Magusa Tip MerkeziKizlar halil bey su an hangi hastanede bir turlu internetten bulamiyorum bir suru hastane ismi cikiyor.dun aksam bi mail adresi buldum yazdim cvp gelmedi su hastane adini bi yazin Allah rizasi icin
Bence merkezi aramalisin oradan seni yönlendiriyorlar hatta oraya herşeyi sorabilirsin ben ole yapmıştım..Aksam ki attigim maili Halil Bey okumusmudur acaba yoksa direk Asistanlar mi ilgileniyor?
Ewet oyle yapicam ben de.Bence merkezi aramalisin oradan seni yönlendiriyorlar hatta oraya herşeyi sorabilirsin ben ole yapmıştım..
Senin ilk galiba donasyon mu dusunuyosunEwet oyle yapicam ben de.
Inş hayırlısı olur canim :)Donasyon ilk olacak daha onceden 3 basarisiz tup bebek tedavisi yaptirdim.Birinde gebe kalmistim 8 haftalik kalbi durdu
Amin inslh canim hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun.Inş hayırlısı olur canim :)
Ewet kilo aldiriyo bir ara ben de kullanayim dedim baktim tombik olmaya basladim biraktim.Ama doktor verirse kullanirim tedavi icin gerekliyse kullanmalisin.Sizlere hangi ilaçları verdiler bana balık yagı verdiler kilo aldırırmışım acaba
Cok guzel bi duygudur eminim cok sevindim senin adina icin rahat etmistir minicik kalbin sesini duyunca :) geri sayim basladi benim bugun 20 :) 0 da kibristayim insKızlar, dün bebişin kalp atışını duydum çok şükür. Bugün hemşireye yazdım. Estrofem ve progestanı bırak dedi. Daha önce tedavi olan arkadaşlar, 8. Haftaya kadar devam etmiş miydiniz siz bu ilaçlara?
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ınş bende haftaya kibristayim :)Cok guzel bi duygudur eminim cok sevindim senin adina icin rahat etmistir minicik kalbin sesini duyunca :) geri sayim basladi benim bugun 20 :) 0 da kibristayim ins
Neron1990,Cok guzel bi duygudur eminim cok sevindim senin adina icin rahat etmistir minicik kalbin sesini duyunca :) geri sayim basladi benim bugun 20 :) 0 da kibristayim ins
Başarılar arkadaşım. Teşekkür ederim.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ınş bende haftaya kibristayim :)
Sağol canim ınş hayırlısı olur :)Başarılar arkadaşım. Teşekkür ederim.
Zor buldugumuz icin illaki kaybetme korkusu olur kucagina alana kadar sen yinede stres yapmamaya calis rlinden geldigince rahat ol tadini cikarNeron1990,
Şimdi içim biraz daha rahat evet canım. Çok şükür başarılı oldu,inşallah sağlıklı devam eder. Ama kaygı hep var. Başarılar diliyorum sanada şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?