donör yumurtası toplandı esım de sperm vermeye gıttı kıbrısa sonra 5 .gun embrıyolar kalıte yonunden bozuk oldugu yumertadan kaynaklandıgını dr. un olumsuz buldugunu transfer olursa saglıklı olmayacagnın dusunduklerını soylererek donör degıstırmeye karar verdıler o yuzden benım yenınden adet kanaması olması ıcın ılac verdıler hersey yenıden baslayacak .belkıde ıyı oldu ya transferden sonra kalıtesız embrıyo oldugu ıcın tutmayacaktı bosuna ıslem yapmıs olacaktık.Vardir herşeyde bi hayir dicem ama insan bu aşamada tabiki sabirsizlaniyor haklisn cok..peki donor neden değişiyormuş ? Embriyo yuzunden mi ? Ne zamana ertelediler peki canm..geç olsun güç olmasın arkadaşım hayirlisiyla saglikla bebisini kucağına alicagin zamanlar da gelecek insallah..
Bencede doktorun onceden farketmis olmasi ne güzel. Sürecin uzadi ama en azindan olumlu olucak inşallah. Yoksa dediğin gibi boşa işlem yapmış olacaktin..hayirlisi olsun insallah senin icin..donör yumurtası toplandı esım de sperm vermeye gıttı kıbrısa sonra 5 .gun embrıyolar kalıte yonunden bozuk oldugu yumertadan kaynaklandıgını dr. un olumsuz buldugunu transfer olursa saglıklı olmayacagnın dusunduklerını soylererek donör degıstırmeye karar verdıler o yuzden benım yenınden adet kanaması olması ıcın ılac verdıler hersey yenıden baslayacak .belkıde ıyı oldu ya transferden sonra kalıtesız embrıyo oldugu ıcın tutmayacaktı bosuna ıslem yapmıs olacaktık.
Uzulmen degil sevinmen gerek canim dua etki doktorun cok ilgiliymis onemsemeyip transferi yapsaydi daha kotu olurdu benimde hormonlar yuksek oldugu icin 2ay sonraya ertelendi ilk cok uzuldum ama wardir bundada bi hayir yipratma kendini olumlu dusun 2ay gecti bile az kaldi transferedonör yumurtası toplandı esım de sperm vermeye gıttı kıbrısa sonra 5 .gun embrıyolar kalıte yonunden bozuk oldugu yumertadan kaynaklandıgını dr. un olumsuz buldugunu transfer olursa saglıklı olmayacagnın dusunduklerını soylererek donör degıstırmeye karar verdıler o yuzden benım yenınden adet kanaması olması ıcın ılac verdıler hersey yenıden baslayacak .belkıde ıyı oldu ya transferden sonra kalıtesız embrıyo oldugu ıcın tutmayacaktı bosuna ıslem yapmıs olacaktık.
Hayırlısı olsun canım. Hiç söylemeden transfer yapabilirlerdi... benim bir kez daha güvenim arttı yazdığını okuyunca. İnşallah bir sonraki ay sorunsuz adet olursun ve sağlıklı embriyolar oluşur. Tekrar başarılar diliyorum.donör yumurtası toplandı esım de sperm vermeye gıttı kıbrısa sonra 5 .gun embrıyolar kalıte yonunden bozuk oldugu yumertadan kaynaklandıgını dr. un olumsuz buldugunu transfer olursa saglıklı olmayacagnın dusunduklerını soylererek donör degıstırmeye karar verdıler o yuzden benım yenınden adet kanaması olması ıcın ılac verdıler hersey yenıden baslayacak .belkıde ıyı oldu ya transferden sonra kalıtesız embrıyo oldugu ıcın tutmayacaktı bosuna ıslem yapmıs olacaktık.
Hiç üzülme herşeyde bur hayır vardır ben okadar memnun kaldimki halil beyden senin için en doğru kararı vermişlerdir emin olbutun terslıkler benı mı buluyor ya . sımdıde donör degısıyor embrıyolar saglıklı gelısmemiş. yıne ertelendı yaaa.
Ay sonu diil ama martta ordayimm bende heyecanla bekliyorum :) ilkgorusme olucak ama olsun senin ilk görüşme mi yoksa bebisi almaya mi gidiceksin insallah ?Mrb arkadaslar ay sonunda gidecek olan varmı aranızda :)
Ben ikinci olacak nasipse ınş ilki 3.ayda düşük oldu ikizdi ama birazda benim burdaki doktorumun ihmaliydi şimdi donmuslarim var haftaya oradayım ınş :)Ay sonu diil ama martta ordayimm bende heyecanla bekliyorum :) ilkgorusme olucak ama olsun senin ilk görüşme mi yoksa bebisi almaya mi gidiceksin insallah ?
