz mi olur maddi kismi da var tabi

Haklisin canm bende İstanbul da yasiyor olsaydim ilk görüşme için giderdim..ama zaten adanadan günübirlik gidicem kalma olasiligim olmadigi için bu şekilde yapalim dedik..ancak su an tek korkum sen hiç rahim filmi çektirdin mi.hit istiyor diye cektirmem gerekiyor fakat cok korkuyorum bakalim artik napicamm

butun terslıkler benı mı buluyor ya . sımdıde donör degısıyor embrıyolar saglıklı gelısmemiş. yıne ertelendı yaaa.

butun terslıkler benı mı buluyor ya . sımdıde donör degısıyor embrıyolar saglıklı gelısmemiş. yıne ertelendı yaaa.
Vardir herşeyde bi hayir dicem ama insan bu aşamada tabiki sabirsizlaniyor haklisn cok..peki donor neden değişiyormuş ? Embriyo yuzunden mi ? Ne zamana ertelediler peki canm..geç olsun güç olmasın arkadaşım hayirlisiyla saglikla bebisini kucağına alicagin zamanlar da gelecek insallah..

Vardir herşeyde bi hayir dicem ama insan bu aşamada tabiki sabirsizlaniyor haklisn cok..peki donor neden değişiyormuş ? Embriyo yuzunden mi ? Ne zamana ertelediler peki canm..geç olsun güç olmasın arkadaşım hayirlisiyla saglikla bebisini kucağına alicagin zamanlar da gelecek insallah..

ıstbuldaysan kıbrısa gıtmene gerek yok ılk gorusme ıcın burda gorus daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…