saol cok tesekkur ederim.Senin de bebeklerine uzuldum olsun vardir bir hayir diyelim.Inslh ikinci denemende kucagina alirsin bebeklerini.Anladım ınş sizin içinde hayırlısı olur :)
Zaten oraya gittiginde de göreceksin çok samimi ve güven verici biz gittik konuştuk bayaa aklıma ne geliyorsa sordum cevapladı bizde çok arastirmistik ama doğru kararı verdiğimizi dusunuuorum...Gecen seneden beri hangi dr donasyon yaptirsam diye arastirip duruyorum halil bey'de karar kildim.Kendi doktorum baskasini tavsiye etmisti ama nedense vazgectim ordan.Halil Bey daha basarili sanki bir de nette kucaginda bebekle resmini gordum cok samimi ictendi.Basari haberlerine de cokca rastladim ondan kesin kararimi verdim.Inslh yanilmamisimdir
S
saol cok tesekkur ederim.Senin de bebeklerine uzuldum olsun vardir bir hayir diyelim.Inslh ikinci denemende kucagina alirsin bebeklerini.[/QUO ınş canim benim hep sukrettim bu duyguyu yaşattığı için allaha tabiki bunda da vardır bir hayır 4 tane daha yumurtamiz var zaten hiç umudumu yitirmedim ınş sizin de hayalleriniz gerçekleşir aklınıza takılan birşey olursa cevaplarim herzaman :)
İnşallah dediğin gibi olur benimde canm ..korkuyorum çünkü hemşire de mutlaka yaptirin tüplerin acik olup olmadigina bakıyor doktor bey dedi..bakalimm insallah kolay atlatirimmmEvet cektirmistim ben de çok korktum o gece uyuyamadim birde rahim filmiyle ilgili yazılanları falan okudukça dahada çok korktum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ınan bana dayanilmicak acı hiç olmadı gerçekten çok uzun sürmüyor zaten
İnsallah canim benim insallah yawrularimizi kucagimiza aliriz hakkimizda hayirlisi olsunGecen seneden beri hangi dr donasyon yaptirsam diye arastirip duruyorum halil bey'de karar kildim.Kendi doktorum baskasini tavsiye etmisti ama nedense vazgectim ordan.Halil Bey daha basarili sanki bir de nette kucaginda bebekle resmini gordum cok samimi ictendi.Basari haberlerine de cokca rastladim ondan kesin kararimi verdim.Inslh yanilmamisimdir
evet bende onu dusundum ya hıc soylemeden yapsalardı ne olacaktı uzuntu maddı manevı kayıp ve dedıgın gıbı benımde guvenım arttı dedım demekkı sadece para ıcın bu işi yapmıyor hastasını da dusunuyor şanslıyım dıye dusundumHayırlısı olsun canım. Hiç söylemeden transfer yapabilirlerdi... benim bir kez daha güvenim arttı yazdığını okuyunca. İnşallah bir sonraki ay sorunsuz adet olursun ve sağlıklı embriyolar oluşur. Tekrar başarılar diliyorum.
Hiç üzülme herşeyde bur hayır vardır ben okadar memnun kaldimki halil beyden senin için en doğru kararı vermişlerdir emin ol
arkadaslar hıc korkmaya panık yapmaya gerek yok gercekten cok kolay bı ıslem ben ıstbulda yaptırdım 3 ay once ınan bende yaptırana kadar yazılanları okudum gece uyuyamadım ama bosunaymıs cok kolay bı ıslemEvet cektirmistim ben de çok korktum o gece uyuyamadim birde rahim filmiyle ilgili yazılanları falan okudukça dahada çok korktum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ınan bana dayanilmicak acı hiç olmadı gerçekten çok uzun sürmüyor zaten
İnsallah benimde kolay gecer cok korkuyorum çünkü herkes bisey yazmış.. Ben burda üniversite hastanesinde yaptiracam insallah kolay gecer ..evet bende onu dusundum ya hıc soylemeden yapsalardı ne olacaktı uzuntu maddı manevı kayıp ve dedıgın gıbı benımde guvenım arttı dedım demekkı sadece para ıcın bu işi yapmıyor hastasını da dusunuyor şanslıyım dıye dusundum
arkadaslar hıc korkmaya panık yapmaya gerek yok gercekten cok kolay bı ıslem ben ıstbulda yaptırdım 3 ay once ınan bende yaptırana kadar yazılanları okudum gece uyuyamadım ama bosunaymıs cok kolay bı ıslem
Gercekten korkulacak bisey degil normal bir muayene de ne hissediyorsan aynisi daha fazlasi degil inan .2 kere cektirmiis biri olarak soyluyorum.İnsallah benimde kolay gecer cok korkuyorum çünkü herkes bisey yazmış.. Ben burda üniversite hastanesinde yaptiracam insallah kolay gecer ..
Rahatladim biraz daha böyle duyunca insan ister istemez korkuyor çünkü.. Teşekkür ederummmGercekten korkulacak bisey degil normal bir muayene de ne hissediyorsan aynisi daha fazlasi degil inan .2 kere cektirmiis biri olarak soyluyorum.
Hadi hayirlisi olsun arkadaşım.. Kibrisa mi gittin yoksa ist.de mi gorustun martta benim de ilk gorusmem var heyecanliyimm merak ediyorum hit nasildi herşeyi sorabildin mi rahat rahat ?? Davranisi tavri nasildiMerhaba bende ilk gorusmemi pazartesi yaptım kısmetse martta başlıyoruz tedaviye umarım hepimiz için herşey yolunda gider ver mutlu sona ulasiriz
Hayirli olsun canim.Gorusmenle ilgili bilgi verirmisin Istanbulda gorustuysen hangi numarayi arayip randevu aldin telini yazarmisin.Gorusmen nasil gecti ?Doktor nasildi? Sizin sorun neydi birde yasiniz kac?Cok soru sordum ama .....Merhaba bende ilk gorusmemi pazartesi yaptım kısmetse martta başlıyoruz tedaviye umarım hepimiz için herşey yolunda gider ver mutlu sona ulasiriz
Inslh. bebegine kavusursun canim daha yasinda gencmis avantajlisin.Verdigin bilgi icin tesekkur ederim.Biz kıbrısta görüştük ben 27 yasindayim yumurta donasyonu için gittim çok güler yüzlü iyi bi doktor dosyami inceledi muayene etti bi kaç soru sordu çok ayrıntılı konusmuyo acikcasi bütün herseyi hemşire ayrıntılı olarak anlattı bize bana senin işin bende hiç üzülme ben anne yapcam inşallah seni dedi martta baslicaz inşallah hastanenin sayfasında hasta bilgi formu var ben mail attim onlarddöndü bana umarim hepimiz için herşey yolunda gider
İnsRica ederim ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu sadece ben değil isteyen ugrasan herkes kavussun bebislere inşallah
Kibris tüp bebek merkezi gazimagusa arkadasimm onlar mutlaka sana dönüyorlar..Kizlar halil bey su an hangi hastanede bir turlu internetten bulamiyorum bir suru hastane ismi cikiyor.dun aksam bi mail adresi buldum yazdim cvp gelmedi su hastane adini bi yazin Allah rizasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?