Amin canim insallah :) Allah yardimcin olsun Allah dualarimizi kabul eder insallahAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ınş bende haftaya kibristayim :)
Malesef yardimci olamayacagim bizim sperm donasyonu oldugu icin benden yumurta topladilar sperm nezaman toplanir bi bilgim yokAdetin kaçıncı günü sizi çağırıyorlar kıbrısa ve daha önceden eşinizi ne Zaman çağırıyorlar sperm vermeye yanı adetin kaçıncı gününe denk
Cok sevindim canim insllah bizlerede nasip olur.Kızlar, dün bebişin kalp atışını duydum çok şükür. Bugün hemşireye yazdım. Estrofem ve progestanı bırak dedi. Daha önce tedavi olan arkadaşlar, 8. Haftaya kadar devam etmiş miydiniz siz bu ilaçlara?
Normal tup bebek tedavisinde yumurtalarin toplandigi gun esten sperm isteniyor.Donasyonda da oyledir heralde.Adetin kaçıncı günü sizi çağırıyorlar kıbrısa ve daha önceden eşinizi ne Zaman çağırıyorlar sperm vermeye yanı adetin kaçıncı gününe denk
Amiiin inşallah canım. Dualarım sizinle:) hep şükrediyorum ve kadınlar kulübündeki arkadaşlara dua ediyorum.Cok sevindim canim insllah bizlerede nasip olur.
Ben 11 aralıkta regl oldum. 24 Aralıkta eşim sperm verdi.( yumurta toplanırken eş zamanlı spermide alıyorlar.) 29 aralıkta da transfer yapıldı. Umarım yardımcı olmuştur bu bilgi...Adetin kaçıncı günü sizi çağırıyorlar kıbrısa ve daha önceden eşinizi ne Zaman çağırıyorlar sperm vermeye yanı adetin kaçıncı gününe denk
Senin ilk miydi acaba...Ben 11 aralıkta regl oldum. 24 Aralıkta eşim sperm verdi.( yumurta toplanırken eş zamanlı spermide alıyorlar.) 29 aralıkta da transfer yapıldı. Umarım yardımcı olmuştur bu bilgi...
peki kaca maloldu size tedavi konaklama yol ucretleri toplam ne cikti cebinizden. Konaklama isini en ucuza getirmek istiyorum malum zaten pahali bi tedavi kredi cekip gidicez.Bazilari gitmissken tatil yapalim yildizli otelde kalalim diyebiliyor. Ben oyle diyemicem malesef.Ben 11 aralıkta regl oldum. 24 Aralıkta eşim sperm verdi.( yumurta toplanırken eş zamanlı spermide alıyorlar.) 29 aralıkta da transfer yapıldı. Umarım yardımcı olmuştur bu bilgi...
Benim ilk denememdi evet canım.Senin ilk miydi acaba...
Canım hit 5000 euro biliyorsundur zaten. Biz 6 gün kaldık Salamis By Conti de. Benim eşim yurtdışında ve çok bunalmıştı o yüzden tatil gibi düşündük. Ayrıca yılbaşına çok yakın olduğu için hem otel hemde uçak çok pahalıydı. En az masrafsızı eşinin günübirlik gidip gelmesi, sende 1 gün kalırsın, merkezde bi otelde... Çünkü biz 3500 tl de otel ve uçak için verdik. Birlikte gidince mecburen 5-6 gün kalınıyor... Kimsenin emeği boşa gitmesin, hiç kolay değil maddi manevi..peki kaca maloldu size tedavi konaklama yol ucretleri toplam ne cikti cebinizden. Konaklama isini en ucuza getirmek istiyorum malum zaten pahali bi tedavi kredi cekip gidicez.Bazilari gitmissken tatil yapalim yildizli otelde kalalim diyebiliyor. Ben oyle diyemicem malesef.
Biliyorsun bende transfer günü döndüm. Üstelik hava çok kötüydü. Yol boyunca ağladım bişey olacak bebeğime diye. İnerken pilotu öptüm:) çok güzel indirdi uçağı. Hepsi kısmet canım. 5 gün hareket etmeyince tutmayanda oluyor...Esime diyorum sperm vermeye kendin gider gelirsin benim gelmeme gerek yok bosuna masraf olmasin.Tutturmus ben ucaktan korkuyorum biliyorsun beraber gidelim diyor.Neyse ona tamam dedim bari konaklamayi ucuza getirebilsek en ucuz klinige yakin pansiyon hangisi acaba bilen var mi kizlar bir aksilik olmazsa transfer gunu donerim diyorum.
Ne guzel ilk deneme de kucagina da al insalh.Benim ilk denememdi evet canım.
Allah saglikla kucagina almak nasip etsin benimde ilk denememde ikiz di cok sukur o duyguyu yasadim ama bazi sebeplerden dolayi kaybettim sana tek tavsiyem bulundugun yerde iyi bir doktor secmen seni yonlendirecek ilgilenecek iyi bir doktor bol bol dua et arkadasim ins iyi olacak :)Benim ilk denememdi evet canım.
Allah yine nasip eder inslh canim bu sefer sag saglim kucaklarsin bebeklerini dilerim.Allah saglikla kucagina almak nasip etsin benimde ilk denememde ikiz di cok sukur o duyguyu yasadim ama bazi sebeplerden dolayi kaybettim sana tek tavsiyem bulundugun yerde iyi bir doktor secmen seni yonlendirecek ilgilenecek iyi bir doktor bol bol dua et arkadasim ins iyi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?