Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar aksam ustu Canan hnm aradi bu iyi haber kotusu konusamadim cunku isyerindeydim ve en yogun zamanda telefonum caldi musait olmadigimi soyledim uzulerek.Hastanede calisiyorum merkezi sterilizasyon unitesindeyim ve tam ameliyatlarin bitis saatiydi.Olsun daha musait bir zamanda ben arar gorusurum daha zaman var cunki.

Aksam ki attigim maili Halil Bey okumusmudur acaba yoksa direk Asistanlar mi ilgileniyor?

Sizlere hangi ilaçları verdiler bana balık yagı verdiler kilo aldırırmışım acaba
Ewet kilo aldiriyo bir ara ben de kullanayim dedim baktim tombik olmaya basladim biraktim.Ama doktor verirse kullanirim tedavi icin gerekliyse kullanmalisin.

Kızlar, dün bebişin kalp atışını duydum çok şükür. Bugün hemşireye yazdım. Estrofem ve progestanı bırak dedi. Daha önce tedavi olan arkadaşlar, 8. Haftaya kadar devam etmiş miydiniz siz bu ilaçlara?

Cok guzel bi duygudur eminim cok sevindim senin adina icin rahat etmistir minicik kalbin sesini duyunca :) geri sayim basladi benim bugun 20 :) 0 da kibristayim ins

Cok guzel bi duygudur eminim cok sevindim senin adina icin rahat etmistir minicik kalbin sesini duyunca :) geri sayim basladi benim bugun 20 :) 0 da kibristayim ins
Neron1990,
Şimdi içim biraz daha rahat evet canım. Çok şükür başarılı oldu,inşallah sağlıklı devam eder. Ama kaygı hep var. Başarılar diliyorum sanada şimdiden.

Neron1990,
Şimdi içim biraz daha rahat evet canım. Çok şükür başarılı oldu,inşallah sağlıklı devam eder. Ama kaygı hep var. Başarılar diliyorum sanada şimdiden.
Zor buldugumuz icin illaki kaybetme korkusu olur kucagina alana kadar sen yinede stres yapmamaya calis rlinden geldigince rahat ol tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…