Bende çok arastirdim sizlerin yorumlariyla kararimi aldim cok şükür.. Seninde insallah bebisini bu kez saglikli bi sekilde dünyaya getirmeni nasip etsin rabbim..biraz cok kafaya takiyorum nasil olacak? Olacak mi acaba vs diye insallah bana da nasip olur bakalim martta gorusmeyi yapcaz hit ile :) sen de git bize yazz mutlaka deneyiminii hayirlisiyla ..Halil beyden çok memnunum çok doğru bir karar vermissin arkadaşım ınş senin içinde hayırlı olur sakin olmak gerek stres hiç yapma biz mayıs ayında gittik hem tatil yaptık hemde bebislerimi aldım geldik sonu biraz hüsran olsada bunda da vardır bir hayır diyoruz..
Inş canim bütün isteyenlere allah nasip eder sende hiç kafayı takma oraya gittiğinde göreceksin halil bey gerçekten insana güven veriyo bizimle nazmiye hanim ilgileniyo oda ole hiç tereddutun olmasın yeterki tedavi sürecin olumlu geçsin :)Bende çok arastirdim sizlerin yorumlariyla kararimi aldim cok şükür.. Seninde insallah bebisini bu kez saglikli bi sekilde dünyaya getirmeni nasip etsin rabbim..biraz cok kafaya takiyorum nasil olacak? Olacak mi acaba vs diye insallah bana da nasip olur bakalim martta gorusmeyi yapcaz hit ile :) sen de git bize yazz mutlaka deneyiminii hayirlisiyla ..
Amin cok teşekkür ederim canm..bende gidince yazacam burdan direk sizlerle paylasacam inşallah.. Peki sen rahim filmi cektirdin mi canm doktor istedi benden ama cok korkuyorum giderken goturucemInş canim bütün isteyenlere allah nasip eder sende hiç kafayı takma oraya gittiğinde göreceksin halil bey gerçekten insana güven veriyo bizimle nazmiye hanim ilgileniyo oda ole hiç tereddutun olmasın yeterki tedavi sürecin olumlu geçsin :)
Ewet cektirdim tam iki kere en son gecen nisan ayinda cektirmistim 3. Tup tedavisine baslicam diye ama gitmedim donasyon olsun dedim hic degilse yuzdesi biraz yuksek parasida tabi.hic korkmana gerek yok kisa suruyor cok agrisida olmuyor ama ister istemez stres yapiyodum bende en son gittigimde hemsire cok gerginsiniz demisti banaHaklisin canm bende İstanbul da yasiyor olsaydim ilk görüşme için giderdim..ama zaten adanadan günübirlik gidicem kalma olasiligim olmadigi için bu şekilde yapalim dedik..ancak su an tek korkum sen hiç rahim filmi çektirdin mi.hit istiyor diye cektirmem gerekiyor fakat cok korkuyorum bakalim artik napicamm
Evet cektirmistim ben de çok korktum o gece uyuyamadim birde rahim filmiyle ilgili yazılanları falan okudukça dahada çok korktum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ınan bana dayanilmicak acı hiç olmadı gerçekten çok uzun sürmüyor zatenAmin cok teşekkür ederim canm..bende gidince yazacam burdan direk sizlerle paylasacam inşallah.. Peki sen rahim filmi cektirdin mi canm doktor istedi benden ama cok korkuyorum giderken goturucem
Acaba tekrar istermi ki halil bey.gecen senekini kabul edermi eder inslh.[/QUOT sorsaydiniz keske sizinle hangi hemşire ilgileniyorsa onunla konusabilirsiniz
Sizin görüştüğümüz hemşire kim onunla konuşup sorabilirsiniz aslında rahim filmini
daha gorusmedim ki kimseyle yillik iznimde yapturacagim icin 1 ay oncesinden ilk gorusmeye giderim dedim.Sizin görüştüğümüz hemşire kim onunla konuşup sorabilirsiniz aslında rahim filmini
Anladım ınş sizin içinde hayırlısı olur :)Daha gorus
daha gorusmedim ki kimseyle yillik iznimde yapturacagim icin 1 ay oncesinden ilk gorusmeye giderim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?